Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ζώδια & Σχέσεις.. Πώς να κρατήσετε το ενδιαφέρον του, by F'Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου..

Νύχτα Σαββάτου, οι αισθήσεις έχουν χαλαρώσει και οι ψυχές και τα μυαλά ταξιδεύουν σιωπηλά και γλυκά.. όπου θέλουν!
Δεν έχει σημασία πού είμαι, πού είσαι, πού βρισκόμαστε.. Οι σκέψεις δεν έχουν χρόνο, δεν έχουν περιορισμούς, είναι ελεύθερες, γεμάτες απο φαντασία και όνειρα και κρυμμένα μυστικά..

Αχ αυτός ο έρωτας τι μας έχει κάνει..

Ξύπνησε ο κύριος Έρωτας. Καλοκαίριασε.. Βγήκε παγανιά.. και ναι είμαι το θύμα του. Το πρώτο και το καλύτερο.. Θα έχει εκεί να με βασανίζει.. γιατί είναι γλυκό το βασάνι του.. σα το χαμόγελό του.. Αχ κύριε Έρωτα.. αν βγω στη βεράντα, θα μου κάνεις βραδινή καντάδα, να αποκοιμηθώ στους ήχους σου.. ;;; στην αγκαλιά σου.. ;;;

Και κάπως έτσι.. σκέφτηκα.. ωραία τα λες μαντάμ.. αλλά τι θα μπορούσα να κάνω για να τραβήξω την απόλυτη τη προσοχή του;; Τι θα τον ξετρέλαινε αληθινά;;; Πώς θα μπορούσα να κρατήσω το ενδιαφέρον του για εμένα αιωνίως.. ;;; χα χα λέξεις ζόρικες, αποπνικτικές.. ξέρω- ξέρω..!

... χαμογελώ.. όμως έχω αλλάξει.. μεγάλωσα.. σοβάρεψα.. ή όλα ή τίποτα!

Για αυτό με λίγες λέξεις.. θα παίξω.. γιατί μου αρέσει να παίζω.. ναζιάρικα και  πονηρά και να ανάβω φωτιές.. τι ξωτικό θα ήμουν άλλωστε;;



Κριός
Κοπελιά.. να είσαι αυθόρμητη και χαμογελαστή.. Θα του τραβήξεις σίγουρα το ενδιαφέρον για αρκετό καιρό. Ξετρέλανέ τον με μια περιπέτεια.. Έγινε δικός σου! Όσο πιο εκφραστική και της στιγμής είσαι άλλο τόσο δε θα σε βαρεθεί.

Ταύρος
Να είσαι πιστή στις αξίες σου και σου αρέσει η εξαρτημένη η σχέση! Σοβαρότητα και να ξέρεις να μαγειρεύεις φυσικά;;; Να είσαι αξιόπιστη εν ολίγοις. Δε θα φύγει ποτέ απο δίπλα σου.

Δίδυμος
Για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του, θα πρέπει να είσαι έξυπνη! Να παίρνει στροφές ο εγκέφαλος. Είναι το πιο επικοινωνιακό ζώδιο ever! Όχι λογοδιάρροια, αλλά κουβέντες με ουσία..

Καρκίνος
Να είσαι πιστή! Ούτε βλέφαρο πάνω, ούτε δεξιά και αριστερά. Ή στα μάτια του ή στο δάπεδο! Θα γοητευτεί ο κύριος.. Πρέπει να πιστέψει πως αυτός είναι και κανείς άλλος!

Λέων
Κορίτσι, έμπλεξες! Είσαι έτοιμη να φροντίσεις ένα μωρό; Θέλει πολύ φροντίδα και προδερμ. Δείξε του εσύ πως βρήκε τη μαμά Νο2 και τον κατέκτησες! Δε θα ξεκολλάει.

Παρθένος
Να είσαι ώριμη και σοβαρή. Μόνο τότε θα σε προσέξει. Να μπορεί να βασιστεί  πάνω σου στα δύσκολα. Σε μια κρίση ανέλαβε πρωτοβουλίες και σίγουρα θα τον γοητέψεις για πάντα!

Ζυγός
Να του λες πόσο όμορφος είναι, τι ωραία που μυρίζει, τι τέλεια παπούτσια φοράει, πάει έλιωσε για εσένα.. Κομπλιμέντα γενικώς για τα πάντα.. Όχι όμως κολακείες.. Να το εννοείς..

Σκορπιός
Δύσκολη η περίπτωση. Αλλά αξίζει το κόπο! Να είσαι αξιόπιστη και ειλικρινής και να τον κοιτάς μέσα στα μάτια όταν του μιλάς! Το ψέμα απαγορεύεται! Τεστ πολλά απο εκείνον, μεγάλες οι δικές σου οι αντοχές, αλλά υπάρχει happy end..

Τοξότης
Εδώ έχουμε τον άντρα φιλόσοφο. Θα πρέπει λοιπόν για να του τραβήξεις τη προσοχή να είσαι πνευματώδης. Να έχεις περιεχόμενο και αντίληψη..  Πολλά ενδιαφέρονται συγχρόνως και να μπορεί μαζί σου να ταξιδέψει παντού.. Υπάρχει ελπίδα..

Αιγόκερως
Όσο  πιο έμπιστη είσαι, εχέμυθη και τα σχετικά, άλλο τόσο δε θα σε αφήσει ποτέ! Σκληρός άντρας, ανέκφραστος, συμφεροντολόγος και τσιγκούνης. Είσαι σίγουρη;;;

Υδροχόος
Εδώ θέλει ακριβώς το ίδιο το νόμισμα! Απρόβλεπτος ο κύριος; Απρόβλεπτη και εσύ! Εκπλήξεις ο κύριος; Εκπλήξεις και εσύ; Το δεδομένο πάει πέθανε! Είσαι έτοιμη να αγαπήσεις το χάος;

Ιχθύες
Αν είσαι ευαίσθητη και νοιάζεσαι για τους άλλους.. δηλαδή κάπως σα φιλανθρωπικό ίδρυμα, τότε ναι θα μείνεις για πάντα κοντά του.. Είναι μια τρελή ψυχούλα ο άντρας Ιχθύες που μόλις συναντήσει τη δική σου.. έλιωσε..

magicfariel@gmail.com