Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Όταν με βάλεις στη Ζωή σου..

Ακόμα ένα όνειρο καλοκαιρινής νυχτός..

Γνωριμίες και γνωριμίες όλα αυτά τα χρόνια. Άνθρωποι που πέρασαν απο τη ζωή μας, μας έδωσαν τη χαρά τους, τη λύπη τους, μοιραστήκαμε
εμπειρίες μαζί, μα τώρα άλλαξε το σκηνικό και έχουμε μείνει μόνοι, παρέα με τις αναμνήσεις μας.. παρέα με ένα χθες που πάει πέρασε, έφυγε!

Έπεσαν οι μάσκες! Οι ψεύτικες φιλίες διαλύθηκαν οι έρωτες έσβησαν και αποκαλύφθηκαν αγάπες που σιγώ έκαιγαν αλλά δε τολμούσαν..

Όταν με βάλεις στη Ζωή σου..

μπορεί να νιώσεις όμορφα, να ηρεμήσεις, να νιώσεις ξανά εκείνον τον ενθουσιασμό, εκείνη τη τρέλα, την ανεμελιά, που τα έχεις ξεχάσει, γιατί έχεις βάλει άλλες προτεραιότητες.. έχασες όμως τη μαγεία, γιατί;;; μέχρι πού θέλεις να φτάσεις;; τους πέτυχες τους στόχους σου.. τώρα θέλω να χαλαρώσεις, στην αγκαλιά μου μέσα, να σε νανουρίσω, γιατί έτσι είναι η αγάπη.. όταν εσύ κρυώνεις, θα υπάρχω για να σε ζεστάνω..

Μπορεί να μη με βάλεις ποτέ στη Ζωή σου, γιατί φοβάσαι; Ναι είμαστε κακά παιδιά, τολμηρά και άκρως επικίνδυνα, αλλά έτσι μεγαλώσαμε.. στα σκοτάδια, μιας φοβερής εποχής και μεγαλουργήσαμε.. γίναμε αυτοί που είμαστε σήμερα.. Καταπληκτικές προσωπικότητες.. Έντονες συγχρόνως, να εδώ έχουμε θέμα.. Εγωισμός εσύ; Πείσμα εγώ! Πρέπει να το λύσουμε, δε λες;

Γιατί.. θέλω να με βάλεις στη Ζωή σου, γιατί ήδη υπάρχω.. το νιώθω.. το ξέρω.. απλά τώρα θέλω να το δω.. να γίνει πιο αληθινό..

μωρό μου..

magicfariel