Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι η πηγή του κακού! by MagicF’Ariel

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να σας γράψω κάτι το διαφορετικό, έτσι επειδή υπάρχουν
πολλοί εκεί έξω που έχουν ένα αναπάντητο γιατί;;;

Μπορεί το σύμπαν να υπόσχεται μικρά καθημερινά θαύματα σε μερικούς, που ποτέ δεν έρχονται, να όμως που πρέπει να φταίει ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον Αιγόκερω, για 14 ολόκληρα χρόνια!!! Από το 2010 - 2024! Αυτό και αν είναι αστρολογικό γεγονός!
Έχω αναφερθεί ξανά, στο παρελθόν, όταν είχε γυρίσει ανάδρομος από ότι θυμάμαι. Δεν είχα δώσει τόση σημασία, όμως τα χρόνια περνούν, ο Κρόνος βρίσκεται καιρό τώρα στο Τοξότη, ο Δίας είναι στο Ζυγό, κάτι θα έπρεπε να έχει αλλάξει ως τώρα, προς το καλύτερο φυσικά και αυτό δε συμβαίνει!





Για αυτό επανέρχομαι, με άλλη λογική και διαφορετική αντίληψη και τούτη τη φορά θα προσπαθήσω, να ανακαλύψω τι εννοεί πραγματικά ο ποιητής.. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι η αιτία για τα πολλά κακά που μας έχουν συμβεί. Καταρχήν ο πλανήτης αυτός αντιπροσωπεύει το θάνατο. Μεταφορικά ή όχι, τα μαντάτα ανά τον κόσμο, μόνο δυσάρεστα είναι!

Προκαλεί αναταραχές και αναμπουμπούλες σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που μας λέει με λίγα λόγια είναι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως πρέπει να φεύγουμε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που δε μας κάνουν. Ας πούμε πως νιώθουμε μια έντονη δυσφορία, επαναστατούμε δίχως λογική, μόνο με συναίσθημα και πάθος και ισοπεδώνουμε σχέσεις, που δεν έχουν κανένα μέλλον. Μπορεί όλο αυτό να μη γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά μέσα σε 14 χρόνια, υπάρχει άφθονος χρόνος, για πολλά μεγάλα μπαμ, όχι μόνο ένα και δυο! Υπάρχει εξήγηση, γιατί τόσο χωρισμοί;;;

Ο Πλούτωνας που λέτε, είναι αυτός που κλείνει τη πόρτα με το παρελθόν. Είτε το θελήσουμε αυτό, είτε όχι. Όλα θέμα χρόνου είναι και εμπειριών. Μόλις πάρουμε το μάθημά μας, μόλις είμαστε έτοιμοι να ξανά γεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας, τότε θα δώσει μια και θα κλείσει η ρημαδο..πόρτα για πάντα! Ακόμα και ο πιο βολεμένος, αν δε περνάει καλά, θα ταρακουνηθεί και θα κάνει την επανάστασή του!

Να αναφερθώ στους παράφορες τους Έρωτες;;; Γιατί προκαλεί και από αυτό! Μια μαγική κατάρα του Πλούτωνα! Όποιοι ερωτευτούν τρελά μέσα σε αυτά τα χρόνια, θα ζήσουν στιγμές δίχως λογική, με έντονα συναισθήματα, ακραίες συμπεριφορές και να γιατί τόσα εγκλήματα πάθους;;; Τρομάζω, γιατί έχει μέλλον η υπόθεση και σίγουρα είναι κάτι μη αντιμετωπίσιμο. Όπως έρθει και όπως προκύψει! Απρόβλεπτα!
Και ξέρετε το γιατί; Το αμοιβαίο, πάει μας τελείωσε! Αυτή είναι η κατάρα. Να θες κάποιον απεγνωσμένα, να τον λατρεύεις, να τον ποθείς και να μη σε θέλει!!!! Ναι, ο Πλούτωνας φταίει.. γιατί γουστάρει ψυχασθένεια.. Θέλει να δει μέχρι πού θα φτάσεις για έναν Έρωτα;;;

Αχ πότε να το κάνω το χαρακίρι.. Τώρα ή αφού τελειώσω το κείμενο;;;

Και το κακό συνεχίζεται, γιατί εσύ που λιώνεις από έρωτα, δε το βάζεις κάτω με τίποτα. Και εντάξει όταν το φλερτ είναι ωραίο και διακριτικό, αλλά όταν ξαφνικά ξεκινάς τις παρακολουθήσεις, ή τα ενοχλητικά εκείνα τα τηλεφωνήματα, ή εμφανίζεσαι παντού, ή μπουκάρεις σε ξένα σπίτια, τότε να προσμένεις και τα ασφαλιστικά τα μέτρα! Ναι, μιλάμε για πολύ τρέλα! Και η τιμωρία μεγάλη! Αυτά κάνει ο Πλούτωνας!

Σε ρίχνει στα πατώματα για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα!

Ζευγάρια τα χωρίζει, τα ξανά ενώνει, αλλά το γυαλί αν ραγίσει δε ξανά κολλά! Όποιος τη πάρει χαμπάρι τη δουλειά νωρίς, ναι μεν θα περάσει δύσκολα, αλλά θα γλυτώσει από τα χίλια, μύρια! Όσοι το προσπαθείτε και το παλεύετε και ξανά μανά από την αρχή, σας βλέπω στη πολυθρόνα του γιατρού. Σίγουρα όλοι εκεί θα καταλήξουμε, γιατί είναι πολλά τα αναπάντητα τα ερωτήματα και σκάσανε και όλα μαζί και πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα και τρελαίνομαι ακόμα και τώρα που τα γράφω.. ΓΙΑΤΙ;;;;;

Πώς να το πω.. Το ψεύτικο δε μας κάνει πια! Ο κόσμος ήταν διαφορετικός μια φορά και ένα καιρό. Πιο απλός, με λιγότερες απαιτήσεις. Η ζωή ήταν όμορφη. Αν σκεφτεί κανείς πως από έρωτα, κλεβόντουσαν κρυφά μέσα στη νύχτα. Πόσο φοβερό τελικά ήταν κάτι τέτοιο; Αληθινός, αγνός, ακαταμάχητος έρωτας. Ούτε ποιος είσαι, ούτε τι έχεις, ούτε όλα έτοιμα. Ας τα φτιάξουμε παρέα. 

Συνεπώς, εσύ και εγώ και εμείς, που βολευτήκαμε σε όμορφες καταστάσεις, απλά για να πλασάρουμε μια καλή δημόσια εικόνα, δίχως τα συναισθήματα να είναι αληθινά, σίγουρα θα φάμε το μεγαλύτερο στραπάτσο..! Ο Πλούτωνας θα τα γκρεμίσει όλα και εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή!

Για αυτό χρυσά μου, δε θα γράψω για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Θα το αφήσω στη δική σας τη σκέψη, να κάνετε ένα ταξίδι στο 2010 και να δείτε τα τελευταία 7 χρόνια, τι σας έχει συμβεί;;; Πώς είναι η ζωή σας;;; Μήπως ενώ έχετε επαγγελματικές επιτυχίες, στον έρωτα παίρνετε ένα μηδέν;;;; Μήπως το αντίθετο;; Έχετε βρει τον έρωτα και δε μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά επειδή δε βρίσκετε μια καλή δουλειά; Αντίθετες περιπτώσεις, η κάθε μια κομμένη και ραμμένη επάνω στο καθένα από εμάς.

Αν πιάσουμε τη λογική του Πλούτωνα που βρίσκεται στο συντηρητικό και μυαλωμένο Αιγόκερω, τότε μας λέει πως αν επιθυμούμε ένα καλύτερο αύριο, αν έχουμε όνειρα, επιθυμίες, σκέψεις, θα πρέπει να επαναστατήσουμε και να ξεβολευτούμε από τα σίγουρα. Επίσης να αντιμετωπίσουμε τα πάθη μας με ειλικρίνεια, να τα αποδεχτούμε και ότι μας χαλάει, να φύγει μακριά.

Έτσι θα γίνει.. anyhow.. δε γλιτώνουμε με τίποτα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos