Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια της Κυριακής, 12/02/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και αφού βρίσκομαι σε
ήρεμη ψυχολογική κατάσταση, ας σας γράψω έτσι κάτι, γιατί πραγματικά δε ξέρω πού θα βρεθώ από βδομάδα!
Φλεβάρης, ο χειρότερος μήνας! Υπάρχει αντιπάθεια μεταξύ μας, δε ξέρω το γιατί, αλλά μόλις σκάει μύτη, καταστρέφομαι.. Είναι τα μαγικά του σύμπαντος.. που δε ξεφεύγει κανείς! 




Σήμερα είναι από εκείνες τις Κυριακές, τις μουντές, τις κρύες, τις γλυκές, που είναι προτιμότερο να χουχουλιάσουμε στις κουβέρτες και στα παπλώματα, μπροστά από το τζάκι, αγκαλιά με τη σόμπα και πάει λέγοντας το πράγμα.
Τεμπέλικη μέρα, χαλαρή, έτσι όπως θα πίνετε το καφεδάκι σας, κοιτάξτε έξω από το παράθυρο. Τι βλέπετε; Ο ουρανός είναι γκρίζος, μια ο ήλιος ξετρυπώνει, μια κρύβεται, δε φυσάει τόσο και να σου και ένας κοκκινολαίμης πάνω στη ροδιά. Αν ανοίξετε το παράθυρο θα ακούσετε και πρωινές μελωδίες.. Η φύση τραγουδά.. Όμως κάποιες φορές σταματά και αγριεύει. Το φεγγάρι το χθεσινό την έχει μαγέψει.. Βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια. Να σου και μια ψιχάλα! Μια χειμωνιάτικη ημέρα! 

Αστρολογικά τώρα, ο καθένας από εμάς θα φτιάξει μια ονειρική κατάσταση και θα βουτήξει μέσα. Η μέρα της ψευδαίσθησης, ρομαντικά βέβαια, αλλά και πολύ παραμυθένια.. Το νου σας.. το ψέμα πηγαίνει σύννεφο!

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα καλύτερα να μη κάνετε τίποτα απολύτως! Θα είστε αφηρημένοι όλη την ημέρα, το μυαλό σας θα βρίσκεται αλλού για αλλού και με οτιδήποτε καταπιαστείτε θα το κάνετε με τα χίλια ζόρια και φυσικά δε θα σας βγει και τόσο. Συνεπώς μη μαγειρέψετε, μη ξεκινήσετε γενική καθαριότητα, μη φτιάξετε καμιά έκθεση ιδεών. Κάτι δε θα πάει καλά.. Αράξτε εν ολίγοις!

Ταύρος
Ταυράκια σήμερα το σύμπαν στέλνει έρωτα, αγάπες και λουλούδια. Δε ξέρω πώς μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά είναι η μέρα του φλερτ. Σίγουρα το μαναράκι δε θα κατέβει από τη καμινάδα, για αυτό αν σας κάνουν μια πρόταση για έξω, να ντυθείτε καλά και να βγείτε! Πάει το χουχούλιασμα, αλλά προκειμένου να μπείτε στο παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε θυσίες!

Δίδυμος
Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τα πολλά-πολλά με συγγενείς και οικογενειακά πρόσωπα. Σίγουρα θα σας ξενερώσουν εντελώς, μπορεί να μη σας αφήσουν να χαλαρώσετε κιόλας. Για αυτό προτιμήστε τη μοναξιά σας ή φιλικά πρόσωπα. Μπορείτε να το παίξετε και άρρωστοι και να μείνετε στο κρεβάτι όλη μέρα. Πάντως υπάρχουν παγίδες παντού, προσοχή μη πέσετε μέσα!

Καρκίνος
Η Κυριακή σας δεν είναι και τόσο καλή από ψυχολογικής άποψης. Κουβέντες από εδώ και εκεί, θα ακούσετε πολλά και διάφορα. Δε πρέπει να απαντήσετε σε καμία περίπτωση, ούτε να αντιδράσετε, γιατί νομίζω σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Δώστε προσοχή λοιπόν σε συμπεριφορές, κινήσεις, λόγια, σκεφτείτε τα πάντα όλα και μετά να βγάλετε το πόρισμα. Τάσεις υπερβολής σας κυριεύουν..

Λέων
Εσείς έχετε μέχρι στιγμής περισσότερη ενέργεια από όλους τους υπόλοιπους. Θέλετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, να πάτε μια βόλτα σε ένα άγνωστο μέρος, να αλλάξετε παραστάσεις, να ανανεωθείτε. Από την άλλη όμως μπορεί να το ρίξετε στη μαγειρική και να φτιάξετε γκουρμετιές έτσι για να ικανοποιήσετε τον οισοφάγο σας! Δημιουργικοί, ορεξάτοι, θα νιώσετε πολύ ξεχωριστοί..

Παρθένος
Έχω την εντύπωση πως όλη την ημέρα θα βρίσκεστε σε μια ονειροπαρμένη κατάσταση. Ερωτοτροπείτε με τη φαντασία σας, χαμογελάτε μόνοι σας, έχετε ένα χαζοχαρούμενο ύφος. Τι έγινε; Γνωρίσατε κάποιο μαναράκι; Θυμηθήκατε το άτακτο το παρελθόν σας; Πάντως η διάθεσή σας πολύ ρομαντική, θα κάνετε και τα beaute σας.. δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να προκύψει.. Καλό είναι να πατάτε γερά και στα δυο σας τα πόδια!

Ζυγός
Μέρα μυστήρια αφού θα πρέπει να πείτε τόσα μικρά ψεματάκια προκειμένου να μη σας ενοχλήσει κανείς και να κάνετε το κέφι σας! Και επειδή παίζει να σας πάρουν και χαμπάρι, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες τις λέξεις τόσο μαγικά έτσι ώστε να τους μπερδέψετε και να σταματήσουν οι ερωτήσεις οι περίεργες. Δε ξέρω αν κάνατε ζαβολιές, πάντως η αύρα σας, σας μαρτυρά.. Και τα μάτια σας το ίδιο.

Σκορπιός
Ετοιμαστείτε για βόλτες σήμερα που μπορεί να καταλήξουν σε ξενύχτι και να γυρίσετε στο σπιτάκι σας τα ξημερώματα. Έχετε μεγάλη ανάγκη να βγείτε έξω, να δείτε τα φιλαράκια σας, να κάνετε παιχνίδι με τον άγνωστο το κόσμο και μιας που πάει καιρός από τη τελευταία τη φορά, θα ξεδώσετε κανονικά! Ειδοποιήστε γιατί δε σας βλέπω να πηγαίνετε δουλειά τη Δευτέρα! Καταστροφικά ξεκινά η εβδομάδα σας!

Τοξότης
Δείτε σήμερα μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε αληθινά και ξεχάσετε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Από τα πολύ όμορφα ΣΚ, σίγουρα έχετε επιλέξει μια μακρινή βόλτα, σιγά-σιγά να μαζεύεστε και αφήστε το λίγο ακόμα. Γιατί χαλάει ο καιρός και το να μείνετε σε ένα αμάξι μέσα δεν είναι και το καλύτερο. Ακολουθήστε τη παρέα δίχως αντιρρήσεις και εκτιμήστε τις στιγμές και ας είναι μικρές.. Ερωτική η μέρα σας, μήπως κάποιοι να τη βγάζατε στο κρεβάτι;;;

Αιγόκερως
Μια πολύ καλή ημέρα για να κλείσετε τους διακόπτες. Να μη σκέφτεστε ούτε τις δουλειές σας, ούτε τις υποχρεώσεις που έχετε, τίποτα απολύτως. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε διάφορα πράγματα, κάτι το διαφορετικό για να ξεχαστείτε εντελώς. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε την ημέρα σας με δυσάρεστες σκέψεις. Μια βόλτα σε ένα ωραίο εστιατόριο με φίλους, είναι η ιδανική πρόταση.

Υδροχόος
Όλοι χαλαρώνουν και εσείς τσιτώνετε! Πώς γίνεται αυτό, να μας το πείτε! Δεν ακολουθείτε τα πλήθη αιώνες τώρα, αλλά μερικές φορές δεν έχει κανείς την όρεξή σας. Σας πιάνει ο εγωισμός σας, γίνεστε πεισματάρηδες, νομίζω βάζετε και κάτι αγριοφωνάρες, έτοιμοι για μάχη μεγάλη. Βράζει το αίμα σας, έχουν συμβεί και διάφορα και δεν αντέχετε καν στην ιδέα πως σας βάζουν στην άκρη και κάνουν τα δικά τους. Το νου σας, μήπως να τους αφήσετε να φάνε τα μούτρα τους;;;

Ιχθύς
Δεν είστε καλά ψυχολογικά, τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά, σας φταίνε τα πάντα όλα! Νιώθετε να πιέζεστε, κάτι σας ενοχλεί και προφανώς θα γυρέψετε τρόπους για να ξεσπάσετε. Εννοείται πως δε πρέπει να το ρίξετε στις καταχρήσεις.. είτε αυτές είναι διατροφικές, είτε το οτιδήποτε άλλο. Μήπως να πέσετε για ύπνο, να αφήσετε και τους γύρω σας σε ησυχία;;; Βρήκε το σύμπαν σήμερα Κυριακάτικο, να σας γυρίσει το μάτι..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos