Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 15/02 – 21/02/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάθε εβδομάδα που ξεκινάει υπάρχει η ελπίδα πως θα είναι καλύτερη από τη προηγούμενη. Να όμως
που ο Φλεβάρης έχει άλλα σχέδια, έχω την εντύπωση πως ο σκοπός του δεν είναι καθόλου ερωτικός, αντιθέτως προτιμά τα ξίφη, τις εντάσεις και τις ίντριγκες!

Και γιατί γίνεται αυτό; Μέχρι και τις 21 η Θεά Αφροδίτη τα βάζει με το Δια και το Ποσειδώνα! Δεν την αφήνουν να ερωτοτροπήσει ελεύθερα και εκείνη εκνευρισμένη πλέον, προσπαθεί να τους εκδικηθεί με ύπουλο τρόπο! Τι σημαίνει αυτό για εμάς; Πόνος, δάκρυα και θλίψη! Πουθενά οι αγάπες και τα λουλούδια.
Και το κερασάκι στη τούρτα είναι ο πολεμοχαρής Άρης, που κατά βάθος έχει μεγάλη αδυναμία στην Αφροδίτη, θα βρει την ευκαιρία να πάρει το μέρος της, αλλά μόνο στα θέματα του Ποσειδώνα! Ο ένας θα ρίχνει το όνειρο και τις ψευδαισθήσεις και ο άλλος θα του τα γκρεμίζει στο λεπτό!

Το ξέρατε πως ο Άρης με την Αφροδίτη κουβαλούν μια κατάρα..;;; Να είναι για πάντα τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.. ;;; Κρυφά όμως.. για να υπάρχει πάθος.. ένταση.. δράμα..!

αιώνιες.. αμαρτίες..

φιλάκια..


Κριός
Με τις σχέσεις σου θα ασχοληθείς τις μέρες αυτές. Διάφορες δραστηριότητες προκύπτουν στις 15 και 16, προχωράς παραπέρα, δίχως να ρωτήσεις κανέναν. Στις 17 σε προκαλούν, ας είσαι ψύχραιμη. Ζήτα ότι θες στις 19. Πάρε τις αποφάσεις σου!
Επαγγελματικά: Οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές! Να έχεις ομαδικό πνεύμα και να είσαι συνεργάσιμη. Τυχερές ημέρες στις 20 και 21! Αποδίδεις στο φουλ και έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ταύρος
Συνεχίζεις να ρίχνεις όλο το βάρος σου στη δουλειά. Τελειώνει και ο μήνας, άρα ακόμα και στις 18 δεν έχεις τόσα για βόλτες και διασκέδαση. Βρίσκεις τον εαυτό σου στις 19. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με ένα δικό σου πρόσωπο στις 21. Όλο και κάτι θα μάθεις. Ξεπέρασε τις ευαισθησίες σου!
Επαγγελματικά: Βάλε προτεραιότητες και άλλαξε ταχύτητα. Τα δίνεις όλα στις 15 και 16. Συνεργάσου δίχως να γκρινιάζεις. Φτιάχνει το τοπίο από τις 20 και μετά. Υπομονή και σύνεση!

Δίδυμος
Μέρες που θα ασχοληθείς με πολλά και διάφορα. Είσαι ορεξάτη και επικοινωνιακή όμως αυτό στο χαλούν στις 17 και 18. Πες τα πράγματα με το όνομά τους και μη φοβάσαι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις στις 19. Κοίταξε το συμφέρον σου ως τις 21. Μη τα κρατάς μέσα σου!
Επαγγελματικά: Με πολύ κόσμο θα χρειαστεί να συνεργαστείς, προκειμένου να πετύχεις ένα στόχο. Στις 20 και 21 είναι δημιουργικές και τυχερές ημέρες. Να είσαι ξεκάθαρη.

Καρκίνος
Σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου στις 15 και μέχρι και τις 18 προσπαθούν να σε συνεφέρουν με γλυκόλογα και χάρες. Ξεσπάς, αντιδράς, βρίσκεις όμως συμπαράσταση και ηρεμείς. Βρίσκεις τη καλή σου τη διάθεση και το ρίχνεις στη δουλειά. Άκουσε προσοχή τι σου λένε!!
Επαγγελματικά: Αποδίδεις περισσότερο στις 20 και 21. Έχεις φοβερές ιδέες, εκφράζεσαι με άνεση, τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις και γοητεύεις με την αποφασιστικότητά σου!

Λέων
Μια κρύο και μια ζέστη! Προσπάθησε στις 15 να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μόνο έτσι θα σου κάνουν το χατίρι στις 16. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη στις 17 και 18, μην είσαι απρόσεκτη και μη βιάζεσαι. Ερωτική πολύ η ημέρα σου στις 19. Προτίμησε τη σιγή!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 17 θα υπάρχει ένταση. Πείσμωσε και απέφυγε τα λάθη όσο μπορείς. Τακτοποίησε διάφορα ζητήματα στις 20. Οι ιδέες σου αρέσουν στις 21. Εκφράσου ελεύθερα.

Παρθένος
Είσαι αυθόρμητη πολύ στις 16 και αυτό αρέσει στο περίγυρό σου. Στο χαλούν στις 17, αφού ως δια μαγείας η ασυνεννοησία σου προκαλεί εμπόδια. Σε ένα ερωτικό θέμα φρόντισε να μη χάσεις το χρόνο σου στις 18. Να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς στις 19. Απέφυγε τις εντάσεις! Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα στις 15! Είσαι πολύ κοντά στο στόχο. Μέχρι τις 21 τα κάνεις όλα τέλεια. Τακτοποιείς ακόμα και τη τελευταία λεπτομέρεια. Σε θαυμάζουν και νιώθεις υπερηφάνεια.

Ζυγός
Πολύ αεράτη και λαμπερή στις 15 και 16. Κάνεις τα δικά σου τα κόλπα, αντιδράς σε διάφορα, αλλά γνωρίζεις πως έχεις κάποιον δίπλα σου. Σε στηρίζουν. Μη φαντάζεσαι διάφορα και η επικοινωνία σου ας είναι ουσιαστική μέχρι τις 18. Ένα μικρό διάλειμμα σε ανανεώνει στις 19. Προτίμησε την αλήθεια!
Επαγγελματικά: Η φιλοδοξία σου χτυπάει κόκκινο στις 20 και 21! Ανοίγουν οι δρόμοι ως δια μαγείας και νιώθεις πολύ τυχερή. Προσπάθησε μέχρι τότε να έχεις τακτοποιήσει τα πάντα.

Σκορπιός
Από τη μια σε πιάνει ένα πείσμα στις 15 και γίνεσαι ενοχλητική, από την άλλη το ξεπερνάς και είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά. Στις 17 κλείνεσαι στο σπίτι. Πρέπει να βοηθήσεις, θες δε θες! Το ρίχνεις στη διασκέδαση στις 18. Προτίμησε ανέξοδες επιλογές. Κάνε οικονομία.
Επαγγελματικά: Ξεσπάς στις 15 και δε πρέπει. Θίγουν τα λόγια σου κάποιες προσωπικότητες. Αν σου έδιναν περισσότερα χρήματα θα ήσουν καλύτερα; Μέχρι τις 21 προσπάθησε να το διαχειριστείς επιτυχώς!

Τοξότης
Ναι μεν είσαι αυθόρμητη πολύ αλλά κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη καλοσύνη σου στις 15 και 16 και φυσικά δε θα τους περάσει. Ακολουθεί ένα τυχερό τριήμερο μέχρι και τις 20, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Σε αγαπούν και σου το δείχνουν. Απέφυγε ακραίες συμπεριφορές. Επαγγελματικά: Προσπάθησε μέχρι τις 17 να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου. Δε δίνεις και τόση σημασία στις λεπτομέρειες. Κοίταξε το συμφέρον σου μέχρι τις 21 αλλά όχι σε βάρος άλλων. 

Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές θα δεχτείς πολλές προτάσεις για βόλτες και διασκέδαση. Από τις 16 ως και τις 18, σε βομβαρδίζουν οι παρέες και δε μπορείς να αρνηθείς με τίποτα. Διώξε τη μοναξιά σου μακριά. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά μέχρι τις 21. Βάζεις το χέρι στη τσέπη. Μην απομονώνεσαι! Επαγγελματικά: Να είσαι ψύχραιμη στις 15. Μη χαλάς τη δημόσια εικόνα σου. Μέχρι τις 20, μελέτησε τους ανθρώπους γύρω σου, τις κινήσεις σου και μη μιλάς καθόλου. Όλα θέλουν το χρόνο τους.

Υδροχόος
Θα βαρεθείς να μιλάς τις μέρες αυτές. Εξηγείς, το ανεξήγητο και προκύπτουν εντάσεις μέχρι τις 17. Φίλοι και γνωστοί σου φτιάχνουν τη διάθεση στις 18 και 19. Κάθε διάλογο που κάνεις, σου αφήνει και ένα μικρό νέο. Κόλλησε το παζλ και θα βρεις πολλές απαντήσεις. Να ακούς και να μη μιλάς! Επαγγελματικά: Κάνεις φιγούρα στις 15 και 16. Ενώ δε γνωρίζεις, προσποιείσαι το αντίθετο και εντυπωσιάζεις. Κάτι μαθαίνεις στις 20 και 21. Είσαι πολύ κοντά στο στόχο. Ενθουσιάζεσαι.

Ιχθύες
Ζόρικες πολύ οι μέρες σου! Η συμπεριφορά σου αλλοπρόσαλλη από τις 16 ως και τις 18 σε παίρνει πολύ από κάτω και αντιδράς με άσχημο τρόπο. Ο εκνευρισμός είναι έντονος πολύ. Η αυτοπεποίθηση σου στις 19, δημιουργεί προβλήματα. Μην είσαι υπερβολική!
Επαγγελματικά: Ασχολείσαι με οικονομικά ζητήματα στις 15. Θες πολλά να φτιάξεις ως δια μαγείας, αλλά βιάζεσαι πολύ. Από τις 20 και μετά βρίσκεις λύσεις. Ζήτα για να λάβεις στις 21.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos