Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ο Ταύρος οι έρωτες και τα πάθη του.. by F'Ariel!

Ο Ταύρος είναι ένα πολύ ιδιόμορφο ζώδιο. Ναι μεν ανήκει στη γη, που σημαίνει σταθερότητα πάνω απο όλα, αλλά με την Αφροδίτη σε μόνιμη παρέα, ο συναισθηματικός του ο κόσμος βρίσκεται συνεχώς σε έναν αναβρασμό.. Ανήσυχος πολύ, που
πολλές φορές δε του φαίνεται καν.. Βράζει εκεί με το ζουμί του κάθε μέρα, όλη μέρα.. ένα πράγμα..

Κατά τη γνώμη μου έχει δυο όψεις, η μια είναι μονόχνοτη, άγαρμπη και αντιπαθητική και η άλλη, γοητευτική, γλυκιά, ερωτική και άκρως αισθησιακή..

Όταν ερωτεύεται, ξυπνάει το μυαλό του, τα μάτια του είναι πιο ζωντανά και ζωηρά, συνεχώς χαμογελά, είναι αφηρημένος και λέει ναι σε όλα.. Διανύει το πρώτο το στάδιο του ενθουσιασμού.. Ο Ταύρος, είτε είναι γυναίκα, είτε άντρας, αφήνεται κατά ένα περίεργο τρόπο ελεύθερος, να τον παρασύρει το σύμπαν και όπου τον βγάλει. Ονειροβατεί, φαντασιώνεται, όλα μέσα σε ένα άκρως ρομαντικό και ερωτικό πλαίσιο και ναι πάντα υπάρχει εκείνο το happy end!

Γιατί ερωτεύεται ένας Ταύρος; Γιατί κάποιος εκεί απέναντι έπαιξε με το μυαλό του. Με τις αισθήσεις του. Του έβγαλε την επιθυμία εκείνη του πόθου, της όσφρησης, είναι πιο έντονη, να και η έλξη, ακαταμάχητη.. Όχι δε θέλει το παιχνίδι να είναι εύκολο.. Η δράση, το κρυφτό, το μυστικό, όλα αυτά ιντριγκάρουν τις σκέψεις του. Θέλει να παίξει, να χιμήξει, να διεκδικήσει, να κολαστεί, γιατί;;; Η ενέργεια, τα μάτια εκείνου του ατόμου, τα χείλη, τα χέρια, η κορμοστασιά, απλά τον ξετρέλαναν.. Φουλ ερωτευμένο το Ταυράκι.. πετάει στα ουράνια..

Και κάπως έτσι αλλάζουν οι στόχοι, το παιχνίδι, οι κινήσεις. Πρέπει να γίνει μάχη και να υπάρξει και κατάκτηση. Όλα για τον έρωτα δε λέτε.. ;;;

Μυαλά, επιθυμίες, συμπεριφορές, μια πρόκληση, με απίστευτα παρακλάδια.. αλλιώς ξεκινάς, με διαφορετικές προθέσεις και ξαφνικά βρίσκεσαι αλλού για αλλού.. ίσως η αγάπη να γίνεται μίσος, η αδιαφορία, να εξελίσσεται σε αχαλίνωτο πάθος, ερωτικά τερτίπια παντού!

Εδώ είναι που τρελαίνεται ο Ταύρος. Πεισμώνει, τα παίρνει φουλ κρανίο, γιατί;; Προτίμησε τον ευθύ το δρόμο και δεν εκτιμήθηκε. Προφανώς φοβήθηκε η απέναντι η όχθη και το έβαλε στα πόδια; Παιχνίδια του μυαλού.. Εκδίκηση.. Ξεκινάει το ψηστήρι... Μα ποιος ψήνεται περισσότερο; ο Ταύρος φυσικά, γιατί παίζει το παιχνίδι του άλλου και δεν είναι καν καλός ηθοποιός.. Η ευθύτητα και η αμεσότητα ήταν και είναι πάντα η καλύτερη η λύση... Όχι για όλους φυσικά..

Η αδιαφορία, τον κάνει παρανοϊκό. Τα βλέπει όλα. Σκοτεινιάζει το σύμπαν του. Γιατί όταν είναι εσκεμμένη, δηλαδή το παιχνίδι του άλλου, τότε είτε το γνωρίζει, είτε όχι, απλά χαμογελά και παθαίνει συγχρόνως και παράκρουση. Γιατί ο Ταύρος δε φοβάται να πει το σ'αγαπώ, γιατί όταν θα το πει, θα το νιώθει αληθινά, θα έχει ανάγκη μεγάλη να το εκφράσει απο μέσα του. Αλλιώς δε βγαίνει ούτε με τα χειρότερα βασανιστήρια που έκαναν τότε στο Μεσαίωνα.. Οι δύο όψεις που λέγαμε.. Ο ψυχρός και ο ανελέητος ο Ταύρος και ο θερμός και ο ερωτιάρης..  και αιώνια πιστά ερωτευμένος!

Τα πάθη του.. Μμμμ πολλά! Όλα είναι υλικά.. Λατρεύει το ακριβό, το ωραίο, τα απαλά τα υφάσματα, τα παλ τα χρώματα, τη φύση, τη μυρωδιά της, την ηρεμία..

Στο όνειρο βλέπω σατέν σεντόνια, σε αποχρώσεις καλοκαιριού, η θέα απο το παράθυρο το γαλάζιο της θάλασσας, οι κουρτίνες λευκές να κουνιούνται γλυκά στους ρυθμούς του ανέμου, όμορφες μυρωδιές, μουσικές φευγάτες απο εκείνες .. και εσύ.. κάπου εκεί, μισό ντυμένος, να με κοιτάς.. τώρα μιλούν οι σκέψεις, οι επιθυμίες, τα μάτια, το σώμα απλά θα ακολουθήσει, σε ότι θες εσύ, σε ότι θέλω εγώ.. γιατί έρωτας είναι αυτός.. Ταυρίσιος, παθιάρικος, βγαλμένος μέσα απο όνειρο.. το δικό μου.. σου αρέσει όμως.. έτσι δεν είναι.. ;;;

και θα κλείσω με σαντιγί, φράουλες και σαμπάνια, στην αγκαλιά σου πάντα, να χαμογελώ.. γιατί ακόμα και ως φανταστική εικόνα, με ξετρελαίνει.. μου αρέσει.. Τι Ταυρίνα θα ήμουν άλλωστε.. ;;

το πιάσατε το νόημα σωστά;;

magicfariel

Φωτογραφία από 明辉 李 από το Pixabay