Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Άντρας Καρκίνος.. δεν αγαπά τις γυναίκες πολύ!

Ξωτικά μου, έφτασε η στιγμή να σας τρελάνω λιγάκι. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε! Ο άντρας Καρκίνος είναι ένα
πολύ περίεργο πλάσμα. Ήσυχος, λιγομίλητος, ρομαντικός και στο κόσμο του ως συνήθως! Το χάρισμα να πλάθει ένα δικό του περιβάλλον και να ζει μέσα έστω και φανταστικά, το έχει αιώνες τώρα. Το θέμα είναι, θέλει τελικά παρέα δίπλα του ή όχι;;




Αγαπάει τόσο πολύ τον εαυτό του, που προτιμά να τον φροντίζει ώρες ατελείωτες, προκειμένου να είναι όμορφος, λαμπερός και γοητευτικός. Εννοείται πως έχει ωραιοπάθεια και του αρέσει να ντύνεται με ακριβά ρούχα. Επίσης οι επιλογές του στα αρώματα είναι μοναδικές και όταν έχει τη δυνατότητα, θα τα διαχωρίσει ανάλογα με τις ώρες και τις στιγμές. Θέλει να του θυμίζουν και από κάτι. Δεν έχει σημασία αν είναι μπρουτάλ ή χαρακτήρας χαλαρών τόνων, μαλλί σίγουρα θα αφήσει κάποια στιγμή και θα το φροντίζει περισσότερο και από γυναίκα.

Στον έρωτα, να πω την αλήθεια μου δε μου έχει αφήσει και τις καλύτερες τις εντυπώσεις! Τους έχω χωρίσει σε δυο κατηγορίες. Ο μαλθακός και ο αντιπαθής! Δυστυχώς, είναι ο άντρας που λέει ναι σε όλα. Που δε παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες και περιμένει τα πάντα από τον άλλον. Δείχνει αδαής, όμως είναι κόλπο. Θέλει απλά να του φέρονται σα μικρό παιδί και να τον φροντίζουν. Μπορεί και ο απόλυτος μαμάκιας!

Ο αντιπαθής είναι εκείνος, που μια φορά και ένα καιρό πληγώθηκε από έναν έρωτα μεγάλο, κατέβασε ρολά, το πάλεψε από εδώ και εκεί και μετά βγήκε το συμπέρασμα. Όλες οι γυναίκες είμαστε το ίδιο. Καμία δεν αξίζει σεβασμό. Είμαστε κατώτερα πλάσματα στο κόσμο αυτόν! Ναι, είναι μισογύνης. Το έχει έμφυτο το χάρισμα! Είναι δηλαδή της αντίληψης πως η γυναίκα πρέπει να είναι στη κουζίνα, να μην έχει άποψη και όταν γίνεται μάζωξη αντρών, να εξαφανίζεται!

Πώς γίνεται ένα αγγελούδι να αλλάξει σε δαίμονα, δε ξέρω..

Από νεαρή ηλικία, ο άντρας Καρκίνος δε θέλει στη παρέα του να υπάρχουν πολλά κορίτσια. Δεν είναι άνετος κοντά τους. Κολλάει. Δε του αρέσει. Υπάρχει θέμα! Να ντρέπεται; Το έχω απορία.. Όσο μεγαλώνει κρατεί τη στάση αυτή γενικότερα και έχει άποψη και για τις γυναίκες των φίλων του! Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος, ακόμα και στο καλύτερο πρόσωπο θα βρει κάτι σκάρτο για να σχολιάσει. Εννοείται πως θέλει τους φίλους του να έχουν συντρόφους, αλλά δε χρειάζεται εκείνος να έχει πολλά-πολλά με εκείνες! Σε κάποιο καβγαδάκι θα υποστηρίξει σχεδόν πάντα το φιλαράκι του, γιατί δε του αρέσει να δίνει αέρα. Έχει πληγωθεί, remember?

Και γλυκέ μου άντρα Καρκίνε, ούτε ο πρώτος είσαι που μια φορά και ένα καιρό έφαγες τα μούτρα σου, ούτε ο τελευταίος. Το να κλαίγεσαι σε κάθε ευκαιρία και να μειώνεις το γυναικείο φύλο δεν είναι η λύση. Συνήθως η εμπειρία, φέρνει τη γνώση και τα λάθη απλά δεν επαναλαμβάνονται! Ή ρισκάρεις, ζεις και μαθαίνεις, ή φτιάξε prive λέσχη αντρών και φαντάσου πως είσαι ένας ξεχασμένος cowboy! Κάπου στο πουθενά! Και έτσι ωραία είναι..

Αλλά τις γυναίκες δε τις αγαπάς! Ούτε πρόκειται.. όσο και να το προσπαθήσεις. Έχεις τον εαυτό σου να κοιτάξεις πρώτα. Πού χρόνος και διάθεση. Μη κουράζεσαι, χρυσό μου.. Θα κάνεις ρυτίδες!

μου βγήκαν κακίες.. χαχα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos