Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 01/02 – 07/02/2017, by MagicF’Ariel!


Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να πω συνεπέστατη στους χρόνους μου.. χαχα.. αστειεύομαι φυσικά! Κάλιο αργά, παρά πότε και προχωράμε παραπέρα!

Ο Φλεβάρης δε μας μπήκε και τόσο καλά! Μπορεί να έβγαλε ήλιο, αλλά είναι από εκείνον που έχει κάτι δόντια, πω πω πω! Αφήνει σημάδια παντού!




Υπάρχει μια ένταση, νιώθουμε μια εξάντληση, μια τα ψυχολογικά μας, μια αυτά που συμβαίνουν, ίσως να φταίει και πως τίποτα δεν αλλάζει, ο χειμώνας καλά κρατεί! Η επικοινωνία δεν είναι και σε τόσο καλά επίπεδα, οι μισοί γκρινιάζουν και οι άλλοι μισοί απαιτούν, συνεπώς άκρη δε βγαίνει με τίποτα!

Για αυτό φροντίστε από σήμερα 03/02 μέχρι και τις 05/02 , να κάνετε ότι σας αρέσει, ότι σας φτιάχνει το κέφι, ότι σας κάνει και χαμογελάτε. Βόλτες, διασκέδαση, λίγο shopping therapy.. ξεδώστε με τη ψυχή σας, γιατί ακόμα και το σύμπαν ανάβει πράσινο φως.. και φυσικά δε ξέρει κανείς το τι του ξημερώνει..

φιλάκια..


Κριός
Πολύ δραστήρια είσαι τις μέρες αυτές. Χρόνο δεν έχεις για το σύντροφό σου, ούτε για την οικογένειά σου. Από τις 3 και μετά ηρεμείς, ξεκουράζεσαι, βρίσκεις τον εαυτό σου. Φρόντισε στις 5 να πας μια βόλτα. Εντάσεις ερωτικές προκύπτουν στις 7. Καιρός για αλλαγές!
Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση στη 1 και 2 σε αναστατώνει πολύ. Ή σε αλλάζουν θέση, ή σου προτείνουν κάτι το διαφορετικό. Κάτι λεφτά παίρνεις στις 4. Σε στηρίζουν, προχώρα!

Ταύρος
Λίγο άγαρμπα μπαίνει ο Φλεβάρης, όμως από τις 3 και μετά αλλάζει το σκηνικό κατά πολύ! Αποζητάς πιο ρομαντικές στιγμές, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και μέχρι και τις 5, παρασύρεσαι σε ακολασίες. Ανανεώσου ψυχολογικά και πάρε δυνάμεις! Μην είσαι υπερβολική!
Επαγγελματικά: Όλα στα κόκκινα στη 1 και 2, όμως το στόχο το πετυχαίνεις. Να τα δώσεις όλα στις 6 και 7, τυχερές ημέρες, που μπορεί να σου δώσουν κάτι. Κράτα το μυστικό φυσικά!

Δίδυμος
Κάτι μυρίζεσαι πως συμβαίνει πίσω από τη πλάτη σου. Από τη 1 ως και τις 3, τους ανακατεύεις όλους, προκειμένου να μάθεις την αλήθεια. Βλέπεις ποιοι είναι οι φίλοι σου! Διασκεδάζεις στις 5, με τι ψυχή δε ξέρω! Μπλέκεις μέχρι τις 7 με διάφορα και ξεπαραδιάζεσαι! Ανακάλυψε την αιτία του προβλήματος!
Επαγγελματικά: Τα διώχνεις τα εμπόδια, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τον τρόπο. Τυχερή ημέρα στις 6, για να φτιάξεις κάτι το εντυπωσιακό. Παρέδωσε ένα project τότε!

Καρκίνος
Μυστήριες οι μέρες σου πολύ! Κοιτάς τον εαυτό σου μόνο και το πώς θα ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Μέχρι και τις 4 είσαι φιλική, κοινωνική, συζητήσιμη, αλλά μετά κατεβάζεις τα ρολά. Δε θες να δεις άνθρωπο. Μη βιάζεσαι. Όλα θα γίνουν σιγά-σιγά! Χαλιναγώγησε τον παρορμητισμό σου! Επαγγελματικά: Κάτι σου αλλάζει το πρόγραμμα στις 2 και ανακουφίζεσαι πολύ. Στις 3 κάνε εκείνο το επαγγελματικό το δείπνο. Θα περάσεις καλά και θα πετύχεις το σκοπό σου.

Λέων
Πετάει η ομάδα! Τέτοια χαρά έχεις να νιώσεις πολύ καιρό! Εντυπωσιάζεις τους πάντες μέχρι και τις 3 και ξαφνικά συμβαίνουν μικρά θαύματα στις 4 και 5. Ικανοποιείς τις επιθυμίες σου, σε αγαπούν και σε φροντίζουν έτσι όπως σου αρέσει. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου!
Επαγγελματικά: Έχεις να αντιμετωπίσεις πολλούς συγχρόνως με ποικίλα θέματα. Στις 7 κάτι συμβαίνει και αναστατώνεσαι. Νιώθεις πως κάτι δε πηγαίνει καλά. Μάθε την αλήθεια!

Παρθένος
Σου το χαλούν το κέφι στη 1 και 2. Όμως μετά φτιάχνουν οι μέρες σου και φροντίζεις να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο στις 4 και 5! Συνδυάζεις τη δουλειά σου, με τη ψυχαγωγία σου και πετυχαίνεις το σκοπό σου. Πολλές συναντήσεις στις 7. Η επιμονή σου σε δικαιώνει!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη στη 1 και 2. Άκουσε με προσοχή τι σου λένε. Σκαλίζεις διάφορα στις 6, προκειμένου να θυμίσεις κάτι υποσχέσεις σε μερικούς.

Ζυγός
Τις μέρες αυτές ρητορεύεις! Έχεις τη διάθεση να μιλήσεις, να εκφραστείς ελεύθερα και να επιβάλεις και τις απόψεις σου σε μερικές ψυχές. Μέχρι τις 3 βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. Μια βόλτα στις 5 θα σε ανανεώσει. Τυχερή ημέρα στις 6! Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και αν κάτι δε προχωρά, δε πειράζει, κάτι σου λέει. Δώσε λίγο χρόνο και όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει!

Σκορπιός
Ερωτικές πολύ οι μέρες σου! Κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου και φροντίζεις από τις 3 μέχρι και τις 5, να είσαι με τον άνθρωπο που σε φτιάχνει καλύτερα! Μέχρι και τις 7 παίρνεις τις αποφάσεις σου και τολμάς να κάνεις εκείνο το βήμα! Ο αυθορμητισμός σου γοητεύει!
Επαγγελματικά: Κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει στη 1 και 2. Κάνε πίσω και άσε το να ξεσπάσει. Τυχερή ημέρα στις 6. Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα και σίγουρα θα πετύχει!

Τοξότης
Μέσα στη τρελή τη χαρά και την αισιοδοξία όλες τις μέρες αυτές! Αλλάζεις λίγο τα δεδομένα, ερωτοτροπείς περισσότερο μεσοβδόμαδα και δουλεύεις σε άσχετες ώρες και στιγμές. Τυχερή ημέρα στον έρωτα στις 2. Πήγαινε μια βόλτα στις 5. Κάνε ότι σε ευχαριστεί πραγματικά! Εκτονώσου δημιουργικά!
Επαγγελματικά: Τακτοποίησε τα πάντα όλα μέχρι τις 4. Στις 6 θα χρειαστεί να συναντήσεις κόσμο, για τις νέες σου τις δουλειές, για εκείνο το παραπέρα που λέγαμε. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες.

Αιγόκερως
Γίνεσαι πολύ αντιδραστική τις μέρες αυτές και χάνεται κάπως η επικοινωνία με τους δικούς σου τους ανθρώπους. Προσπάθησε μέχρι τις 3 να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται. Μαγική η ημέρα σου στις 4. Κάτι όμορφο συμβαίνει. Ηρεμείς μετά και φέρεσαι καλύτερα. Μη σε παρασύρουν οι σκέψεις σου! Επαγγελματικά: Δημιουργική πολύ, ανεβαίνουν ξανά οι μετοχές σου. Κάνε ότι επιθυμείς στις 6, θα έχει επιτυχία. Συμβιβάζεσαι στις 7, αλλά βγαίνεις κερδισμένη. Έχεις μελετήσει το κάθε σου βήμα.

Υδροχόος
Μέρες που θα συναντήσεις πολύ κόσμο και θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να γίνει το δικό σου! Άκουσε με προσοχή στη 1 και απάντησε στις 2! Μη λες τα μυστικά σου στις 4. Προσπάθησε με το δικό σου, τον ιδιαίτερο τον τρόπο να δώσεις λύσεις στα θέματά σου! Συμβιβάσου πρώτα και μετά όρμα!
Επαγγελματικά: Από τις 5 και μετά όλα φτιάχνουν. Στο χέρι σου είναι το αν θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τυχερή ημέρα στις 6, μπαίνουν όλα στη θέση τους. Λειτουργείς υπόγεια! 

Ιχθύες
Τις πρώτες μέρες κράτησε το στόμα σου κλειστό. Μέχρι και τις 3 απέφυγε τις εντάσεις. Βγες έξω διασκέδασε στις 4. Μέχρι και τις 7 κάνεις μικρά δωράκια στους δικούς σου και τους δείχνεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο. Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου. Δώσε σημασία στην οικογένεια σου! Επαγγελματικά: Όχι άλλες σπατάλες! Όχι άλλες επενδύσεις! Μάζεψε πρώτο το χρήμα και μετά κινήσουν αναλόγως! Μην εξάπτεσαι αν κάτι δε πηγαίνει σωστά στις 3.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos