Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 15/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λέμε και καλημέρα στο Κρόνο που πήγε στο Σκορπιό, για να μας κάνει τις ζωές πάλι λίμπα! Με το που πάτησε το πόδι του, πάει
τρελάθηκαν τα ζώδια ξανά.. Σκούπα και φαράσι έχει η ημέρα, αφού τα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις θα πρωταγωνιστήσουν. Ότι αξίζει μένει, ότι δεν αξίζει φεύγει! Αυτά θέλει ο Κρόνος, χωρισμούς, δικαιοσύνη, μαστιγώματα, όλη τη πίκρα μαζί, γιατί μόνο τότε θα ξημερώσει μια άλλη μέρα, πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη..

Πρώτα τα σκοτάδια και μετά το φως! Νέοι στόχοι, νέοι άνθρωποι, αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα. Μπάχαλο η κατάσταση για ακόμα μια φορά… Και το τραγικό; Όλο το καλοκαίρι θα τον έχουμε παρέα, για να μη ξεχνιόμαστε και παρασυρθούμε σε ακολασίες, είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές..

Και του απαντώ του κυρίου Κρόνου.. Ναι μεν αλλά..!@

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Έτοιμοι να κλείσετε νέες συμφωνίες, να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, να καβαντζωθείτε καλά! Κάποιοι παντρεύεστε, επιτέλους νοικοκυρεύεστε, κάποιοι ανοίγετε τα φτερά σας σε άλλα επαγγελματικά μονοπάτια, πάντως προχωράτε μπροστά, δίχως να κοιτάξετε ούτε ένα λεπτό πίσω! Το αν θα αφήσετε συντρίμμια, είναι δικό σας το θέμα, αφού τις περισσότερες φορές εσείς αποφασίζετε και άλλοι τρέχουν να μαζέψουν τα αμάζευτα!

Ταύρος
Τι να πω πρωί-πρωί.. Με το που μπαίνει σήμερα ο Κρόνος στο Σκορπιό, σας τσιμπάει εκείνη η αόρατη η μύγα και ξαφνικά θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Μπορεί να είναι ερωτικό το ζήτημα, μπορεί και επαγγελματικό. Ότι σας έχει προβληματίσει το τελευταίο το διάστημα, θα βρεθεί η λύση, μόνο από εσάς τους ίδιους και καλό είναι να προχωρήσετε ακάθεκτα στα νέα σας σχέδια! Δε κοιτάμε ποτέ πίσω..

Δίδυμος
Νομίζω πως σήμερα θα το ρίξετε στη γυμναστική και στην υγιεινή τη διατροφή. Εντάξει δε περάσατε και τόσο όμορφο ΣΚ, νευράκια, εντάσεις και τα σχετικά.. Βέβαια, το κλίμα της ψυχής σας άλλαξε μέσα στη νύχτα και ή θα εκτονωθείτε υπερ σας, ή θα αρχίσετε να σπάτε πράγματα. Διαλέξτε και πάρτε! Don’t worry, γιατί από αύριο η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αλλάζετε πάλι σελίδα..

Καρκίνος
Χαρμόσυνα τα μαντάτα για εσάς τους ερωτευμένους της παρέας. Και για τους ελεύθερους φυσικά, που τελικά βρίσκετε τον έρωτα της ζωής σας, μπορεί ήδη να έχετε κάποια υποψία, αλλά ναι αυτό είναι το άτομο, που πριν λίγο σας είπε ένα γεια, σας έστειλε ένα μήνυμα, σας μίλησε γλυκά.. Κάποιος μπαίνει στη ζωή σας, για τα καλά και μπορείτε αρκετοί να ελπίζετε για ένα γάμο σύντομα! Τρέξτε να ραφτείτε..!!!

Λέων
Μια χαρά είστε, όμως τα βάζετε λίγο με το σπίτι και τους ανθρώπους σας. Κάτι σας ενοχλεί, κάτι δε σας αρέσει και τόσο και δεν αντέχετε άλλο, θέλετε να το πείτε, να το φωνάξετε, να σας ακούσουν γιατί θα κάνετε μπουμ σε λίγο. Είναι λογαριασμοί; Είναι μαστορέματα; Είναι το ταίρι σας που δε σας τα λέει και τόσο καλά; Πάρτε τις αποφάσεις σας και κινηθείτε αναλόγως. Να είστε σίγουροι όμως;; Σωστά;;

Παρθένος
Θα νιώσετε μια ξαφνική ευτυχία και θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μέχρι τώρα ενδιαφερόσασταν μόνο για τη δουλειά σας και πώς να πετύχετε τους στόχους σας. Από σήμερα θα κοιτάξετε περισσότερο τον εαυτό σας, τους δικούς σας τους ανθρώπους και τη ζωή σας τη προσωπική γενικότερα. Αρκετά αγχωθήκατε και εκνευριστήκατε με τα τερτίπια των άλλων. Έχει μπει και το μικρόβιο μέσα σας να αλλάξετε και δουλειά, αλλά σας λέω φρόνιμα!

