Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια της Κυριακής, 07/06/15 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα μουντό πρωινό Κυριακής, καθόλου καλοκαίρι δε θυμίζει, περισσότερο φθινόπωρο, δεν έχω λόγια.. Ή καλύτερα έχω! Θα αναφερθώ πάλι σε ένα πολύ αγαπημένο μου θέμα, τα ηφαίστεια.
Πριν ένα με δυο μήνες, από ότι μάθαμε, αρκετά ηφαίστεια εξερράγησαν, στη Χιλή, στο Μεξικό, στο Περού, στην Ιαπωνία και στη Νέα Γουινέα. Οι σεισμοί έχουν αυξηθεί σε ανησυχητικό βαθμό, σε όλη την υφήλιο, η γη βράζει και αλλάζει και από ενημέρωση, τα απολύτως απαραίτητα!

Το γνωστό Δαχτυλίδι της Φωτιάς, βρίσκεται εκεί στον Ειρηνικό Ωκεανό, είναι σε πλήρη έξαρση και απο ότι διάβασα, οι σεισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο.

Να σας θυμίσω τότε που το ηφαίστειο της Ισλανδίας, έκανε το θαύμα του. Έφερε βροχές, καταιγίδες, κεραυνούς, έντονα καιρικά φαινόμενα, μέσα στον Ιούνιο. Κάτι παρόμοιο βλέπω μόνο που δεν έχει ξεσπάσει ακόμα η μπόρα..

Δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά τα ηφαίστεια ξυπνούν. Το ένα μετά το άλλο, μετά από αμέτρητα χρόνια βαθύ ύπνου. Της Ισλανδίας, φάνηκαν τα πρώτα τα σημάδια, υπάρχουν όμως και άλλα, άκρως επικίνδυνα για όλο το πλανήτη, όπως είναι της Σαντορίνης, του Yellowstone των ΗΠΑ, Uturuncu στη Βολιβία, το Laguna del Maule στη Χιλή, το Campi Flegrei στην Ιταλία, τα οποία δε κοιμούνται καθόλου.. Αυτά μπορούν να αφανίσουν τον κόσμο όλο ή να φέρουν την επόμενη εποχή ενός ατελείωτου παγετώνα.
Και κάπως έτσι, επιμένω πως και φέτος ένα παράξενο καλοκαίρι θα έχουμε, γιατί ο πλανήτης φωνάζει.. Εκπέμπει sos κινδύνου και εμείς; Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.. Η δύναμή του είναι απεριόριστη. Η οργή, απερίγραπτη. Έχουμε μερίδιο ευθύνης. Δεν εκτιμήσαμε αυτά που μας δόθηκαν απλόχερα. Θέλαμε περισσότερα. Και τώρα θα λαμβάνουμε τις απαντήσεις. Τη μια μετά την άλλη!

Σας προβλημάτισα, σωστά;;;

Φιλάκια..


Κριός
Εσείς οι εποχιακοί οι τύποι, θα τα δώσετε τα χέρια, θα τα συμφωνήσετε και νομίζω για πρώτη φορά στη ζωή σας, θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο, αλλά που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Γενικά είναι η ημέρα των υποσχέσεων, τώρα τι άλλο θα τάξετε για να κυλήσει η ημέρα σας όμορφα, είναι κάτι που μόνο εσείς το γνωρίζετε.. Χαμογελάστε το έχετε!

Ταύρος
Φοβερή η ημέρα σας. Θα νιώσετε πολύ ωραία, γιατί θα διαπιστώσετε πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σας βοηθά με ένα τρόπο πολύ μαγικό. Σπρώχνει τη κατάσταση υπέρ σας και βασικά θα εκπλαγείτε γιατί δε το περιμένετε με τίποτα. Μη κάνετε τίποτα εσείς, αφήστε να σας οδηγήσουν τα σημάδια, μπορεί να ανακαλύψετε ένα μαντάτο πολύ χαρμόσυνο και να απογειωθείτε!

Δίδυμος
Μέρα που θα μαλλιάσει η γλώσσα σας στη συζήτηση. Εσείς μια χαρά, τώρα για τους άλλους είναι ένα θέμα που θα πρέπει κάπως να το προσέξετε. Μη ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα, γιατί κάνει κακό. Μπορεί να μπερδευτείτε στο τέλος και να εκτεθείτε. Να είστε ρεαλιστές γιατί τα όνειρα μερικές φορές κοστίζουν ακριβά. Μη λέτε περισσότερα από όσα πρέπει! Το νου σας..

Καρκίνος
Σήμερα στα καλά τα καθούμενα θα αρχίσουν να σας κάνουν οι φίλοι σας, ή οι δικοί σας άνθρωποι, διάφορες ερωτήσεις. Ψαρωτικές θα είναι; Από ενδιαφέρον θα είναι; Έτσι κουβέντα να γίνεται; Πάντως εσείς αν δε θέλετε να απαντήσετε, κόψτε το μια και έξω, για να μη σας ζαλίζουν με τις ώρες. Μη λέτε τα προσωπικά σας, άλλωστε δεν αφορούν κανέναν! Ψυχραιμία πάνω από όλα..

Λέων
Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, σήμερα θα σας ξεσηκώσουν οι φίλοι σας, να πάτε από εδώ και εκεί, πάντως σε ησυχία δε θα σας αφήσουν. Ότι και αν σας προτείνουν να πείτε το ναι, γιατί θα σας αρέσει, θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη και πού ξέρετε, εσείς οι ελεύθεροι μπορεί να κάνετε και μια νέα γνωριμία. Οι άλλοι φρόνιμα, γιατί έχετε μέλλον ακόμα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Απρόβλεπτα χαρωπή η ημέρα σας, να την απολαύσετε.

Παρθένος
Εννοείται πως σήμερα η ημέρα είναι η πιο ακατάλληλη για να ασχοληθείτε με τη καθαριότητα του σπιτιού σας. Θα τα αφήσετε έτσι όπως είναι, όλα στη μέση, θα κλείσετε τα μάτια και θα βγείτε έξω βόλτα με τους φίλους σας. Θα το αντέξετε να είστε σίγουροι. Άλλωστε πόσο ακατάστατοι να είστε; Πραγματικά απορώ! Ότι πρόταση και αν σας κάνουν εσείς δείτε το σαν ευκαιρία για να περάσετε καλά και φυσικά να μη κάνετε δουλειές..

Ζυγός
Σας έχουν βγάλει ήδη πρόγραμμα και εσείς απλά δε το γνωρίζετε ακόμα. Μη φέρετε αντιστάσεις, ακολουθήστε τους φίλους σας, το ταίρι σας και όπου σας βγάλει. Όμορφα θα περάσετε, κάπως ξένοιαστα, έφυγαν και τα μεγάλα τα βάσανα από το μυαλό σας, απολαύσετε την ημέρα σας όπως σας έρθει. Αφήστε τις κόνξες για αύριο γιατί θα τις χρειαστείτε να είστε σίγουροι για αυτό.

Σκορπιός
Σήμερα θα έχετε τα κέφια σας, όμως λίγο επικίνδυνους σας βρίσκω. Παράξενη η διάθεσή σας, δε ξέρω αν θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τους φίλους σας, το ταίρι σας ή το εγώ σας! Πάντως μπορεί να παρασυρθείτε από αυτό το συναίσθημα της εξουσίας και να βάλετε το χέρι στη τσέπη βαθιά και να ξεπαραδιαστείτε από το πουθενά. Να εντυπωσιάσετε ναι, όχι να βγείτε μείον!

Τοξότης
Μια χαρά από κέφια και σήμερα. Έχετε αυτόν τον αέρα τέλος πάντων, που ενοχλεί μερικούς ανθρώπους, αλλά δε πειράζει, ας σας συνηθίσουν κάπως έτσι. Η ζωή δεν είναι μόνο για τους άλλους. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, από μόνοι σας, δίχως να ζητήσετε τη βοήθεια των άλλων. Γιατί μετά οι απόψεις πολλές, οι φωνές το ίδιο και δε θα βγάλετε καμία άκρη. Όποτε είστε έτοιμοι εσείς..

Αιγόκερως
Τι θέλετε τόσο πολύ και δε σας το δίνουν; Τι ψάχνετε και ακόμα να έρθει η απάντηση; Λίγο φρόνιμοι δε μπορείτε να μείνετε; Συνέχεια ανακατεύετε τις καταστάσεις και ίσως και για λόγους κάπως ασήμαντους. Μη φέρνετε το κατακλυσμό, όχι δεν έφτασε το τέλος του κόσμου. Αποφύγετε τις εντάσεις, γιατί η αλήθεια είναι πως δε θα έχετε και πολύ τα κέφια σας σήμερα!

Υδροχόος
Σήμερα τα άστρα λένε να ασχοληθείτε με τη πάρτη σας. Ωραία, δε χρειάζεται να βρείτε δικαιολογίες για να αποφύγετε διάφορα. Το σύμπαν σας δίνει την απάντηση μια και έξω. Βασικά αν υπάρχει κάποιο θέμα που σας βασανίζει, πρέπει να το αντιμετωπίσετε από μόνοι σας. Οι γνώμες άλλοτε εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα άλλων, ή δε μπορούν να κατανοήσουν τη δική σας τη καρδιά. Για να δούμε τι θα κάνετε πάλι;

Ιχθύες
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Ηρεμήστε, πάρτε βαθιές ανάσες, τα άστρα φταίνε για όλα. Δε ξέρω τι σας συνέβη, αλλά αν το προσπαθήσετε λιγάκι ακόμα, σίγουρα θα το φέρετε στα νερά του και θα ησυχάσει η ψυχούλα σας. Μη γκρινιάζετε, μη μουρμουράτε, προκαλείτε εκνευρισμό στους γύρω σας. Αφοσιωθείτε εκεί πέρα, πιάστε και κάτι με τα χεράκια σας και μη δίνετε όλο διαταγές.. Ξέρετε τις σας λέω τώρα.. χα χα ..!@

magicfariel@gmail.com