Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 23/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφυγαν τα σύννεφα από τον ουρανό, αλλά έχουν παραμείνει μέσα στη ψυχή μας για τα καλά! Η ημέρα σήμερα
δεν είναι καθόλου καλή αστρολογικά, ο Ποσειδώνας με τον Ερμή μας κάνουν νερά και μια ψυχεδέλεια θα τη νιώσουμε..

Μέρα έντονη, γεμάτη από ψέματα μπορώ να πω και κάκιστες συμπεριφορές. Βασικά ο ένας θα προσπαθήσει να βγάλει το μάτι του άλλου, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό. Οι ευθυνόφοβοι θα κάνουν party, είναι οι καλύτερή τους, αφού θα κάνουν πάσα στους πιο ικανούς και υπεύθυνους δουλειές που θα πρέπει άμεσα να κλείσουν.


Κάποιοι θα μετανιώσουν για τις κινήσεις τους, θα πάνε δέκα βήματα πίσω και καμία πρόοδος, ούτε εξέλιξη θα υπάρξει. Εδώ χρυσά μου, θέλει γερό στομάχι και επιμονή.. Μέρες είναι θα περάσουν. Ακραίες συμπεριφορές, από ανθρώπους που μπορεί να είναι με μια γλυκιά κουβέντα στο στόμα σχεδόν όλο το χρόνο..

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αληθινό.. Όλα θα είναι μια ψευδαίσθηση.. Ένα κακό παιχνίδι του μυαλού…

Φιλάκια..


Κριός
Άλλη μέρα σήμερα. Όχι απλά δεν έχετε τα κέφια σας, αλλά το μυαλό σας θα πάρει ανάποδες και θα αντιδράσετε κάπως μυστήρια. Μπορεί να πάτε για ψώνια, να ξεπαραδιαστείτε και μόλις μπείτε σπίτι να το μετανιώσετε. Μπορεί να υποσχεθείτε μια βόλτα σε ένα φίλο ή στο ταίρι σας και τελευταία στιγμή να το ακυρώσετε. Θα είστε και μέσα στη γκρίνια, αυτό πού το πάτε; Οι προσπάθειές σας πέφτουν στο κενό..

Ταύρος
Αδιάφορη η ημέρα σας, όμως θα μπορούσε να προβεί και παραπλανητική. Αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας κοστίσει οικονομικά ή και συναισθηματικά. Να καθίσετε φρόνιμα στα αυγά σας εν ολίγοις, γιατί μετά δε θα μπορέσετε να διορθώσετε κάτι. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας πείσουν για το αντίθετο, αλλά το νου σας, θα χρυσώσουν πολύ το χάπι και στο τέλος θα είναι τζούφιο.. ή μπαγιάτικο.. Το νου σας..

Δίδυμος
Μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια. Δε θα σας χωράει ο τόπος σήμερα! Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και ξαφνικά θα σας ενοχλούν ακόμα και αυτά που σας αρέσουν. Κάτι έχετε κατά νου, ή μια δουλειά ή ένα γάμο ή ακόμα και ένα χωρισμό! Διαλέξτε και πάρτε! Βασικά δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για να πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις, αφού το χάος σας κάνει κούκου από το παράθυρο και δε το αποφεύγετε με τίποτα! Συζητήστε με τους φίλους σας!

Καρκίνος
Δεν υπάρχει το σημερινό! Με τάσεις φυγής θα ξυπνήσετε, θα δείτε την ατζέντα σας και νομίζω θα αλλάξετε πάλι πλευρό! Με χίλια ζόρια θα σηκωθείτε από το κρεβάτι, θα θελήσετε να ακυρώσετε τα πάντα και να εξαφανιστείτε. Η τέλεια δικαιολογία υπάρχει κάπου εκεί έξω, θα το πείτε το ψεματάκι σας, μπορεί να είναι αθώο, αλλά σήμερα ειδικά θα σας σώσει από πολλές αγγαρείες.. Να το παίξετε άρρωστοι, με πυρετό! Σα τη Βουγιουκλάκη … τρίψτε το θερμόμετρο..

Λέων
Πάει τρελάθηκαν τα άστρα στη περίπτωσή σας. Σήμερα που λέτε, ίσως να εμφανισθεί ένα φιλαράκι ή ένας δικός σας άνθρωπος και να σας ζητήσει λεφτά, έτσι δανεικά. Εδώ γελάμε φυσικά, γιατί είστε μονίμως άφραγκοι και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν ήδη. Είναι και τέλος του μήνα, ίσα που βγαίνετε πέρα.. Θα σας πρότεινα είτε σας περισσεύουν, είτε όχι, να μη δώσετε σε κανέναν λεφτά, γιατί οι ημέρες δεν είναι καλές και παίζει να μη τα ξανά δείτε πότε!!!

Παρθένος
Πω πω νεύρα και κακό! Ο Ποσειδώνας φταίει για όλα, να το ξέρετε αυτό! Σήμερα λοιπόν, θα πέσει στην αντίληψή σας κάτι αρκετά δυσάρεστο για τα δικά σας τα δεδομένα και θα γίνετε έξαλλοι! Μπορεί να είναι από τη δουλειά, μπορεί και από το σπίτι, πάντως το ψεματάκι θα το ακούσετε να είστε σίγουροι. Άλλα θέλουν από εσάς, άλλα θα σας ζητήσουν και στο τέλος θα ρίξουν τις ευθύνες επάνω σας και θα βγείτε και φταίχτες! Για αυτό κάντε πίσω και παρακολουθήστε το σκηνικό.. ψύχραιμα..

Ζυγός
Αλλιώς τα έχετε σχεδιάσει και αλλιώς θα σας έρθουν. Ψυχραιμία πάνω από όλα, γιατί ο κόσμος σήμερα δεν είναι στα καλά του. Τραβάει ζόρια και εσείς μαζί τους! Αν περιμένετε κάποιες απαντήσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα, θα έρθουν αλλά δε θα σας αρέσουν καθόλου. Θα σας έλεγα να το αφήσετε για σήμερα και αύριο, γιατί οι ημέρες αστρολογικά μπορεί να είναι και οι χειρότερες του μήνα! Μη δώσετε τα χέρια και παλέψτε το ακόμα γιατί υπάρχει η προοπτική να πετύχει..

Σκορπιός
Μωρά μου, τι πάθατε; Βρήκατε την ημέρα να νιώσετε ερωτική απογοήτευση… Μα είναι δυνατόν; Κάτι θα συμβεί εκεί με το σύντροφό σας και ξαφνικά θα αισθανθείτε πιο μόνοι από ποτέ. Κακώς σας λέω, γιατί απλά σήμερα δεν έχει κανείς τα κέφια του και εσείς συγκεκριμένα θα κάνετε μια βουτιά στα σκοτάδια που τόσο σας αρέσουν. Ή μιλήστε έξω από τα δόντια και δείξτε την αγάπη σας, ή αφήστε τη μπόρα να περάσει. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή..

Τοξότης
Πάρτε μαζί σας βαλεριάνα γιατί θα τη χρειαστείτε. Φυσικά πράγματα πάντα, είναι τα καλύτερα. Μέρα πολύ δύσκολη για εσάς, θα σας εκνευρίσουν απίστευτα στη δουλειά και στο σπίτι και θα γίνετε έξαλλοι. Βασικά δε θα μπορέσουν ούτε να σας μαζέψουν. Αναθέσατε σε κάποιον μια αρμοδιότητα, δημιουργήσατε μια υποχρέωση και το αποτέλεσμα θα είναι φρικτό! Θα είναι και οι συγκυρίες τέτοιες που η αναβολή δε θα υπάρξει καν! Σας βλέπω να παίρνετε κεφάλια ..!

Αιγόκερως
Δε θα σας αρέσει και τόσο πολύ η σημερινή ημέρα, γιατί θα σας πιάσουν κάπως αδιάβαστους και αυτό θα σας ενοχλήσει αρκετά. Ναι εκεί με τα επαγγελματικά σας βασανίζεστε και εμφανίζονται νέα δεδομένα, εντελώς άγνωστα για εσάς και καλά θα κάνετε να βάλετε τον εγωισμό σας στην άκρη και να μεταμορφωθείτε σε μικρά παιδιά, σαν αυτά του σχολείου. Κρατήστε και σημειώσεις γιατί θα σας χρειαστούν. Πιο χαζός είναι αυτός που κάνει πως ξέρει, ενώ δε γνωρίζει τη τύφλα του!

Υδροχόος
Γλυκά μου πλασματάκια, πάλι σας έχουν πιάσει εκεί πέρα τα ψυχολογικά σας και η ανασφάλειά θα χτυπήσει κόκκινο. Είστε ανήσυχοι πολύ και ο μοναδικός τρόπος για να ηρεμίσετε είναι ή να ταξιδέψετε ή να πάτε για ψώνια! Σε όλες τις περιπτώσεις ξεπαραδιάζεστε για να ικανοποιήσετε το εγώ σας, αλλά και πάλι, αν σας βασανίζει κάτι έντονα, στο τέλος της ημέρας εκεί θα καταλήξουν οι σκέψεις σας. Δεν είναι καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Θα σας πουλήσουν φούμαρα, αντί για μεταξωτές κορδέλες.. Το νου σας..

Ιχθύες
Σήμερα θα σας φορτώσουν με διάφορα στη δουλειά κυρίως. Μπορεί να σας ζητήσουν να αναλάβετε ένα νέο project, που μόλις το στήσετε και είναι σχεδόν έτοιμο, να σας το πάρουν μέσα από τα χέρια και να πάρουν άλλοι τα εύσημα. Μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια θα είστε, γιατί ουσιαστικά ούτε αυτά που έχετε να κάνετε θα τα προλάβετε, αλλά ούτε θα ακούσετε ένα μπράβο για τη βοήθεια που θα προσφέρετε. Καλύτερα να πείτε ένα ξερό και ηρωικό όχι και όποιος τσινήσει.. ξύδι!

magicfariel@gmail.com