Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια & η Πανσέληνος στο Λέοντα, σήμερα 11/02/2017, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα χειμωνιάτικο Σάββατο μας ξημέρωσε, αγριεμένο το τοπίο έξω, φυσάει κιόλας, γιατί το σύμπαν σήμερα έχει κέφια.
Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στα Λιοντάρια μας! Τι εννοεί ο ποιητής; Θα δείξει! Πάντως ο καιρός χάλασε και ως τρελό και αλλοπαρμένο ξωτικό, πιστεύω πως φταίει το φεγγάρι για αυτό! Η Γη βρίσκεται σε ένταση..




Η Πανσέληνος στα αγαπημένα μας τα Λιοντάρια φέρνει τα πάντα όλα! Κάποιοι ευνοούνται όπως, οι Κριοί και οι Ζυγοί και κάποιοι κάνουν χαρακίρι, όπως οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι! Υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι που είναι ανήσυχοι πολύ, που υπάρχει μια ένταση στο ψυχικό τους τον κόσμο, που παίζει να μπουν στο παιχνίδι από στιγμή σε στιγμή. Τα γεγονότα αποφασίζουν τη πλευρά. Άρα προσμένουμε στο ακουστικό μας με αγωνία!

Η αλήθεια είναι πως Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, για αυτό να προσμένετε τα πάντα όλα! Είτε χαρές και ικανοποιήσεις, είτε λύπη και απογοητεύσεις.. Νομίζω η επιλογή είναι δική σας!

φιλάκια..

Κριός
Η επιθυμία σας να βγαίνετε όλο έξω, να συναντάτε κόσμο και να διασκεδάζετε είναι επειδή τα άστρα το θέλουν! Είναι μια περίοδος που θα είστε ξεσηκωμένοι και ασυγκράτητοι, γιατί τόση κλεισούρα δεν την αντέχετε άλλο πια και έτσι συνωμότησε το σύμπαν και βουαλά! Αυτό κοστίζει λίγο παραπάνω, αφού πρέπει να είστε και όμορφα ντυμένοι. Επενδύστε στον εαυτό σας, κερδισμένοι θα βγείτε! Ατακτούληδες σας βρίσκω επίσης, αφού παίζει το ματάκι σας και φλερτάρετε, σα μικρά παιδιά. Το νου σας εσείς οι δεσμευμένοι. Μη ξεγελιέστε.. Ένα αθώο φλερτ είναι μια γλυκιά τονωτική ένεση για όλους, όμως υπάρχουν όρια!
*Η μέρα σήμερα είναι καταπληκτική! Μπορεί να συμβεί το πιο απίστευτο γεγονός και να απογειωθείτε από τη χαρά σας!

Ταύρος
Το διάστημα αυτό θα οργανώσετε τη ζωή σας! Όχι ερωτικά φυσικά, αφού δεν είναι καιρός για αγάπες και λουλούδια. Το παρελθόν δε σας αφήνει και τόσο να ηρεμήσετε και να προχωρήσετε παραπέρα. Να όμως που θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα σας σπρώξουν κατά βάθος, στο να κάνετε τα επόμενα τα βήματα. Ξεκαθαρίζετε το τοπίο, ότι σας ανήκει είναι πλέον δικό σας, συνεπώς ένα χωραφάκι, ένα σπίτι, κάτι χρήματα, έρχονται πλέον στη κατοχή σας και εσείς θα πρέπει να το διαχειριστείτε αυτό! Μια νέα αρχή είναι πάντα και πιο δύσκολη, όμως πόσους νέους δρόμους μπορεί να ανοίξει;;;
*Η μέρα σήμερα είναι δημιουργική! Ασχολείστε με τη δουλειά σας, με τους στόχους σας, έχετε ιδέες πολλές!

Δίδυμος
Τι να σας πω; Να φορέσετε πανοπλία ή να φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο;;; Σας πιάνει πάλι η μούρλια σας, πνίγεστε, σας ενοχλούν πολλά και διάφορα και το μόνο που επιθυμείτε είναι να κουρνιάσετε στην αγκαλιά της μαμάς;;; Ότι και αν σημαίνει αυτό, επιστρέφετε στα γνώριμα εδάφη, στους ανθρώπους που σας αγαπούν και αποζητάτε την απόλυτη ηρεμία. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το παρόν, με ξεκάθαρο τρόπο, να βάλετε ένα τέλος όπου χρειάζεται και να προχωρήσετε τη ζωή σας. Εύκολα γράφονται, δύσκολα πράττονται! Καιρός λοιπόν για Λιονταρίσιες επαναστάσεις!
*Σήμερα θα μπορέσετε να το φέρετε έξω-έξω, να δείτε τις πρώτες τις αντιδράσεις! Θα αναφέρετε πάλι το τι επιθυμείτε. Θα σας δώσουν σημασία ή όχι;

