Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 10/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ιούνης περνάει κατάθλιψη, το διαβάσαμε και αυτό και εμείς του κάνουμε παρέα! Σκεφτόμουν εχθές, κάποτε το καλοκαίρι μόλις έμπαινε Απρίλης, μας έλεγε κούκου και ο Μάης
μας έβρισκε έτοιμους, για εξορμήσεις, είτε στη θάλασσα, είτε στα μπαράκια της πόλης, είτε σε κάποιο club! Νομίζω πως ονειρεύομαι, γιατί μήπως τελικά όλο αυτό που έζησα, ήταν στη φαντασία μου;;;

Το ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι, συρρικνώθηκε και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει!!! Πόσο μου τη δίνει στα νεύρα;;; Όχι πως είμαι από τις προνομιούχες, αλλά ίσως και να είμαι, αφού ακόμα έχω τη πολυτέλεια να ψάχνομαι, μπας και γαληνέψω λίγο τη ψυχούλα μου… αλλά απογοητεύομαι ακόμα περισσότερο!

Η γνωστή παραλιακή! Γεμάτη από ελληνάδικα. Ντάξει το ξέρουμε πως ο κόσμος έχει ντέρτια και καημούς, αλλά υπάρχει και άλλος κόσμος, με διαφορετικά ακούσματα, που θέλει να γουστάρει! Δεν είναι οι εποχές κατάλληλες. Ποτέ δε θα είναι από εδώ και πέρα. Πάει άλλαξε η ιστορία, μας την άλλαξαν με το έτσι θέλω!

Το όνειρό μου..

Αν ήμουν πλούσια, αν είχα πετύχει τους στόχους της ζωής μου, αν είχα φτάσει εκεί στη κορυφή, τώρα θα την έβλεπα αλλιώς τη δουλειά! Τα λάφυρα τα έλαβα, ικανοποίησα το εγώ μου. Είμαι άξια, ικανή, αξιοθαύμαστη. Έχω κερδίσει. Είμαι νικήτρια. Άρα μπορώ να ηρεμίσω.. και να προχωρήσω.. Ένα μπαράκι. Από ξύλο και πέτρα. Μικρό, με θέα το απέραντο γαλάζιο.. Για εμάς! Εσένα και εμένα. Για τη πάρτη μας.. Για τους φίλους μας. Για όλες αυτές τις ψυχές, που μας χαμογέλασαν κάποτε, από χαρά, ικανοποίηση, από τη τρέλα της στιγμής..

 ..για όλα αυτά που με έκαναν ευτυχισμένη..

Η ζωή είναι μικρή. Φεύγει.. Όλα ξεθωριάζουν. Οι τίτλοι και τα λάφυρα έρχονται και παρέρχονται.. Αυτό που μένει είναι μόνο το συναίσθημα..

 Η έκπληξη της ημέρας.. Το παρελθόν ξανά χτυπά! 

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Να ντυθείτε όμορφα σήμερα, γιατί εκεί που θα περπατάτε αμέριμνοι ίσως να εμφανισθεί μπροστά σας ένας ή μια πρώην και να πάθετε ένα ευχάριστο σοκ! Θα σας αρέσει πολύ η συνάντηση αυτή, για αυτό φροντίστε να εντυπωσιάσετε γενικά! Μπορεί να είναι και φιλικό. Δεν έχει καμία σημασία. Ένας μικρός ανταγωνισμός μπορεί να υπάρξει, τύπου ποιος είναι ο καλύτερος..

Ταύρος
Το έχετε βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη, κάθε μέρα όλο και κάπου ξοδεύετε και σήμερα να το περιμένετε θα ξεπαραδιαστείτε από το πουθενά. Μπορεί ότι κάνετε να είναι από τη καλή σας τη καρδιά, όμως όταν το ταμείο γίνει μείον, να δούμε ποιος θα βοηθήσει.. Μαζευτείτε όσο είναι νωρίς και μη προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε πληρώνοντας όλους τους λογαριασμούς.. Έλεος..

Δίδυμος
Τελικά το πήρατε απόφαση. Διαλέγετε τον έρωτα. Συμβιβάζεστε και το παλεύετε μέχρι τέλος. Βρε αφού αγαπάτε, γιατί δε το παραδέχεστε; Εντάξει ξέρουμε πως είστε φευγάτοι και αλλοπρόσαλλοι, αλλά όταν γυρίζετε ξανά και ξανά στο ίδιο μέλι, τότε να ανησυχείτε! Βρήκατε αυτό που ψάχνατε. Αγαπούλες και χαδάκια έχει η ημέρα και σεξ! Απολαύστε το!

Καρκίνος
Μη χολοσκάτε για πολλά πράγματα, έχετε άλλους για να κάνουν τις βαριές τις δουλειές. Αφού κατά βάθος, σας στηρίζουν, σας βοηθούν, έχετε πλάτες εσείς, οπότε αν κάτι δε πηγαίνει καλά, δε θα χάσετε και τόσο τον ύπνο σας. Ναι, μπορείτε να ανεβείτε εκεί στο συννεφάκι σας, για την ημέρα και να κάνετε ρομαντζάδες.. Και ο μήνας έχει 10!

Λέων
Μια μέρα που κρύβει ευκαιρίες. Ποιο Λιοντάρι θα είναι το τυχερό; Σήμερα λοιπόν παίζει να σας θυμηθεί κάποιος από τα παλιά και να σας προτείνει να κάνετε μια δουλειά μαζί. Μπορεί να σας καλέσει και το προηγούμενο το αφεντικό σας και να σας δώσει μια θέση. Σηκώστε το τηλέφωνο και μη βαριέστε να μιλήσετε.. Το νου σας!

Παρθένος
Δε ξέρω τι γίνεται με το παρελθόν σήμερα, πάντως και εσείς μια από τα ίδια! Οι χαρές οι δικές σας είναι πάντα επαγγελματικές και χρηματικές. Κάποιος σας θέλει πίσω και μπορεί αυτή τη φορά να σας δώσει περισσότερα λεφτά και μια καλύτερη θέση. Μια είδηση, ένα τηλεφώνημα, μια συνάντηση, μπορεί να σας αναστατώσουν ευχάριστα.. Δεχθείτε ακόμα και την άγνωστη τη κλίση!

Ζυγός
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε και κάπως αναστατωμένοι. Ψάχνεστε βασικά είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Μιλήστε με τους φίλους σας, με εκείνους που ξέρουν και πέντε πράγματα παραπάνω και στη τελική μια παλιά γνωριμία, μπορεί να αποβεί πολύ θαυματουργή! Το παρελθόν ξανά χτυπά! Θυμάστε τα παλιά, αναστατώνεστε και νομίζω κάτι θα κάνετε για αυτό..

Σκορπιός
Δε σας βοηθούν γκρινιάζετε, σας βοηθούν, τους κοιτάζετε με μισό το μάτι. Μα θα μας πείτε επιτέλους τι θέλετε από τη ζωή σας; Αφήστε εκεί τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα και να σας δώσει λίγη χαρά παραπάνω.. Πού το κακό;;;; Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε τους δικούς σας τους ανθρώπους δίπλα σας με όλο τους το είναι. Εκτιμήστε το αυτό και χαμογελάστε..

Τοξότης
Λοιπόν τα ξανά βρίσκετε με τον ή την πρώην σας! Φορέστε τα καλά σας, τα αρώματά σας, ετοιμαστείτε για τρελή συνάντηση που μπορεί να καταλήξει σε ένα κρεβάτι κάνοντας αχαλίνωτο σεξ! Φτου μη σας ματιάσω, πάρτε και τις βιταμίνες σας, φάτε καλό πρωινό γιατί θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας κανονικά.. Άλλωστε νηστικό αρκούδι δε χορεύει..!

Αιγόκερως
Ωραία μέρα για να ζητήσετε μια αύξηση! Θα είναι από το αφεντικό σας; Θα είναι από κάποιον άλλον; Πάντως θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε για αυτό και να θέσετε εκεί και τα επιχειρήματά σας και δε ξέρετε ποτέ.. Μπορεί και να συμβεί.. Ακόμα και στην αγορά να πάτε, φροντίστε να κάνετε παζάρια για να βγείτε κερδισμένοι, από όλες τις απόψεις.. Το έχετε σήμερα.. δε θέλω ντροπές!


Υδροχόος
Καταπιάνεστε χρυσά μου με κάτι παλιό. Κάτι γνώριμο. Κάτι που πάντα σας άρεσε, όμως η ανασφάλειά σας και τα πισωγυρίσματα δε σας άφηναν να το προχωρήσετε μέχρι τέλος. Σήμερα λοιπόν θα τις πάρετε τις αποφάσεις σας και θα νιώσετε και πάρα πολύ ωραία. Αφού ξέρετε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε γιατί τσινάτε;;; Η καρδιά σας, η φαντασία σας και το όνειρο.. ήταν πάντα η καλύτερη πυξίδα..

Ιχθύες
Και ξαφνικά θα εμφανισθεί μπροστά σας ένα φίλος, ή ένας παλιός συνεργάτης και θα θελήσει να σας βοηθήσει με αυτό που ασχολείστε τώρα. Μπορεί ακόμα να σας δώσουν κάτι που σας είχαν τάξει προ καιρού. Πάντως μια ευχάριστη έκπληξη θα τη βιώσετε, θα νιώσετε μια συγκίνηση και ναι.. θα είστε ευαισθητούλια.. σήμερα.. μωράκια.. Εύκολος στόχος..!!!

magicfariel@gmail.com