Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Επαναστατικός και Απρόβλεπτος ο αέρας των Υδροχόων μες στο Μάρτη, by MagicF’Ariel..

Καλημέρα ξωτικά μου! Είναι από εκείνες τις μέρες, τις όμορφες, που χρόνος υπάρχει για να
απολαύσουμε το πρωινό μας το καφεδάκι, να ακούσουμε μουσικούλα, να φανταστούμε οτιδήποτε μας αρέσει.

Και κάπως έτσι, τρώω το φλας και λέω να γράψω για τους Υδροχόους! Είναι το μοναδικό ζώδιο από τα αεράτα που μου αντιστέκεται χρόνια τώρα! Υπάρχει ως δια μαγείας μέσα στη ζωή μου, από νεαρή ηλικία, εμφανίζεται, εξαφανίζεται, αλλά όταν κάνω να ρίξω βλέφαρο κλεφτό, είναι εκεί, στο ίδιο το σημείο. Προσμένει υπομονετικά.. Μυστήριες καταστάσεις, σας λέω!

Αλλάζω ύφος λοιπόν και πηγαίνω παραπέρα!







Υδροχόοι μου, τι χαμπάρια; Πώς πάνε τα κέφια; Σημασία τι έχει τελικά μας έχετε μπερδέψει. Απλά να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας, ή να υπάρχετε με όλο σας το είναι; Γιατί αλλιώς μας μάθατε τόσα χρόνια. Ο προβολέας βρίσκεται σε λάθος θέση ή εσείς; Για σκεφτείτε το και αυτό..

Για αυτό το λόγο, θα τρώγεστε με τα ρούχα σας, γιατί το ελεύθερο πνεύμα σας καταπιέζεται καιρό τώρα. Η σκέψη του να δημιουργήσετε τη δική σας τη κατάσταση, θα είναι έντονη, γιατί εντάξει ωραία όλα τα άλλα, αλλά όταν δεν είστε εσείς, δε μπορείτε – δε μπορείτε!

Κάνετε απρόβλεπτες αλλαγές, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, ακόμα και στον έρωτα αν χρειαστεί! Εννοείται πως ο Μάρτης είναι ένας ζόρικος μήνας, αλλά από την άλλη παίρνετε μπροστά και τακτοποιείτε εκκρεμότητες που έπρεπε καιρό να τις είχατε ήδη κάνει! Ξεκαθαρίζετε τα πάντα! Έχετε τον τρόπο! Ξέρετε εσείς..

Επαναστατικός και απρόβλεπτος ο αέρας του Μάρτη, να είναι μια ανάσα.. και έφτασε! Και επειδή είστε δαιμόνια μυαλά, θα πρέπει από τώρα να οργανωθείτε, για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον. Ότι και αν συμβεί η Αφροδίτη και ο Ερμής, θα σας βοηθήσουν με ένα μαγικό τρόπο και στη τρέλα σίγουρα δε θα είστε μόνοι. Επιλέγετε τις παρέες σας, τους συνεργάτες σας, εκείνους που γνωρίζετε πως σας αγαπούν και σας εκτιμούν για αυτό που είστε!

Να αναφερθώ στον έρωτα που δε ξέρω αν σας ενδιαφέρει και τόσο. Μας έχετε μπερδέψει και σε αυτό. Ε λοιπόν επαναστατικός θα είναι και εκεί ο αέρας σας, γιατί τις μέρες του Μάρτη θα αποζητήσετε την αληθινή την αγάπη, εκείνη την αγνή, εκείνη που σας φτιάχνει τη ψυχή, που σημαίνει πως ότι σας στεναχωρεί, ότι σας πνίγει, ότι σας χαλάει θα το διώξετε μακριά! Ότι αξίζει μένει, ότι απλά υπάρχει για να υπάρχει, φεύγει! Απόλυτοι και αποφασιστικοί, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα. Και όποιος αντέξει!
Αγαπάτε και αγκαλιάζετε λίγους και καλούς και γοητεύεστε από ένα Λιοντάρι, ένα Τοξότη και έναν Ιχθύ! Παράξενο αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως η συναναστροφή σας με τέτοιους χαρακτήρες θα σας προσφέρει τα συναισθήματα που αποζητάτε. Δράση, Ελευθερία, Τρυφερότητα!

Να δούμε εσείς τι έχετε να προσφέρετε. Γιατί μέχρι στιγμής ζητάτε και όλο ζητάτε! Τι κακό είναι αυτό με εσάς;

Επαγγελματικά είστε ανήσυχοι πολύ. Θέλετε να κάνετε πολλά και διάφορα, αλλά φοβάστε από τη μια, από την άλλη το έχετε μεγάλη ανάγκη, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ανώμαλες προσγειώσεις, γιατί ο Μάρτης ναι μεν ανοίγει το δρόμο, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Να πιστέψετε στη διαίσθησή σας, σε εκείνο το προαίσθημα και να ακολουθήσετε τη καρδιά σας. Σας πιάνουν κάτι ψυχολογικά και κάτι υπαρξιακά, τύπου πού πηγαίνετε από εδώ και πέρα. Αλλά την απάντηση τη γνωρίζετε. Ο δρόμος είναι ένας! Τι τρελαίνεστε; Αν δεν επενδύσετε κάπου εσείς που έχετε το χρήμα, να μη με λένε.. ξωτικό.. χαχα! Θα σκάσετε αν δε γίνει το δικό σας!

Χρυσά μου, μη περιμένετε να σας πιάσουν από το χεράκι. Εσείς θα δραστηριοποιηθείτε πρώτα, εσείς θα παθιάσετε και θα ξεσηκώσετε τους άλλους, εσείς θα πρέπει να δείξετε το παρόν και μετά όλα τα άλλα!

Μη ξεχνάτε πως "..ότι δίνεις παίρνεις στη ζωή αυτή.."

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos