Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Υδροχόοι.. απο το αυτί θα σας μαλώσω..!@

Τι έγινε; Τι πάθατε; Γιατί χάλασε η διάθεσή σας; Τι μπήκε πάλι εκεί μέσα στο μυαλουδάκι σας, που θέλετε να καταστρέψετε ακόμα και τις τελευταίες σας προσπάθειες;;;

Πείτε μου πού
είστε, να έρθω να σας τραβήξω απο το αυτί! Να σας μαλώσω, γιατί είπαμε να είστε απρόβλεπτοι, σκοτεινοί και παράξενοι πολύ, αλλά είδατε όλο αυτό να σας έβγαλε κάπου τόσα χρόνια;;;

Λίγο διχασμένους σας βρίσκω! Απο τη μια πετάτε στα σύννεφα και είστε μέσα στις ιδέες και τα νέα επαγγελματικά σχέδια και απο την άλλη γίνεστε αίλουροι και σέρνεστε στα πατώματα, αφού μια απαισιοδοξία θα την αισθανθείτε..

Προσπαθήστε να μιλήσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, βέβαια σήμερα και αύριο δεν είναι και οι ιδανικότερες οι ημέρες, αλλά όσοι σας γνωρίζουν καλά θα σας καταλάβουν. Απο τη μια έρχονται ευχάριστες ειδήσεις, απο την άλλη μια ανησυχία τη νιώθετε και πολύ καλά θα κάνετε!

Εσείς που τα δώσατε όλα τις προηγούμενες ημέρες, καλές δημόσιες σχέσεις, χαμόγελα, ωραίους τρόπους, φροντίστε να παραμείνετε σε αυτό το μοτίβο, γιατί ναι μεν θαύματα γίνονται, αλλά στις μέρες μας θέλει και κόπο και τρόπο.. Το καλό το μέλι πάντα τραβά στο τέλος! Έχει απίστευτη γλύκα και να το εμπεδώσετε αυτό που σας λέω..

Μια κρύο και μια ζέστη! Είναι αστρολογικό το φαινόμενο.. πως αλλιώς να σας το πω..

Το νου σας ρεμάλια.. έτσι δε λέει και στη ταινία;;;

Απο το αυτί;;; Ακούτε;;;;;;

magicfariel