Καρκίνος
Εσείς γλυκά μου πλασματάκια ξαφνικά κοιτάζετε το συμφέρον σας και μόνο. Το διάστημα αυτό, θα προσπαθήσετε να προστατέψετε τα χρήματα που έχετε, να χωρίσετε τη περιουσία σας, να καβαντζωθείτε κατά κάποιο τρόπο! Είναι σκοτεινές οι σκέψεις που κάνετε; Είναι καθαρά θέμα ασφάλειας για το μέλλον; Κάτι είδατε εσείς, κάτι σκεφτήκατε και αφού σας ήρθε έτσι στο μυαλό η ανησυχία όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει. Μπορεί να τα πείτε και ένα χεράκι με το σύντροφό σας, κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Να ξανά εμφανίσετε εκείνη τη κόκκινη τη γραμμή;;;
*Ιδανική η ημέρα σήμερα για να κάνετε εκείνο το διάλογο που λέγαμε. Να εκφράσετε τις σκέψεις σας έξω φωναχτά. Μπορεί να προκύψει και η αφορμή!

Λέων
Όλα στο ζώδιό σας συμβαίνουν σήμερα και Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης, δηλαδή ειλικρινά να μας πείτε πώς νιώθετε! Λογικά πολύ δυνατοί, αισιόδοξοι και αξεπέραστοι.. φυσικά! Τα ερωτικά σας ζητήματα είναι αυτά που σας απασχολούν γιατί όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας, μπορεί να δώσετε έτσι μια και να τα κάνετε ρημαδιό. Αρκετοί χωρισμοί θα συμβούν με πρωταγωνιστές το ζώδιό σας! Βασικά θέλετε να είστε ήρεμοι και ευχαριστημένοι. Είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι. Συνεπώς, δε βρίσκετε το λόγο να πιέζετε καταστάσεις που δε προχωρούν!
*Μια τρελή ιδέα θα μπει στο μυαλό σας και θα τη κάνετε, γιατί πρέπει να φτιάξετε το ψυχολογικό. Μέρες το σκέφτεστε, απλά σήμερα δραστηριοποιήστε αναλόγως!

Παρθένος
Ψυχολογικά είστε κάπως. Η ατμόσφαιρα είναι μυστήρια πολύ! Νιώθετε πως σας κακολογούν, πως σας σκάβουν το λάκκο και θα προσπαθήσετε να μάθετε το ποιος και το γιατί! Ζόρικες οι μέρες που ακολουθούν, από όλες τις απόψεις, κουράζεστε πολύ και πέφτετε ψυχολογικά. Τίποτα ουσιαστικό δεν υπάρχει να σας δώσει λίγη ζωή! Διώξτε μακριά ανθρώπους που σας πληγώνουν ή καλύτερα πάρτε την απόφαση να φύγετε εσείς. Κάθε μέρα και από μια έκπληξη, κάθε μέρα και μια απογοήτευση. Το φεγγάρι σας ταρακουνά το δεδομένο!
*Ένα déjà vu .. θα προκύψει έντονα, το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. Μη φοβηθείτε να δείτε τι κρύβεται από πίσω. Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας!

Ζυγός
Γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ, εμφανίζεστε ξανά στα γνώριμα τα μέρη, βελτιώνετε τις σχέσεις σας με διάφορες ψυχές, είστε αξιαγάπητοι. Καιρός επίσης για νέες επαφές, για διασκέδαση και πολύ φλερτ. Συναντάτε φίλους και γνωστούς και ανοίγεστε, είστε λαμπεροί και γοητεύετε τα πλήθη! Από όπου έχετε χαθεί, θα κάνετε εμφάνιση γιατί όσο να είναι σας έχουν λείψει οι παλιές οι εποχές, εκείνες οι ξέφρενες.. οι πολύ wild! Πολλά και διάφορα θα θελήσετε να κάνετε με τους φίλους σας, οπότε ένα ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό. Μια εξόρμηση στο βουνό; Κάτι πιο κοσμοπολίτικο; Δημόσιες σχέσεις λοιπόν!
*Πολύ τυχερή η ημέρα σας! Αυτό που θα προτείνετε θα αρέσει στη παρέα και θα σας ακολουθήσουν με κλειστά τα μάτια!

Σκορπιός
Να κάνετε παρέα με τους Ταύρους, γιατί πάνω-κάτω τα ίδια τραβάτε τον καιρό αυτόν! Δουλειά και πάλι δουλειά, χρήμα και περιουσία! Χρόνο δεν έχετε για τον εαυτό σας, για τον έρωτα, ούτε τη διάθεση φυσικά, αφού οι προτεραιότητες είναι άλλες. Πρέπει να εξασφαλίσετε το μέλλον σας με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο. Και επειδή είστε σκληροί και απόλυτοι σε αυτό, θα υπάρξουν εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Από αλλού θα ξεκινάει το θέμα και αλλού θα καταλήγει. Για αυτό να αναρωτηθείτε τι θέλει να πει ο ποιητής και τι αληθινά συμβαίνει. Αντιμετωπίστε τα κιόλας γιατί οι εκκρεμότητες δε σας αρέσουν και τόσο..
*Σήμερα κάτι θα μάθετε και θα απογειωθείτε από τη χαρά σας. Μια δουλειά για το καλοκαίρι; Μια νέα συμφωνία; Είστε μέσα και αυτό είναι τέλειο!

Τοξότης
Και ξαφνικά θα θελήσετε να γίνετε τα καλά τα παιδιά. Να τα βρείτε με τους γονείς σας, να συμφιλιώσετε με την οικογένειά σας, να έρθετε πιο κοντά γιατί έτσι θα νιώσετε τις μέρες αυτές. Ναι μεν είστε ήρεμοι, όμως είστε και ανήσυχοι συγχρόνως για το μέλλον σας. Μήπως πρέπει να μάθετε μια νέα τέχνη; Μήπως έφτασε ο καιρός να αναβαθμιστείτε για να υπάρξει μέλλον; Αρκετοί μπορεί να πιάσετε τα βιβλία ξανά, προκειμένου να αποκτήσετε μια γνώση παραπάνω, ή ένα πτυχίο. Στο χέρι σας είναι να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Οργανωθείτε έτσι όπως πρέπει.
*Με το δισάκι σας στον ώμο, ανοίγετε τη πόρτα και εξαφανίζεστε. Μπορεί να είναι για 1 ημέρα, μπορεί για 2, πάντως χρειάζεστε καθαρό αέρα για να σκεφτείτε!

Αιγόκερως
Όλο σενάρια επιστημονικής φαντασίας κάνετε, για αυτό και μια είστε χαρούμενοι και μια λυπημένοι. Σκέφτεστε και τα χειρότερα, κακό στον εαυτό σας κάνετε! Φεγγάρι είναι αυτό, έχει και το σύμπαν τα κέφια του, δε θα πρέπει να δίνετε και τόση σημασία. Θέλετε, δε θέλετε θα τακτοποιήσετε τα χρέη σας, θα οργανωθείτε εκ νέου γιατί έτσι πρέπει. Ο σκοπός είναι να μοιράζεστε τα έξοδα και όχι να επιβαρύνεστε και με των άλλων. Θα τη βρείτε την άκρη εσείς, αρκεί να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και όχι δικτατορικοί! Μπορεί ακόμα να κάνετε και μια τρελή αποταμίευση και να τρώτε στραγάλια για ένα μεγάλο διάστημα. Αστείο.. αλλά σας έχω ικανούς!
*Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Οι κινήσεις που κάνατε είναι και οι πιο σωστές. Ένα μπόνους, ένα μπράβο, κάτι ευχάριστο σας λένε και ανεβαίνετε ψυχολογικά.

Υδροχόος
Τα έχετε κάνει όλα μπάχαλο! Αχταρμά! Υπάρχει ασυνεννοησία στη δουλειά, άλλα λέτε, άλλα γίνονται, ο εκνευρισμός είναι έντονος πολύ. Ως συνήθως έχετε διαλέξει τους πιο ακατάλληλους συνεργάτες. Αυτό το εφέ σας συναρπάζει αλλά σας παρασέρνει συγχρόνως στο βούρκο των άλλων. Θέματα διάφορα θα προκύψουν, που θα σας θυμίσουν εκείνο το παρελθόν και μπορεί να κόψετε και φλέβες που λέμε. Πάρτε χαμπάρι από νωρίς το τι συμβαίνει γύρω σας και διώξτε τους αρνητικούς και απαισιόδοξους ανθρώπους από δίπλα σας. Απομακρύνετε το δόλο και το τις εύκολες τις περιπτώσεις. Το ίδιο να κάνετε και στα ερωτικά σας τα ζητήματα!
*Δραστηριοποιηθείτε αναλόγως, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα στην ημέρα. Μη φοβηθείτε τις ευαισθησίες σας!

Ιχθύς
Γλυκά μου κοιτάξτε να πάτε στο γιατρό να κάνετε γενικές εξετάσεις, γιατί δε σας βλέπω καλά. Μπορεί να νιώθετε δυνατοί, όμως είστε ευάλωτοι σε ασθένειες και πρέπει να προστατευτείτε. Αγχώνεστε για διάφορα που συμβαίνουν και δεν έχετε όρεξη για πολλά! Η καλύτερη λύση είναι να βρίσκεστε σε κατάσταση ζεν ανεξάρτητα του τι κάνετε όλη μέρα ή των γεγονότων. Ευγενικά σας λέω χαπακωθείτε! Χαχα.. Η αλήθεια είναι πως σας κάνουν ένα ντου από παντού και νιώθετε πως χάνετε έδαφος. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε σε βάθος, να κατανοήσετε όλες τις πλευρές και να βρείτε μια μέση λύση. Δεν υπάρχει λόγος να σας παίρνει από κάτω!
*Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί σήμερα. Ή οι εξετάσεις που πήρατε είναι τέλειες! Έχετε την υγειά σας! Ή πρόκειται να κλείσετε μια νέα συμφωνία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos