Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06/06/15, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ωραία, χαλαρώνουμε ξανά σπιτάκι, βολτίτσες, σίγουρα όχι μπανάκι στη θάλασσα. Πω πω τραγικό! Το φοβερό είναι πως είδα ένα
μαγιό, μπικίνι παρακαλώ πολύ, μαύρο με ψιλές, ψιλές βουλίτσες και το παρήγγειλα. Να είμαι έτοιμη. Βέβαια, με περιμένουν εδώ και 1 μήνα, να πάω να το δοκιμάσω, για να έρθει το σωστό το μέγεθος, γιατί το ξωτικό έχει καπούλια και το θέαμα πρέπει να είμαι όμορφο και φρόνιμο.. Αν και είδα πως κυκλοφορούν κάτι βράκες και συγκλονίστηκα! Το θέμα δεν είναι τι φορά η γυναίκα, αλλά τι χαρακτήρα έχει. Γιατί και κελεμπία να μας φορέσετε, αν είμαστε, ανάγωγες, πρόστυχες, ανεγκέφαλες και ανήθικες.. δεν υπάρχει σωτηρία καμιά!
Τα παπούτσια είναι χάλια! Δε μου αρέσει τίποτα! Χάθηκαν οι μυτερές οι γοβίτσες, με το ψιλό το τακουνάκι; Γυναίκες είμαστε, όχι πάπιες..!!! Τα ρούχα είναι όμορφα. Ανάλαφρα υφάσματα, ωραία χρώματα, εκεί που ψάχνομαι, μπαίνεις λέτσος και βγαίνεις κυρία σωστή! Στιλάτα πράγματα και σικάτα.. Τα μαγιό έχουν ένα θέμα φέτος. Παράξενα πολύ τα βρίσκω και το γελοίο της υπόθεσης, τα φοράνε κάτι κορμάρες, που στη θέση τους, δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχθώ.. Ξέρεις εσύ κύριε Στιλίστα, τι πείνα έχει ρίξει η κυρία και τι γυμναστική, που θες να της φορέσεις τη μοδάτη τη βράκα; Αν είναι δυνατόν..
Θα μπορούσα να κράζω ασταμάτητα, αλλά τι να λέμε τώρα.. Μόδα είναι αυτή.. παράξενη και χαοτική.. Νομίζω πάει τη γυναίκα πίσω, στο ράσο δηλαδή, μόνο που δε γίνεται αυτό.. Γιατί το μυαλό και η ψυχή της είναι πλέον χιλιόμετρα μπροστά.. Δε μαζεύεται με τίποτα!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Μια χαρά είστε! Σα να σας τσίμπησε κάτι από χθες, αλλά είναι η Αφροδίτη που πήγε στο Λιοντάρι! Ντυθείτε όμορφα, βγείτε έξω, κάντε τις βόλτες σας και να είστε και ετοιμοπόλεμοι με τη κακή έννοια πάντα, γιατί μπορεί να προκύψει και μια νέα ευκαιρία, ή γνωριμία, που θα σας δώσει μεγάλο νόημα στη ζωή σας. Ψυχαγωγηθείτε μεν, αλλά οι κεραίες σας ανοιχτές.. Το πιάσατε το νόημα πιστεύω..

Ταύρος
Μέρα που θα σας πιάσει μια μανία να καθαρίσετε το σπίτι σας και να αλλάξετε και λίγο τη διακόσμηση. Μπορεί όμως να βγείτε έξω και να αγοράσετε διάφορα νέα πράγματα, έτσι για το μάτι. Θα σας πρότεινα να μείνετε λίγο φρόνιμοι γιατί συνεχώς ξοδεύετε λεφτά και πού θα πάει η κατάσταση;;; Το σύμπαν σας έχει μαγέψει κανονικά σε αυτό. Λίγο προσοχή με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Ξεφεύγετε ξανά!

Δίδυμος
Μέσα στη τρελή τη χαρά, νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ και αποφασισμένοι για τα καλύτερα. Φτου μη σας ματιάσω, γιατί σας το λέω από τώρα, ως και τις 12 οι χαρές, τα γλέντια και τα πανηγύρια, γιατί μετά θα πρέπει σίγουρα να διαλέξετε, δουλειά ή έρωτα! Τώρα απολαύστε αυτό που έχετε εκεί, δίπλα σας, κάντε παιχνίδι εσείς, οι πρωτοβουλίες χρειάζονται ακόμα και στον έρωτα χρυσά μου.. ακόμα δε το μάθατε αυτό;

Καρκίνος
Δουλεύετε ακόμα και σήμερα; Πάντως είτε ναι, είτε όχι, το μυαλό σας θα είναι εκεί, γιατί ψάχνεστε για κάτι νέο, κάτι καλύτερο και είστε πολύ κοντά. Κάπως έτσι νιώθετε. Αν έχετε βρει τι θέλετε, να μη διστάσετε να το διεκδικήσετε. Μιλήστε με το κατάλληλο το πρόσωπο, μπορεί να είναι η τυχερή σας η ημέρα. Άλλωστε το Σάββατο η διάθεση είναι πάντα πολύ καλύτερη και ο κόσμος πιο πρόθυμος να σας ακούσει.. Τι λέτε;

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, δε σας πτοεί τίποτα, ούτε καν ο καιρός. Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας για σήμερα, ίσως και μια τρέλα και ότι και να γίνει εσείς θα μπείτε σε διαδικασία να το δοκιμάσετε και ότι προκύψει. Δε μπορώ να φανταστώ, βέβαια κάποιο extreme sport, γιατί Λιονταράκια είστε εσείς, πώς θα εντυπωσιάσετε το κοινό σας; Όσο και αν θέλετε να βουτήξετε τα δαχτυλάκια σας εκεί στη θάλασσα, να την αποφύγετε καλύτερα.. Και στο βουνό, ωραία είναι!

Παρθένος
Έφτασε και η ημέρα που θα ακούσετε εκείνο το μπράβο. Ναι θα σας μιλήσουν όμορφα, θα σας χαϊδέψουν το κεφάλι, είστε το καλύτερο παιδί για την ημέρα. Θα αφορά τη δουλειά σας; Μια καλή πράξη που κάνατε; Πάντως οι θυσίες που κάνατε όλο αυτό το διάστημα, έπιασαν τόπο και θα σας το αποδείξουν αυτό με διάφορους τρόπους. Ηρεμήστε λιγάκι στη ζωή σας και απολαύστε την ημέρα όπως έρθει..

Ζυγός
Γλυκά μου φροντίστε σήμερα να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις και να ζητήσετε αυτά που θέλετε μια και έξω. Οι απαντήσεις που θα λάβετε σας ενδιαφέρουν κυρίως, για αυτό θα πρέπει και εσείς να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι, όμως πάντα με το χαμόγελο. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, από αυτές που εσείς αποζητάτε, για αυτό τα μάτια σας ανοιχτά και φυσικά να κινηθείτε στο κατάλληλο το περιβάλλον. Από το σπίτι δε γίνεται πάντα η δουλειά!

Σκορπιός
Σήμερα γλυκά μου εσείς που ψάχνετε για δουλειά, μπορεί και να τη βρείτε. Θα συμβιβαστείτε όμως με το μέτριο, κάτι που δε σας ταιριάζει και τόσο αλλά από το τίποτα, ας είναι και έτσι. Δε ξέρω πόσο θα το αντέξετε αυτό, αλλά ας αφήσουμε τα άστρα να μας το αποκαλύψουν στη πορεία. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πιάνετε χρήματα στα χέρια σας, σας τα επιστρέφουν; Θα κάνετε κάτι έξτρα; Θα δείξει..

Τοξότης
Και εκεί που ήσασταν μέσα στη τρελή τη χαρά και την ανεμελιά, κρατάτε τη χαρά και συγχρόνως σοβαρεύεστε. Βρήκαν μερικοί τη χαραλότητά σας και εκμεταλλεύθηκαν καταστάσεις. Θα βρείτε τον τρόπο να τους βάλετε στη θέση τους, να επανέλθει η τάξη στη ζωή σας και να μη γκρινιάξει κανείς. Πετάει η ομάδα σήμερα, είστε μια χαρά και τίποτα και κανείς δε θα σας χαλάσει το κέφι. Έτσι μπράβο!

Αιγόκερως
Παναγίτσα μου, σίφουνες κανονικοί θα είστε σήμερα. Δε θα περιμένετε ούτε λεπτό! Τι μπήκε στο μυαλό σας; Θα γίνει εδώ και τώρα! Κάπως έτσι θα είναι η ημέρα σας, γιατί άστρα είναι αυτά κάνουν τα μαγικά τους εκεί πέρα τη νύχτα και μας μεταμορφώνουν.. Μου φαίνεται πως θα δίνετε όλη μέρα διαταγές και εσείς θα επιβλέπετε τη κατάσταση. Ναι έτσι κάνουν οι αρχηγοί. Απολαύστε το γιατί δε μπορείτε να κάνετε και αλλιώς..

Υδροχόος
Το μυαλό σας είναι όλο στη δουλειά και στο χρήμα. Μα πώς είναι δυνατόν αυτό; Σήμερα θα χαλαρώσετε κάπως, θα χαμογελάσετε και θα παίξετε γενικώς! Τι θα παίξετε θα αναρωτιέστε! Μπάλα σας απαντώ.. Δημόσιες σχέσεις είναι το μυστικό. Βγείτε λίγο από το καβούκι σας, δείξτε το όμορφο το προσωπάκι σας, κάντε εκεί πέρα τα μαγικά σας και δε θα περάσετε απαρατήρητοι. Κάποιοι μπορεί να βγάλετε και λεφτά από το πουθενά..

Ιχθύες
Πολύ τυχερή η σημερινή ημέρα για εσάς. Κυρίως για εσάς που ανήκετε στο δημιουργικό, ή καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα, αφού μια προσπάθεια που έχετε κάνει τελευταία θα πιάσει τόπο. Να είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Επικοινωνιακοί και φυσικά να βγείτε έξω να σας δουν. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ντυθείτε όμορφα και αφήστε αυτή τη μόδα του ψαρά και γοητέψετε τους συνομηλίκους σας.. Μπηχτή ήταν .. χα χα !

magicfariel@gmail.com