Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, μια αναστάτωση θα τη νιώσετε ξανά.. by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, ας χαρούμε την ημέρα μας, άλλωστε τα αστρολογικά μαντάτα είναι χαρμόσυνα, ξεσηκωτικά και πολύ αισιόδοξα. Βέβαια, από αύριο στις 15/6, επιστρέφει ο Κρόνος στο Σκορπιό. Αυτή τη φορά όμως ξέρω και το λόγο..


Οι Σκορπιοί ως γνωστών είναι δύσκολοι χαρακτήρες, πολύ κακά παιδιά και συνήθως λειτουργούν με τέτοιο τρόπο που πληγώνουν τους άλλους ή τους αδικούν. Ο Κρόνος από την άλλη είναι ένας πολύ σκληρός κριτής, ένας αυστηρός δάσκαλος της ζωής και δε χαρίζει κάστανα σε κανέναν! Τα βρήκε δύσκολα εκεί με τους Σκορπιούς, βρήκε αντιστάσεις, αλλά μπορώ να πω πως τους γονάτισε όλα αυτά τα χρόνια, μαζί και τους λοιπούς Καμπαλέρος.. (Ταύρους, Λιοντάρια & Υδροχόους).

Αυτό που ζητάει εν ολίγοις ο Κρόνος από το Σκορπιό κυρίως και μετά από τους υπόλοιπους, είναι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να δουλέψουν σκληρά για τις επιθυμίες τους και τα όνειρά τους και να βγουν νικητές!
Εδώ είναι που γίνεται εκείνο το ξεκαθάρισμα γιατί ότι δε μας κάνει πρέπει να φύγει για να έρθει το καινούριο. Η παγίδα είναι ο τρόπος που θα γίνει και όχι το αποτέλεσμα. Και επειδή δεν είναι σίγουρος ο Κρόνος αν ο Σκορπιός πήρε το μάθημά του, επιστρέφει για ένα τελικό test drive..

Το θέμα είναι πως όποιος ήταν να χωρίσει και δε χώρισε, θα συμβεί γιατί πρέπει να έρθει ένας νέος μεγάλος έρωτας..

Το παρελθόν, κάνει την εμφάνισή του, ζητάει απαντήσεις και κάπως έτσι ενώνεται με το σήμερα και απλά ακολουθούμε τα σημάδια και τη καρδιά μας.. Χάος σωστά;

Και λίγα λόγια τώρα..

Ταύροι
Καιρός να στηριχτείτε στα πόδια σας εξολοκλήρου! Τέρμα τα αστεία και οι αυταπάτες. Ξαφνικά θα νιώσετε μια απίστευτη αυτοπεποίθηση και θα αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ένας νέος έρωτας, μπορεί όμως και μια νέα δουλειά. Αντιμετωπίζετε την ανασφάλειά σας και κλείνετε τις πόρτες με το παρελθόν. Παίρνετε μια μεγάλη απόφαση, να απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους που σας κάνουν κακό! Τι εννοεί ο ποιητής;;;

Λιοντάρια
Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας! Καιρός να αναλάβετε δράση, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και να ανέβετε ξανά, είτε σε θέση είτε και οικονομικά. Τέρμα οι τεμπελιές και το χαζολόι, αρκετά είχατε το ρόλο του μπέμπη ή της μπουμπούκας, έφτασε η εποχή να ενηλικιωθείτε και να ωριμάσετε κατά κάποιο τρόπο.. Και κάπως έτσι θα γίνετε δημιουργικοί και θα ξεχωρίσετε..

Σκορπιοί
Θα θελήσετε να πάρετε το αίμα σας πίσω! Είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον, θα τα δώσετε όλα και θα πετύχετε στο τέλος. Εστιάζετε και στο επαγγελματικό, κυρίως εκεί πέρα, αλλά και στο ερωτικό. Ότι χάθηκε μέσα από τα χέρια σας, πρέπει να γίνει ξανά δικό σας και δε σας νοιάζει αυτή τη φορά το αν υπάρξουν εμπόδια. Θα το παλέψετε το θέμα, γιατί η καρδιά σας αυτό θα σας λέει και μετά το θαύμα.. Καλή επιτυχία!!!

Υδροχόοι
Πλέον είστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ! Μπορεί να είστε μοναχικοί τύποι, μπορεί ανεξάρτητοι πολύ, αλλά ο Κρόνος εκεί στο Σκορπιό σας έδειξε πως δε μπορείτε να βαδίσετε μόνοι στο όνειρο. Μπήκαν άνθρωποι στη ζωή σας, έφυγαν αρκετοί, όμως έμειναν λίγοι και καλοί για να σας στηρίξουν και να συμβαδίσουν μαζί σας.. Το μάθημα του Κρόνου ήταν απότομο, απρόβλεπτο και πολύ σκληρό, αλλά πλέον είστε πιο δυνατοί και σίγουροι από ποτέ.. Αγαπήστε τους φίλους σας και κοιτάξτε μπροστά..

magicfariel@gmail.com