Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ταυράκια, μήπως έχετε ενοχές για κάτι;;;

Μέρες τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει στο σύμπαν των Ταύρων! Ζόρικη η περίοδος αυτή, ο Άρης στο Κριό έχει βάλει σίγουρα το χεράκι του!
Πεισμώνετε, σας πιάνει και εκείνος ο κακός ο εγωισμός και δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Ούτε για έρωτες, αγάπες και λουλούδια, ούτε για συντροφικότητα, ούτε για παρέες και βόλτες από εδώ και εκεί.



Κλείνεστε στον εαυτό σας, εξαφανίζεστε από τα κοινά, εύχομαι να μη τρώτε ότι βρίσκετε μπροστά σας και γενικά έχετε τις μαύρες σας! Δε δέχεστε κουβέντα από κανέναν και νιώθετε πως σας ρίχνουν από όλες τις πλευρές. Ναι μεν αλλά! Θυμώνετε επίσης, εξαγριώνεστε, εκδηλώνεστε, ξεσπάτε, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας!

Βρε αυτός ο Άρης, μα αναρωτιέμαι, τι στο καλό; Γιατί τόσο μάχιμο το τοπίο; Σε λίγο θα φορέσουμε και στολή. Πανοπλία καλύτερα. Αχ και δε ξέρω ξιφασκία..!@# 


Αναπολείτε το παρελθόν και γυρεύετε απαντήσεις, αιώνιο εκείνο το γιατί. Αναρωτιέστε τι κάνατε καλά και τι λάθος. Αυτό σας προκαλεί θυμό, γιατί οι κινήσεις σας είναι πολύ καλά μελετημένες και τα πισωγυρίσματα δε σας αρέσουν σε καμία περίπτωση. Εσωτερικές συγκρούσεις λέω, ένας ασταμάτητος καυγάς με τον εαυτό σας;;;

Νευρικοί πολύ, ο Άρης είναι τσίτα, βρίσκεται σε γνώριμα μέρη και εσείς εκτός τόπου και χρόνου! Για αυτό ο Φλεβάρης δεν είναι γαλήνιος. Το κλίμα θα είναι κάπως έτσι μέχρι και τις αρχές Μάρτη!

Συνεπώς, δεν είναι τυχαία η μοναξιά που νιώθετε, αφού την επιδιώκετε από μόνοι σας. 


Δεν είναι τυχαίο που ο έρωτας δε σας ενδιαφέρει καθόλου τις μέρες αυτές. 


Δεν είναι τυχαίες οι συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας! 


Το σύμπαν σας θέλει δραστήριους πολύ, σε όλους τους τομείς και για να υπάρξει ισορροπία, θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε ταχύτητα! Αυτό και μόνο σας τρελαίνει και σας εξαντλεί!

Και φτάνω στη πηγή του προβλήματος. Έχετε ενοχές γιατί η προσωπική σας ζωή είναι παντελώς αδιάφορη; Γιατί επιλέξατε έναν σύντροφο, έτσι για να ικανοποιήσετε τα φιλόδοξα όνειρά σας; Μήπως απορρίψατε κάποιον επειδή δεν είχε τα φόντα; Οτιδήποτε βιώνετε τώρα, είναι αποτέλεσμα των πράξεών σας. Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή.
Υπάρχει όμως και μια άλλη ιστορία. Μήπως είχατε δίπλα σας ένα διαμάντι και το διώξατε, γιατί δε καταφέρατε να συμβιβαστείτε με τη ρουτίνα της καθημερινότητας; Αλλιώς βαρεθήκατε.. και ξεφύγατε σα τους κλέφτες.. Και τώρα τι; Το συναίσθημα παραμένει ίδιο. Κάτι άλλο έφταιγε, σίγουρα πράγματα.
Και τέλος, μήπως πνίγεστε από μια σχέση, που σας βασανίζει δίχως καμία προοπτική βελτίωσης; Σκεφτήκατε να αλλάξετε τακτική ή έχετε μουλαρώσει; Εκφραστήκατε ελεύθερα όταν έπρεπε, ή θα γίνει το μεγάλο το μπαμ;;;

Όλα όσα ανέφερα φέρνουν τη μοναξιά. Είτε υπάρχει παρέα στο δωμάτιο, είτε όχι.. και ο Άρης από το Κριό, το κάνει έντονο αυτό.. έτσι για να θυμίσει σε εμάς τα Ταυράκια, πόσο λανθασμένα σκεφτόμαστε, κυρίως σε θέματα ερωτικά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos