Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα καταπληκτικό Σάββατο μόλις ξημέρωσε από άποψη αστρολογικής φυσικά και ας υποθέσουμε
και κλιματολογικής..

Καταπληκτική η μπόρα έτσι ξαφνικά, μου αρέσει να βλέπω τα σύννεφα, να μαυρίζουν, να ενώνονται με ταχύτατους ρυθμούς, να προκαλούν θορύβους, αστραπές και μπουμπουνητά! Με συναρπάζει το γεγονός, παρέα εκεί με το ξαφνικό το αεράκι, αφού αγριεύει το σκηνικό και φαντάζει με μια υπέρτατη μάχη εκεί ψιλά στον ουρανό, με νικητή πάντα τον ήλιο! Αυτό είναι το απίστευτο της υπόθεσης.. Φοβερό;;;

Προς το παρόν απολαμβάνω ένα ηλιόλουστο πρωινό, παρέα με τα πουλάκια και αναρωτιέμαι.. Πόσο χαρωπή θα μπορούσε να είναι η σημερινή ημέρα; Τα άστρα είναι μέσα στη τρέλα και τη ροζ κορδέλα. Βόλτες, απολαύσεις, πειρασμοί, ερωτικά μηνύματα, από όλα τα καλά έχει το πρόγραμμα σχεδόν για όλους!

Σύμπαν μου γλυκό, είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς.. ή απλά ονειρεύομαι;;;

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Σήμερα γλυκά μου σας βλέπω να φεύγετε από το πρωί και να γυρίζετε σπίτι ή ξημερώματα, ή βραδάκι τέλος πάντων και με τις τσέπες άδειες! Ότι και αν κάνετε, θα το ευχαριστηθείτε, είτε αυτό λέγεται shopping therapy, είτε ένα καλό γεύμα σε ένα εστιατόριο, είτε ένα πολύωρο καλλωπισμό! Όλα για τη πάρτη σας ένα πράγμα, αφού κάτι σας σπρώχνει να απολαύσετε τη ζωή με το κουτάλι.. Να περιμένετε και σεξάκι..

Ταύρος
Φοβερή η ημέρα σας αστρολογικά, αφού κάτι θα προκύψει ξαφνικό και θα αλλάξει κατά πολύ το πρόγραμμά σας. Δεχθείτε τις προσκλήσεις των φίλων σας και βγείτε έξω για διασκέδαση. Δε ξέρετε ποιον θα συναντήσετε και πού και αυτό θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη και όχι μόνο.. Το σύμπαν τα είπε εκεί με το Θεό Διόνυσο και δε ξέρω κατά πόσο θα αντισταθείτε στις μεθυστικές προκλήσεις του..

Δίδυμος
Μέσα στις γλύκες είστε και τα σορόπια. Ούτε εσείς δε ξέρετε τι θέλετε και σήμερα θα νιαουρίσετε λίγο παραπάνω γιατί έχετε τύψεις για τη κάκιστη συμπεριφορά σας, κυρίως απέναντι στο ταίρι σας. Μέχρι και τις 22 θα νιώθετε κάπως έτσι, για αυτό βρείτε τρόπο να αγαπήσετε ξανά αλλά να ξέρετε πως πάλι θα επαναστατήσετε γιατί ουσιαστικά πνίγεστε! Φτιάξτε το κλίμα για να αποδράσετε πιο όμορφα.. χα χα !

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε εντελώς σήμερα! Ότι κολασμένο υπάρχει και σας προκαλεί, θα θελήσετε να το γευτείτε, είτε αυτό είναι ένα παγωτό, είτε ένα απαγορευμένο θερμιδικά γεύμα σε ένα φοβερό εστιατόριο, είτε το μαναράκι που κάθεται απέναντί σας και σας θέλει απεγνωσμένα. Πάντως έτσι μια αναστάτωση θα τη νιώσετε και θα υποκύψετε στο τέλος, να το ξέρετε. Μη πάρετε πολλά λεφτά μαζί σας, θα τα κλαίτε αύριο!

Λέων
Από διάθεση μια χαρά σας βρίσκω, στο κόσμο σας ως συνήθως, θα σας πιάσει μια λογοδιάρροια σήμερα, που πραγματικά θα τα πείτε όλα! Θα επιλέξετε όμως δύσκολους ανθρώπους, γιατί μια ανάγκη να τεστάρετε λίγο τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, θα την έχετε. Ευτυχώς δεν είστε σε φάση για τσακωμούς και τέτοια, αλλά περισσότερο σας ενδιαφέρει να αντλήσετε πληροφορίες και να πείτε τη γνώμη σας.

Παρθένος
Χρυσά μου μέρα που σας ξημέρωσε… Σήμερα λοιπόν να ψάξετε τα πάντα. Τα mail σας, το κινητό σας, τι έχετε που θα μπορούσε να κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη;;; Κάποιος θα σας κάνει μια πρόταση για έξω. Να πάτε! Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας, μια νέα γνωριμία, ή μπορεί και παλιά, αλλά το συναίσθημα είναι αυτό που μετράει.. Ντυθείτε ωραία, χαμογελάστε, βγείτε έξω και το νου σας κυρίως στο τηλέφωνο. Ίσως να χτυπήσει και να είναι .. πως το λέει και το τραγούδι; «Αυτός που περιμένω.. αυτός, αυτός!»

Ζυγός
Έχετε τύψεις γιατί τόσο καιρό αποφεύγετε κάποιους φίλους σας συνεχώς και σας έχουν χάσει. Μπορεί αυτό να συμβαίνει και με το ταίρι σας, εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους. Αυτό που θα σας έλεγα, είναι να φτιάξετε το κλίμα, να τους αφιερώσετε το χρόνο σας και να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Αφήστε τα ακριβά τα δώρα και τα τραπέζια από εδώ και εκεί, δε σας περισσεύουν τα χρήματα για να κάνετε το εφέ σας.. Το νου σας!

Σκορπιός
Όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι επάνω σας! Κάνατε εκεί τα μαγικά σας, τραβήξατε σίγουρα τη προσοχή του κόσμου, τώρα το νου σας, στο τι λέτε και σε ποιον γιατί όσο να είναι έχετε περισσότερους εχθρούς παρά φίλους! Συγγνώμη που σας το λέω έτσι χύμα στο κύμα, αλλά ως Σκορπιοί που είστε δυνατοί, ανεξάρτητοι και δημιουργικοί το ξέρετε πως υπάρχουν δίπλα σας και άνθρωποι που σας ζηλεύουν. Εντυπωσιάστε και αυτούς!

Τοξότης
Καλά σήμερα θα ξυπνήσετε με μια πολύ τρελή διάθεση. Θα ετοιμάσετε μια μικρή βαλιτσούλα και δρόμο! Θα πάρετε και τους φίλους σας μαζί, αυτό είναι το πιο φοβερό από όλα, αφού σας βλέπω να πηγαίνετε από τα σπίτια τους και να τους βάζετε στο αμάξι ακόμα και με το ζόρι. Σίγουρα θα περάσετε καλά, όπου και αν πάτε. Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, αισιόδοξη και χαμογελαστή.. Ακολουθήστε τη καρδιά σας..

Αιγόκερως
Μέρα πολύ διαφορετική για τα δικά σας τα δεδομένα. Θέλετε να ξοδέψετε τα λεφτά σας, όσα και αν είναι αυτά σε μικρές απολαύσεις της ζωής. Ή θα σηκώσετε το supermarket και θα γεμίσετε από λιχουδιές, ή θα πάτε κομμωτήριο, ή θα μπείτε στο αμάξι και να σου και μια μικρή εκδρομούλα. Και κάπως έτσι όλη την ημέρα θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, εννοείται πως όλα για πάρτη σας χρυσά μου.. και μετά όλοι οι άλλοι!

Υδροχόος
Σας αγαπάνε πολύ τις ημέρες αυτές και θα σας το δείξουν. Χαμογελάστε και αφήστε τον κόσμο να σας πλησιάσει και να σας προσφέρει τις χαρές του. Κάποιος μπορεί να σας κάνει ένα δώρο ή να σας πει πολύ όμορφες κουβέντες. Μέσα στο ροζ σας βρίσκω, καιρός ήταν να νιώσετε και εσείς κάπως έτσι, γιατί ενέργειες είναι αυτές, άκρως απολαυστικές και μυστήριες. Πολύ όμορφη η ημέρα σας γεμάτη από εκπλήξεις..

Ιχθύες
Σήμερα θα σας νταντέψουν ένα πράγμα. Ένας άνθρωπος που είστε όλη την ημέρα μαζί και κάθε μέρα, θα σας πιάσει από το χεράκι και θα σας πάει μια βόλτα. Να ηρεμίσετε, να γαληνέψετε τη ψυχούλα σας, να δείτε τη ζωή λίγο διαφορετικά. Μη τσινάτε και αφήστε για λίγο την αρνητική τη φαντασία σας στην άκρη, δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου. Ξέρω ο Ποσειδώνας σας έχει τρελάνει το μυαλό.. Αυτά κάνει.. προκαλεί ψυχασθένειες..

magicfariel@gmail.com