Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 01/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα! Η μέρα μας σήμερα είναι κάπως παράξενη και μυστήρια, αφού γεμίζει το φεγγάρι και
όσο να είναι μια ανησυχία θα τη νιώσουμε.. Λίγο το παρελθόν, απρόοπτες συναντήσεις, ή απρόβλεπτες επαφές, αναστατώνουν ευχάριστα μερικές ψυχές, ρομαντική η ημέρα σε μια τέτοια περίπτωση..

Κατά βάθος όμως, θα πιεστούμε και θα ζοριστούμε αρκετά, γιατί η επικοινωνία μας με το γύρω κόσμο θα είναι κάπως μπερδεμένη, χαοτική και φυσικά γεμάτη από μικρές ή μεγάλες εντάσεις..

Στο χέρι μας είναι να περάσουμε όμορφα, να προσπεράσουμε τις κακές τις στιγμές και να μη δώσουμε σημασία, σε τίποτα δυσάρεστο..

Θα τα καταφέρουμε.. έτσι δεν είναι;

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας ταξιδέψει πίσω, σε στιγμές ή εποχές, που υπήρχαν αρκετά που σας άρεσαν, αλλά και δε σας άρεσαν. Μπορεί να προκύψει μια πρόταση, είτε επαγγελματική, είτε ακόμα και για βόλτα και ξαφνικά θα επανέλθουν μνήμες από γεγονότα, που νομίζατε πως είχατε ξεπεράσει.. Θα φταίει κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος; Τα λόγια που θα σας πουν; Ή το μέρος όπου βρίσκεστε;

Ταύρος
Άλλα περιμένετε να δείτε, άλλα να ακούσετε και άλλα συμβαίνουν. Απογοητεύεστε σε όλα τα επίπεδα, είτε δηλαδή αφορά τη δουλειά σας, είτε τα ερωτικά σας. Βέβαια μπορεί τα φαινόμενα να απατούν, που σημαίνει πως κακώς νιώθετε έτσι, ψάξτε το λίγο διαφορετικά και πιάστε και τα υπονοούμενα.. Ναι και Σέρλοκ Χόλμς μπορείτε να γίνετε, γιατί μόνο τότε θα δείτε τα αληθινά τα σημάδια.. (τώρα μάλιστα!)

Δίδυμος
Πνίγεστε ακόμα και σε μια κουταλιά με νερό. Θέλετε κάποιον να σας πιάσει από το χεράκι και να σας πάει βόλτα. Διάφορα θα μπουν στο μυαλό σας πρωί-πρωί και σίγουρα θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός φίλου. Πριν μπείτε σε διαδικασία να γκρινιάξετε, ζητήστε την και θα σας τη δώσει. Μόνο φροντίστε τα επιχειρήματά σας να είναι λογικά, γιατί μόνο τότε θα σας προσέξουν. Αλλιώς θα τρώγεστε με τα ρούχα σας όλη μέρα..

Καρκίνος
Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και ξυπνάτε με καλή διάθεση. Δε πρέπει να το χαλάσετε αυτό με τίποτα. Θα αποζητήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας και θα το έχετε. Για αυτό μη μπείτε σε διαδικασία να γκρινιάξετε ή να νιαουρίσετε υπερβολικά, το έχετε το θέμα και είναι όλο δικό σας. Άλλωστε ο μήνας αυτός σας ταιριάζει απόλυτα και θα είναι ρομαντικός και ερωτικός.. Γλυκά χαμογελάστε..

Λέων
Υπάρχει μια σκέψη που σας βασανίζει έντονα και δε λέει να φύγει με τίποτα. Καλά κάνετε και σκέφτεστε διάφορα, αλλά σήμερα δεν είναι και τόσο καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε πράξη. Ψάξτε το λίγο ακόμα και βασικά από αύριο κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη για σας. Η πανσέληνος στις 2 και η Αφροδίτη στις 5 σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις και ευχάριστες ερωτικές αλλαγές..

