Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια της Κυριακής, 21/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω την εντύπωση πως ψες το βράδυ, αρκετές ψυχές νυχτοπερπάτησαν,
ήπιαν πολύ παραπάνω και το κούνησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μπράβο ξωτικά μου.. Έτσι πρέπει.. Μπορεί να ήταν η τελευταία μας φορά.. Αλλά όχι! Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι! Ότι νόμισμα και αν μας πλασάρουν, ότι αποφάσεις και αν πάρουν, εμείς πρέπει να είμαστε πιστοί στις αξίες μας, στις παραδόσεις μας και να συνεχίζουμε να γουστάρουμε, ο καθένας έτσι όπως θέλει!

Και τα μυαλά στα κάγκελα, γιατί μόνο εκεί τελικά υπάρχει σωτηρία! Η λογική κάνει παρέα με το φόβο. Η ψυχραιμία έχει παραδοθεί στην ηττοπάθεια. Η ελπίδα αργοπεθαίνει. Και τι μας επέμεινε; Ο αυθορμητισμός, η τρέλα, το απρόβλεπτο! Άλλωστε το έλεγαν τα άστρα.. Βγείτε, διασκεδάστε, σα να μην υπάρχει αύριο!

Κυριακή σήμερα, χαλαρώνουμε από όλες τις απόψεις. Ακόμα και το σύμπαν εκεί ψιλά, κοιμάται όμορφα, γλυκά και μας αφήνει να χαρούμε μια όμορφη καλοκαιρινή ημέρα.

φιλάκια..


Κριός
Μπα δεν έχετε και πολλά κέφια σήμερα, μπορεί να πονάει και το κεφάλι σας από χθες.. πάντως καμία όρεξη για κουβέντες χαζές με τον έναν και τον άλλον. Το κερασάκι της τούρτας θα είναι οι δικοί σας οι άνθρωποι, που θα αρχίσουν να κάνουν διάφορες ερωτήσεις και σίγουρα θα σας σπάσουν τα νεύρα. Ή απαντήστε ξεκάθαρα, ή βάλτε ένα τέλος, με αναβολή για αύριο.. Ψυχραιμία..

Ταύρος
Πάλι θα πιάσετε σκούπα και φαράσι, κάποιους θα τους διώξετε μακριά, κάποιους θα τους φέρετε πιο κοντά. Πάντως με τους φίλους και τους γνωστούς σας θα ασχοληθείτε, αφού πλέον γνωρίζετε ποιοι είναι εκείνοι που επιβάλλεται να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας και ποιοι όχι. Μην είστε άγαρμποι, αλλά αυστηροί. Απομακρυνθείτε αθόρυβα, γιατί τα λόγια πληγώνουν και εσείς έχετε και το χάρισμα του αυθορμητισμού.. αφήστε το καλύτερα!

Δίδυμος
Και αφού ξεκουραστήκατε και ηρεμίσατε, θα σας πιάσει μια ανησυχία άλλου είδους. Τώρα θέλετε λεφτά και δουλειά. Να είστε ανεξάρτητοι. Κάτι δικό σας. Και ξανά από την αρχή. Βέβαια, είστε σε πολύ καλή διάθεση και αυτό είναι θετικό για εσάς, εξοργιστικό για κάποιους άλλους. Νομίζω θα αρχίσετε να παίρνετε και κάποια τηλέφωνα. Ετοιμάζεστε, οργανώνεστε, πλησιάζει η ημέρα, η τρελή..

Καρκίνος
Από σήμερα γλυκά φτιάχνει κατά πολύ η διάθεσή σας. Χαμογελάτε, νιώθετε πιο όμορφα με τον εαυτό σας και θα φροντίσετε να ικανοποιήσετε το εγώ σας σε όλα τα επίπεδα. Θα κοιμάστε όλη την ημέρα; Θα αράξετε σε μια πολυθρόνα και θα σας εξυπηρετούν; Πάντως έχει relax, ο κόσμος να χαλάσει. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε από δω και πέρα στη ζωή σας. Ποιο όνειρο από όλα θέλετε να πραγματοποιήσετε πρώτο; Για φτιάξτε πλάνο..!

Λέων
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε φεύγει με τίποτα. Δε θα μιλήσετε σε κανέναν για αυτό. Θα το δουλέψετε από μόνοι σας, κάπως υπογείως και όταν είστε απολύτως σίγουροι, τότε θα κάνετε και εσείς μια έκπληξη στους άλλους. Μέσα στο κέφι και τη τρελή τη χαρά είστε, σα τα μικρά τα παιδιά. Το νου σας μη σας πάρει μάτι κανείς και καταστραφεί το μυστικό σας.. Τουλάχιστον είναι αθώο;;;

Παρθένος
Μια χαρά είστε και σήμερα, ήδη έχετε κανονίσει το τι θα κάνετε. Σε πιο prive φάση σας βρίσκω, αφού θα διαλέξετε κάποια καλά φιλαράκια και θα πάτε κάπου για ξεκούραση. Φορέστε και εκείνα τα μαύρα τα γυαλιά για να μη σας αναγνωρίσουν. Το θέμα είναι να χαλαρώσετε, να χαμογελάσετε και να ηρεμίσετε πάνω από όλα. Ακόμα και στο σπίτι να μείνετε όλο και κάποιος θα έρθει.. να σας δει!

Ζυγός
Μέσα στις δημόσιες σχέσεις είστε και στα χαμόγελα. Ναι, καιρός ήταν να γίνετε ξανά αγαπητοί σε φίλους και γνωστούς και να κοιτάξετε πάνω από όλα τα επαγγελματικά σας και πώς να πετύχετε τους στόχους σας. Συναντήσεις, επαφές, από όλα τα καλά έχει η σημερινή ημέρα, μόνο που αυτή τη φορά σας αρέσει τόσο γιατί κατά κάποιο τρόπο σας έχουν λείψει όλα αυτά..

Σκορπιός
Ήδη βρίσκεστε αλλού για αλλού! Δε ξέρω τι καλό σας συνέβη, σίγουρα έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, ή ακόμα και με ξαφνικές διακοπές! Πάντως ένα ταξίδι που είχατε κατά νου, μπορείτε να το οργανώσετε γιατί θα συμβεί άμεσα. Οι δουλειές σας ανοίγουν, λεφτά έρχονται και από όλα τα καλά σας στέλνει το σύμπαν. Εκτιμήστε το ιδιαιτέρως, γιατί μη ξεχνάτε ο Κρόνος σας παρακολουθεί. Και τα λάθη πληρώνονται!

Τοξότης
Και να που θα κάνετε να βγάλετε λεφτά από το πορτοφόλι σας και θα είναι άδειο. Θα πάτε στη τράπεζα και δε νομίζω να καταφέρετε ούτε ανάληψη. Αυτό και μόνο θα σας χαλάσει πολύ το κέφι σήμερα, αλλά δε πειράζει. Τόσες μέρες όλα τα κάνατε. Και εκδρομή πήγατε. Και βόλτες βγήκατε. Και τα τσιπουράκια σας τα ήπιατε. Τι άλλο θέλετε από τη ζωή; Μη ξενερώνετε άλλωστε όλοι ταπί και ψύχραιμοι είμαστε!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε όρεξη σήμερα για τίποτα. Και φυσικά, θα συμβεί το αντίθετο. Ή εξαφανιστείτε να μη σας βρίσκει κανείς, ή να έχετε καλή συμπεριφορά, ανεξάρτητα του πώς νιώθετε. Δύσκολο αυτό, σωστά; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Δηλαδή αν προκύψει να πάτε για φαγητό με ανθρώπους χρήσιμους για τη δουλειά σας, τότε μη το σκέφτεστε. Δημόσιες σχέσεις λέγεται αυτό!

Υδροχόος
Κοιμηθείτε χρυσά μου, να ξεκουραστείτε. Μετά γυμναστική και ένα καλό πιάτο φαγητό. Στη πορεία φυσικά έχει μουσική. Κάντε τα πάντα για να χαλαρώσετε, για να αδειάσετε το μυαλό σας από σκέψεις, που είναι χιλιάδες εκεί και σας βασανίζουν. Μιλήστε με τους ανθρώπους σας, εκείνους που σας φτιάχνουν το κέφι και χαμογελάστε. Είστε πολύ όμορφοι όταν το κάνετε αυτό. Ναι ξέρω, τα επαγγελματικά σας πάνω από όλα! Όμως σήμερα είναι Κυριακή! Η ημέρα του Θεού..

Ιχθύες
Καλά, συγκλονίζομαι! Σήμερα χρυσά μου θα γίνετε κάπως άτακτα παιδιά. Δηλαδή, θα φλερτάρετε με άγνωστες ψυχές, θα ερωτοτροπήσετε και μετά μπορεί να έχει και παντόφλα, αλλά τι μας νοιάζει, σωστά; Δημιουργικοί, λαμπεροί, γεμάτοι από ιδέες, αλλιώς θα το ξεκινήσετε το θέμα και αλλιώς θα καταλήξει. Φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα, κυρίως οι ελεύθεροι της παρέας. Μπορεί να έχει και sex on the beach.. χα χα !

magicfariel@gmail.com