Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Όταν μια γυναίκα χαμηλώνει το βλέμμα..

..υποκύπτει με ένα τρόπο μαγικό!
Αυτό σκέφτομαι μέρες τώρα και αντί να κλαίω, πονηρά χαμογελώ!

Και κάπως έτσι θα παραλογιστώ απόψε, γιατί όπως πλέον γνωρίζετε, αλλιώς θα σκάσω! Συναντάμε τόσους ανθρώπους στη ζωή μας, καθημερινά. Αρκετοί μας είναι αδιάφοροι, οι περισσότεροι θα έλεγα, όμως υπάρχουν και μερικές υπάρξεις, που μας τρελαίνουν όχι μόνο το μυαλό, αλλά όλο μας το είναι.
Οι γνωστές-άγνωστες αδυναμίες, που ένα βλέμμα μόνο φτάνει, για να φουντώσουν τα πάθη! Μια ματιά κάνει όλη τη ζημιά! Πού να σκάσει και χαμόγελο ή φιλάκι! Θα λιώσουμε σου λέω!!!!!!!!!!




Κάνω παύση, παίρνω βαθιές ανάσες και συνεχίζω..

Τα αυθόρμητα είναι και τα πιο ωραία και τα πιο αληθινά. Είναι ντόμπρα συναισθήματα που συμβαίνουν στο λεπτό και πολύ λέω, είναι αμοιβαία, όμως αν δε κάνεις κάτι για να τα συντηρήσεις εξαφανίζονται! Ένα πουφ και ξεφούσκωσε το συννεφάκι..

Όταν μια γυναίκα χαμηλώνει το βλέμμα, υποκύπτει ρομαντικά στον εραστή της. Στον άντρα εκείνον που της εμπνέει το σεβασμό. Όταν είναι και αυθόρμητο, τότε έχει βρει τον άντρα της ζωής της. Παρασύρεται από την αύρα του, από το βλέμμα του, από την ανάσα του. Υποκύπτει ως θηλυκό και αφήνει το κυνηγό να πιάσει τα ηνία και να φτιάξει εκείνο το πανικό που θα της μείνει κάθε στιγμή αξέχαστη!
Υπάρχει ο έρωτας, ο γνήσιος, ο αγνός, εκείνος που προκαλεί την απόλυτη ταραχή.. είναι σπάνιος, δυσεύρετος, όμως υπάρχει. Μπορεί να μην είναι πάντα αμοιβαίος, μπορεί να είναι κρυφός, μπορεί να μη βλέπει κιόλας, να έχει ελαττώματα πολλά, όμως υπάρχει. Επιμένω..

Όταν μια γυναίκα χαμηλώνει το βλέμμα, έχει δοθεί στον εραστή της, πνευματικά, εγκεφαλικά και είναι έτοιμη και σαρκικά. Ο ρόλος της είναι να δείξει το μονοπάτι και εκείνος να το ακολουθήσει για τη συνάντηση του αιώνα. Για τη στιγμή που τα φιλιά θα γίνουν αμέτρητα και οι αναστεναγμοί, η πιο όμορφη μελωδία της νύχτας.. Εκείνος, πρέπει κάτι να κάνει..

Θα μπορούσα να γράφω και να γράφω όμως τελειώνω με αυτό..

Όταν μια γυναίκα χαμηλώνει το βλέμμα, όταν σε συναντά, τότε σε αγαπά. Και όχι με θράσος και δόλο, αλλά με ότι πιο αγνό έχει απομείνει μέσα της. Σε αγαπά! Σε θέλει. Σε ποθεί. Ντρέπεται στα δυο σου τα μάτια, γιατί, δε ξέρω ακόμα το γιατί.. σε κοιτά, σου χαμογελά και ρίχνει το βλέμμα κάτω.. Το κορίτσι σου.. Το αιώνιο κορίτσι σου.. Και εσύ ανταποκρίνεσαι σα μικρό παιδί.. νιώθεις ωραία κοντά της και πάλι φεύγεις και όλο φεύγεις και απομακρύνεσαι μέχρι να χαθείς.. Να μην υπάρχεις. Να ξεχαστείς. Ένας έρωτας φανταστικός. Μια ψευδαίσθηση. Το απόλυτο κενό!

εκείνη όμως χαμηλώνει ακόμα το βλέμμα.. μόνο με τη σκέψη σου..
και ας μη τη συναντάς.. πια..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos