Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο Ποσειδώνας συναντά τον Ερμή.. Τα μαντάτα θα είναι κάλπικα.. by F'Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου..

Μαγικές και μυστήριες ημέρες είναι αυτές που διανύουμε και άκρως σκοτεινές! Μέχρι και τις 24/06, θα ακούσουμε υποσχέσεις και υποσχέσεις, λόγια και λόγια μα, τίποτα δε θα είναι αληθινό. Το
ψέμα θα είναι προτιμότερο απο την αλήθεια και ο στόχος ένας! Η εξαπάτηση η δική μου και η δική σου..

Όποιος έχει μυστικά, ένοχα και θαμμένα, ας προσέχει γιατί μπορεί και να αποκαλυφθούν. Μπορεί όμως και κάποιος να μας προδώσει. Ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, ας πούμε.. Καλό είναι τις ημέρες αυτές να είμαστε καχύποπτοι, δύσπιστοι και να αποφεύγουμε κάθε είδους επικοινωνία που θα μπορούσε κατά βάθος να μας βλάψει.

Η συνάντηση αυτή είναι μυστήρια, γιατί ο ένας είναι ο Θεός της φαντασίας, της παραίσθησης και της παραπλάνησης και ο άλλος είναι ο Θεός του μαντάτου! Θα μαγευτεί που λέτε ο Ερμής, κάτι θα του τάξει ο Ποσειδώνας και ξαφνικά, θα φτάσουν νέα απο κάθε άκρη της γης, απο ανθρώπους περασμένους - ξεχασμένους, απο εχθρούς κάθε λογής και ένας χάος θα υπάρξει.. Καμία ξεκάθαρη απάντηση, κανένας καθαρός σκοπός..

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, τι να σας πω. Προσοχή στο τιμόνι. Δε μιλάτε στο κινητό τις ημέρες αυτές, γιατί θα είστε αφηρημένοι και το κακό ποτέ δεν αργεί να έρθει. Όσες αγάπες και λουλούδια και αν σας υποσχεθούν, να μη πιστέψετε απολύτως τίποτα, γιατί κάποιοι θα έρθουν για να πάρουν, έτσι στα πολύ στεγνά! Βέβαια εδώ μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας, ένα μεγάλο πάθος, μια ανεκπλήρωτη αγάπη, που θα εμφανισθεί πολύ ξαφνικά μπροστά σας και μετά το δίλημμα θα είναι όχι απλά μεγάλο, αλλά τεράστιο.. Είστε και αισθηματίες εσείς.. Καταλαβαίνετε.. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο.. είναι καλύτερο αυτό.. πιο φρόνιμο που λέμε..

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, βαστάτε τα άλογα! Ναι μεν τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα για εσάς, αλλά μια αστερόσκονη θα σας αγγίξει εκεί μες στη νύχτα και θα πάθετε έτσι το κάτι της.. Μη κάνετε παρέα με τον οποιονδήποτε, μη λέτε τα μυστικά σας και φυσικά αν κάτι σας βρωμάει, ψάξτε το αλλά μη πείτε κουβέντα. Μακριά απο νέες επαγγελματικές συμφωνίες, ακόμα όμως και ερωτικές.. Δηλαδή μπορεί ακόμα κάποιος να σας εξαπατήσει σεξουαλικά.. Και δε το θέλουμε αυτό. Έτσι δεν είναι;;;

Και τέλος, εσείς τα κακόμοιρα βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα! Για ακόμα μια φορά..



Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ετοιμαστείτε να κάνετε βουτιά στο σκοτάδι. Ακραίες καταστάσεις θα βιώσετε, αφού θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα τάξετε λαγούς με πετραχήλια. Θα υποσχεθείτε τα πάντα, αρκεί να γίνει το δικό σας και το ίδιο όμως θα κάνουν και οι άλλοι για εσάς. Να προσέχετε, γιατί όλοι πονηροί θα είναι τις ημέρες αυτές και κανείς, μα κανείς δε θα τηρήσει το λόγο του. Ούτε καν εσείς οι ίδιοι! Αν χάσετε το μυαλό σας, αν δε μπορέσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, καλύτερα να αφήσετε όλα τα θέματά σας ανοιχτά.. Θα έρθουν και καλύτερες ημέρες.. Όμως προσοχή-προσοχή-προσοχή!!!!!!!!!

Αυτά τα ολίγα..

Καλό σας βράδυ..

magicfariel@gmail.com