Ζυγός
Αγαπητά μου δε ξέρω αν σας έχουν περισσέψει φράγκα στη τσέπη, πάντως σήμερα θα αποφασίσετε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς, που βρίσκονται εκεί στο ψυγείο και σας χαλούν τη διάθεση καιρό τώρα! Ναι βάζετε το χέρι βαθιά, ξεπαραδιάζεστε, αλλά με αυτό τον τρόπο ξενοιάζετε και μια ανακούφιση θα τη νιώσετε. Πάλι κάνατε τη κάκιστη διαχείριση, πάλι σκούζετε γιατί έχουμε ακόμα μέλλον.. μέχρι την επόμενη μισθοδοσία..

Σκορπιός
Από νωρίς το πρωί, θα πιάσετε σκούπα και φαράσι και πάλι θα κάνετε εκείνο το ξεκαθάρισμα, σε φίλους και νέους συνεργάτες! Ο Κρόνος σας είπε καλημέρα, σας τσίγκλησε για τα καλά αλλά τώρα ξέρετε καλύτερα από κάθε άλλη φορά, το τι πρέπει να κάνετε! Ναι επιλέξετε τους καλύτερους να βρίσκονται δίπλα σας, όμως με όμορφο τρόπο, δίχως να πληγώσετε αυτούς που θα φύγουν. Μη δημιουργείτε έχθρες, ήρεμα πράγματα..

Τοξότης
Χαμογελάστε γιατί ως δια μαγείας το ξεφορτωθήκατε το Κρόνο από πάνω σας, για το υπόλοιπο το καλοκαίρι. Βέβαια μη ξεγελιέστε, γιατί θα επιστρέψει για να δει αν πήρατε το πρώτο σας το μάθημα και αν κάνατε όλα αυτά που σας δίδαξε. Από σήμερα κιόλας, προβείτε σε αλλαγές, ότι και αν σημαίνει αυτό. Διώξτε ότι δε σας κάνει, ότι σας στεναχωρεί, ότι σας ξενερώνει. Διορθώστε ότι είναι χαλασμένο..

Αιγόκερως
Και εσείς με τη σκούπα και το φαράσι θα είστε πρωί-πρωί. Σας τσιμπάει λίγο ο Κρόνος από το Σκορπιό και άτομα που ήδη σας ενοχλούν στη καθημερινότητά σας, θα εξαφανισθούν ως δια μαγείας. Θα τους πετάξετε εκεί το πικρόχολο το σχόλιο, θα τους κλείσετε τη πόρτα κατά μούτρα, θα αποφύγετε να σηκώσετε και το τηλέφωνο. Είστε και λίγο άγαρμποι με τους τρόπους σας, όλοι θα καταλάβουν τις προθέσεις σας. Να είστε σίγουροι!

Υδροχόος
Αχ θα σας μαλώσω και δε θα φταίω κιόλας! Δεν έχετε τα κέφια σας σήμερα. Πάλι με τα επαγγελματικά σας βασανίζεστε, γιατί στην ουσία αποζητάτε άλλα πράγματα, πιο όμορφα και πιο δικά σας και καμία συνεργασία δε σας κάθετε στο στομάχι καλά. Απαγορεύονται τα πισωγυρίσματα!!! Επιτρέπονται τα νέα βήματα, τα διαφορετικά, οτιδήποτε σας πηγαίνει μπροστά. Ότι δε σας αρέσει, διώξτε το, ή φέρτε τη κατάσταση υπερ σας.. Ο Κρόνος δεν αστειεύεται γλυκά μου..

Ιχθύες
Πολύ καλύτερα σήμερα σε διάθεση. Τις πήρατε τις αποφάσεις σας, ξέρετε προς τα πού βαδίζετε, αναθεωρείτε τους στόχους σας και ηρεμεί το είναι σας! Μα βιάζεστε πολύ χρυσά μου, από τη νιρβάνα, στο διάστημα, νομίζω ακραίες συμπεριφορές και ψυχολογία. Οργανωθείτε καλύτερα και αφήστε να περάσει το διάστημα αυτό.. και από Σεπτέμβρη όλα θα φτιάξουν.. Ψαχτείτε καλύτερα στα θέματα που σας αφορούν.

magicfariel@gmail.com