Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών.. 09/06 – 15/06/15, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Παρασκευή, λατρεμένη μέρα. Για πρώτη φορά, μπορώ να πω πως τα άστρα εχθές έπεσαν μέσα! Μιλούσαν για ευχάριστες εκπλήξεις και ήρθαν..
Ζω για το απρόβλεπτο, για το μυστήριο, για όλα αυτά που συμβαίνουν, πέρα κάθε λογικής.. Ταξιδεύω εγκεφαλικά, σε τόπους μαγικούς και μπορώ να σας πω πως σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένη..
Φτου – φτου .. φτύνομαι, γιατί καιρό έχω να νιώσω έτσι..

Πού μυαλό για να γράψω.. Χαμογελώ και ταξιδεύω.. Αχ σύμπαν μου πόσο μαγικό είσαι όταν θες.. πόσο.. ;;; Για αυτό σας αφήνω τώρα με τα ζώδια των ημερών.. κάτι λένε εκεί.. κάτι λένε..

καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Καταπληκτική η εβδομάδα αυτή για σένα! Από τις 9 ως και τις 11, βάζεις νέους στόχους, συναντάς ανθρώπους από τα παλιά, σε ξεσηκώνουν για μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Μη βιαστείς να πεις το ναι. Στις 12 επιτέλους θα μπορέσεις να συνεννοηθείς για εκείνο το ταξίδι που θες να κάνεις. Ετοίμασε βαλίτσα. Ξεκουράσου στις 13 και 14 και αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου. Αλλαγές έρχονται στις 15.

Ταύρος
Χαρωπές όλες οι μέρες και γεμάτες από εκπλήξεις. Απογειώνεσαι αφού δέχεσαι μια νέα πρόταση στις 9 και το πορτοφόλι σου θα γεμίσει ξανά. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βγεις στις 10 και να προβείς σε απολαυστικές σπατάλες. Από την άλλη σκέφτεσαι να δανείσεις χρήματα στις 11. Να είσαι σίγουρη πως θα τα πάρεις πάλι πίσω. Από τις 12 και μετά οργανώνεσαι καλύτερα, αλλά συνεχίζεις ως και τις 14 τα ανούσια έξοδα. Ξεκαθαρίσματα στις 15!

Δίδυμος
Μέχρι και τις 12 μια χαρά και δυο τρομάρες! Στις 9 είσαι έτοιμη να κλείσεις εκείνη τη συμφωνία και στις 10 να επιστρέψεις στην αγκαλιά ενός ατόμου που τόσο αγαπάς. Ναι θα γυρίσεις πίσω! Συγχρόνως ασχολείσαι και με τα επαγγελματικά σου. Προσοχή στις 13 είσαι έτοιμη να κλωτσήσεις μια καλή ευκαιρία. Βασανίζεσαι ως και τις 14, δε ξέρεις τι να κάνεις. Από τη μια ο έρωτας, από την άλλη η δουλειά. Στις 15 το ρίχνεις στη γυμναστική.

Καρκίνος
Μέρες που θα αφιερώσεις χρόνο στη δουλειά σου. Στις 9 και 10, μια νέα ευκαιρία σε βοηθά να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Υπάρχει κάποιος δίπλα σου, που σε βοηθά, θες δε θες! Πρόσεχε στις 11 η μέρα που μπορεί να σου συμβούν πολλά απρόβλεπτα. Ηρεμείς με τα επαγγελματικά σου στις 12, φρόντισε να κανονίσεις να είσαι με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους στις 13 και 14. Απέφυγε τις εντάσεις όσο μπορείς. Στις 15 ο έρωτας υπάρχει έντονα στη ζωή σου.

Λέων
Όλο το βάρος σου το ρίχνεις στα επαγγελματικά σου. Γίνεσαι πιο κοινωνική από ποτέ. Έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν. Στις 9 και 10, μια νέα πρόταση, μια ιδέα, κάποιος από τα παλιά, φέρνουν ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Στις 12 γίνεσαι πολύ επικοινωνιακή, είσαι με τους φίλους σου, βολτάρεις, μέσα στην αισιοδοξία. Στις 13 κάνε τα πάντα μόνη σου. Μέχρι και τις 15 ξεκαθαρίζεις τη θέση σου στο σπίτι!

Παρθένος
Γυρίζεις στη παλιά σου τη δουλειά. Στις 9 και 10 έρχονται έτσι τα πράγματα, που από κάπου φεύγεις και κάπου αλλού πηγαίνεις. Μέχρι και τις 12 τέρμα οι παρανοήσεις στη δουλειά, όλα μπαίνουν στη θέση τους και είναι όλα μια χαρά. Αλλάζεις πάλι τη ζωή σου, τη φέρνεις τούμπα στις 13 αφού νέοι άνθρωποι μπαίνουν και οι κακοί φεύγουν. Προσοχή στις 14 εντάσεις έρχονται από το πουθενά. Όμως έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, από τις 15 άλλος άνθρωπος.

Ζυγός
Ετοίμασε βαλίτσα, φεύγεις! Επαγγελματικό ταξίδι και αναψυχής. Από τις 9 ως και τις 11 επικοινωνείς με φίλους κυρίως από τα παλιά, ιδέες παίρνεις και ακολουθείς τα σημάδια. Από τις 12 και μετά πετάς σε άλλη γη και άλλα μέρη. Ενθουσιάζεσαι πολύ και χαλάς τη διατροφή σου. Πρόσεχε στις 13! Λεφτά έρχονται ξαφνικά ως και τις 15 αλλά όχι μόνο. Μια γνωριμία σε βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτική. Σε φλερτάρουν.

Σκορπιός
Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου που σε βοηθούν και θέλουν το καλό σου. Στις 9 και 10 άσε τους να σου το αποδείξουν. Από τη μια τα οικογενειακά σου, από την άλλη τα επαγγελματικά, πρέπει να βρεις χρόνο ως και τις 12 να τα αντιμετωπίσεις. Στις 13 ή χωρίζεις ή σκέφτεσαι κάποιο άτομο από τα παλιά. Ο Κρόνος επιστρέφει στις 15. Ξεκαθαρίσματα ερωτικά και επαγγελματικά, για ακόμα μια φορά.

Τοξότης
Απογειώνεσαι ως και τις 12! Επαγγελματικά και ερωτικά, γίνεται ο χαμός ο ίδιος! Υπήρχε ένα πρόσωπο που είχες κατά νου, ξαφνικά θα το δεις μπροστά σου και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μέρες που οι εκπλήξεις θα έρχονται η μια μετά την άλλη. Προσγειώνεσαι λίγο ανώμαλα στις 13, πρόσεχε. Στις 14 απέφυγε τις εντάσεις. Σε προκαλούν επίτηδες. Πάρε τις αποφάσεις σου και κάνε αλλαγές στις 15.

Αιγόκερως
Μέχρι και τις 11 οι μέρες σου θα είναι γεμάτες από εκπλήξεις. Επαγγελματικές κυρίως, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο. Καιρός να ζητήσεις μια αύξηση. Άφησε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους κάτι καλό θα συμβεί. Στις 12 χαλαρώνεις κάπως όμως ανήσυχη ξανά στις 13. Ψάχνεις για απαντήσεις. Στις 14 ξεκουράσου και άσε τους άλλους να τρέχουν. Πάλι διώχνεις ανθρώπους από κοντά σου και κρατάς λίγους και καλούς ως τις 15.

Υδροχόος
Με τα επαγγελματικά σου βασανίζεσαι. Ή συμβιβάζεσαι με μια ιδέα που δεν είναι καν δική σου στις 9 ή επιστρέφεις σε κάτι γνώριμο, που το έχεις παρατήσει εκεί στο έλεος του Θεού στις 10 και κάνεις το θαύμα σου ξανά! Εσύ αποφασίζεις. Στις 11 βλέπεις τυχαία ένα άτομο που σε παρασέρνει ευχάριστα. Ξενοιάζεις κάπως. Ναι μεν νέες γνωριμίες στις 12, όμως και οι παλιές έχουν μεγάλη αξία. Επικοινώνησε στις 13 με αυτούς που πρέπει. Επαγγελματικές ανησυχίες ως και τις 15! Κρόνος είναι αυτός.

Ιχθύες
Επαγγελματικά απογειώνεσαι στις 9 και 10. Υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν. Όμως από τις 11 και μετά και ως και τις 13 κάθε μέρα θα είναι πιο παράξενη για εσένα. Θα πνίγεσαι θα θες να φύγει κάπου μακριά. Ζήτησε μια άδεια και εξαφανίσου με το πιο όμορφο τρόπο. Εντάσεις και λόγια πολλά μέχρι και τις 14. Πρόσεχε τι λες και σε ποιον. Ευτυχώς συμβαίνει κάτι ευχάριστο στη δουλειά σου στις 15 και αισιοδοξείς ξανά.

magicfariel@gmail.com