Παρθένος
Σήμερα λοιπόν γλυκά μου θα ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες. Δε ξέρω τι σας έχει πιάσει, αλλά θέλετε πολύ το σπίτι σας να αστράφτει και να είναι όλα στην εντέλεια. Νομίζω πως έχετε τρελαθεί κάπως, αλλά και αυτός είναι ένας τρόπος εκτόνωσης! Λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά, να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε, γιατί σήμερα κάτι θα ανακαλύψετε εκεί πολύ μαγικό και όλως τυχαίως ο έρωτας.. σας χτυπά τη πόρτα! Ή μια καταπληκτική ιδέα..!!

Ζυγός
Λίγο μέσα στα νεύρα σας βρίσκω, γιατί αλλιώς βλέπετε εσείς τα πράγματα, αλλιώς σας τα λένε, αλλιώς είναι και αυτό σας έχει κουράσει κάπως. Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται διάφορα, αλλά η αλήθεια είναι μια και εσείς φυσικά τη γνωρίζετε. Μη προσπαθήσετε να φτιάξετε τη κατάσταση ή να τους αλλάξετε γνώμη, γιατί δε θα βρείτε καμία ανταπόκριση και θα συγχυστείτε άδικα!

Σκορπιός
Έχετε θέματα με το παρελθόν σας. Δε λέτε να το αφήσετε στην ησυχία του. Άλλες εποχές, άλλα μυαλά, καμία επαφή το χθες με το σήμερα. Γιατί βασανίζετε έτσι τον εαυτό σας; Μήπως αυτή είναι η αιτία που δε προχωρούν τα πράγματα για εσάς; Κρατήστε την εμπειρία σας και προσθέστε κάτι ακόμα, όμως αλλάξτε απόψεις, τίποτα δεν είναι το ίδιο με τότε. Γιατί επιμένετε σε σκουριασμένες συμπεριφορές;;;

Τοξότης
Με το σώμα σας ασχολείστε, την υγεία σας και τις κακές τις συνήθειες. Αυτό θα το νιώσετε πιο έντονα από αύριο, αλλά έχετε μπει ήδη σε διαδικασία, νομίζω το ψυγείο άδειο, οι λιχουδιές πουθενά, ακόμα και το αγαπημένο σας κρασί, μμμ πρέπει να το ήπιατε εχθές! Ναι καιρός να επιμείνετε σε αυτό, γιατί θα σας κάνει καλό στη πορεία και θα μπορέσετε να πάτε και εκείνο το ταξιδάκι με το μαναράκι που θα γνωρίσετε.. χα χα!

Αιγόκερως
Μια χαρά και δυο τρομάρες, αλλά να το ξέρετε πως οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας να κάνετε σήμερα, δε θα πετύχει με τίποτα! Εμπόδια από παντού, έτσι γιατί το σύμπαν το θέλει. Βέβαια δε θα σας πτοήσει ιδιαίτερα το γεγονός, γιατί πάντα έχετε εναλλακτική εσείς. Απολαύστε την ημέρα σας έτσι όπως έρθει, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, γιατί ακολουθούν δυο μέρες γεμάτες από ένταση!

Υδροχόος
Μέσα στα νεύρα είστε σήμερα και ανυπόφοροι πολύ θα έλεγα. Ξεσπάτε στους ανθρώπους σας, λέτε πάλι λόγια πικρόχολα, τα κάνετε όλα μπάχαλο. Όμως να περιμένετε να σας γυρίσουν κουβέντες πίσω και να συγχυστείτε ακόμα περισσότερο. Θα σας έλεγα να μείνετε μόνοι σας, να αποφύγετε τις προστριβές, γιατί γεμίζει και το φεγγάρι, σας έχει πιάσει κανονικά. Τι να πω, ψυχραιμία και βαθιές ανάσες..

Ιχθύες
Βιάζεστε να πάτε κάπου; Περιμένετε ένα αποτέλεσμα και ακόμα να φανεί; Σε αναμμένα κάρβουνα σας βρίσκω για κάτι που θέλετε πάρα πολύ και αυτό δεν έρχεται. Υπομονή χρυσά μου όλα θέλουν το χρόνο τους. Το φεγγάρι σας έχει κάνει τόσο ανήσυχους, για αυτό νιώθετε κάτι να γαργαλάει το στομάχι σας, για αυτό έξω βόλτα παρέα με φίλους ως το βράδυ. Ξεχαστείτε κάνοντας διαφορετικά πράγματα.!

magicfariel@gmail.com