Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ιχθύες το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel!


20/02 – 20/03
Καλημέρα στα ψαράκια της παρέας! Πω πω, τα μαντάτα είναι πολύ παράξενα για το ζώδιό σας! Απορώ, τι μπορεί να συμβεί μέσα στο Μάρτη. Ριζικές οι αλλαγές, απότομες, απρόβλεπτες και πώς να το πω, κάνετε την επανάσταση του αιώνα!

Το ξέρω είστε ευαίσθητες ψυχές, γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, όμως τέρμα οι καλοσύνες. Δηλαδή, θα νιώσετε έντονα το συναίσθημα πως σας εκμεταλλεύονται, πως είναι κοντά σας, απλά για να περνάνε καλά, πως κάποιοι ίσως να ζουν εις βάρος σας. Ε λοιπόν, θα γίνετε έξαλλοι, με ανθρώπους της οικογενείας σας, θα θέσετε τους όρους σας και όποιος γουστάρει ακολουθεί. Αλλιώς κλείνει η πόρτα! Επιτέλους, κοιτάζετε το συμφέρον σας και κανείς δε θα σας χαλάσει το όνειρο. Κανείς!

Και να μην επιδιώξετε τέτοιες καταστάσεις, θα σας προκαλέσει το σύμπαν το ίδιο. Θα σας δώσει αμέτρητες ευκαιρίες να δείτε την αλήθεια έτσι όπως είναι και όχι όπως τη φαντάζεστε. Θα πονέσει κάπως, αλλά χρειάζεται πού και πού για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Ερμής από τη μια σας ρίχνει στη διασκέδαση και τις απολαύσεις και από την άλλη σας μαζεύει πάλι πίσω, αφού τα εμπόδια εμφανίζονται και εξαφανίζονται μαγικά.

Να μιλήσουμε και για τον έρωτα; Για να δούμε με ποιον θα κάνετε χωριό και με ποιον καλύτερα να κρατήσετε αποστάσεις! Να ερωτοτροπήσετε άφοβα με ένα Ζυγό, με ένα Τοξότη και με έναν Αιγόκερω! Δε ξέρω τι θέλει να μας πει ο ποιητής, αλλά είναι οι μόνοι που θα κατανοήσουν τις μέρες αυτές τη ψυχασθένειά σας και θα σας αγκαλιάσουν με πολύ αγάπη, φροντίδα και προδέρμ. Τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας..;;; Οι λοιποί δεν έχουν καμία διάθεση να σας δώσουν και τόση σημασία, αφού αλλού ο ένας, αλλού και ο άλλος!

Το ευχάριστο είναι πως θα έχετε διάθεση ρομαντική, όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα επικοινωνήσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας, μπορεί να φλερτάρετε, έτσι για να ανάψουν τα αίματα ξανά. Βέβαια, όσο πιο καλοί και πρόθυμοι είστε, άλλο τόσο θα φτιάχνει το κλίμα. Θέλει δουλειά το θέμα, δε λέτε;

Επαγγελματικά τώρα εσείς που το ψάχνετε από εδώ και εκεί να ξέρετε πως είναι μια καλή περίοδος για να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες, να τις αρπάξετε και να τις εκμεταλλευτείτε! Ανήσυχοι ως συνήθως, κάτι θα γυαλίσει στο ματάκι σας και θα κάνετε όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες, για να πετύχετε το σκοπό σας! Αλλάζουν τα δεδομένα και έχω την εντύπωση πως ο δρόμος θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα. Η εμπειρία ξέρει τι κάνει!

Στη τσίτα θα είστε γενικώς, όλο το Μάρτη και εννοείται πως η δουλειά, πάνω από όλα.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos