Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Αστεράτα τα μαντάτα των Ζωδίων για το ΣΚ 18/02 – 19/02/2017, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μεσημεράκι Σαββάτου, πόσο γλυκός είναι ο ήλιος έξω.. Σα τις γάτες,
βγαίνω έξω λιάζομαι, επιστρέφω μέσα γράφω και κάπως έτσι με πήρε τρεις ώρες το κείμενο αυτό, αλλά τα κατάφερα..

Πάω τώρα να λιαστώ ξανά, να δω και τα λουλούδια μου, που τα γονάτισε ο φετινός χειμώνας.. Απορώ, οι Ιβίσκοι μου, θα ανθίσουν ξανά; Θα μου δώσουν αυτή τη μεγάλη τη χαρά; Να γεμίσουν τη ζωή μου με χρώμα, να εκείνο της άνοιξης και του καλοκαιριού..







Ρομαντικά σας τα λέω ξανά, νανουρίζομαι για να είμαι ειλικρινής.. Ετοιμάζομαι σιγά-σιγά, να αποχωρήσω στα άλλα δώματα.. τα πιο prive.. χαχα!

Αστεράτα και μη, τα μαντάτα, ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί.. Έρχεται!

φιλάκια..


Κριός
Παίρνετε την απόφαση να μιλήσετε έξω από τα δόντια στους δικούς σας τους ανθρώπους. Σε πρώτη φάση δε θα δείτε κάποια αντίδραση, σε δεύτερη όμως, αφού το καλοσκεφτούν, θα ξεκινήσουν να σας μαλώνουν! Συνεπώς, εντάσεις προκύπτουν, λογομαχίες, παρεξηγήσεις μέσα στο σπίτι. Μπορεί και έξω από αυτό! Και κάπως έτσι πιάνετε αγκαζέ το σύντροφό σας ή τους φίλους σας και εξαφανίζεστε από το πρωί ως άγνωστο το πότε.. Μια μεγάλη βόλτα στο πουθενά σίγουρα θα σας σώσει!

Ταύρος
Καιρό τώρα γυρεύετε απαντήσεις, για όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Που λέτε τις μέρες αυτές μπορεί να τις λάβετε κιόλας ως δια μαγείας και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας. Υπάρχει μια καλή νεράιδα που σας αγαπά και σας φροντίζει. Δε το νιώθετε αυτό σε καμία περίπτωση, αλλά όπου να’ναι κάτι θα σας αποκαλυφθεί και τότε.. θα κατανοήσετε τη κατάσταση ακόμα καλύτερα. Κατά βάθος μελαγχολείτε γιατί φαντάζεστε διάφορα και χάνεστε στο ταξίδι της ζωής. Αποδεχτείτε τη πραγματικότητα και μη ζορίζετε τις καταστάσεις.

Δίδυμος
Ανήσυχοι πολύ για επαγγελματικά ζητήματα, από τη μια ενθουσιασμένοι μέχρι τρέλας, από την άλλη βιαστικοί και ανυπόμονοι, κάπου, κάπως, θα πρέπει να συγκρατηθείτε, γιατί παίζει να κάνετε κάποια παλαβομάρα και να γκρεμίσετε και το καλύτερο όνειρο. Ξεσπάτε στο σύντροφό σας, δίχως αιτία. Καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Μια μεγάλη βόλτα, θα σας ανανεώσει και θα σας χαλαρώσει πολύ. Επιλέξτε όμορφη παρέα, γιατί ο σκοπός είναι να ξενοιάσετε και όχι να μανουριάσετε!

Καρκίνος
Καιρό τώρα γκρινιάζετε πως η ζωή σας είναι τα ίδια και τα ίδια και τις μέρες αυτές μια έκπληξη σας περιμένει, κάτι το διαφορετικό είτε από το σύντροφό σας, είτε από κάποιον φίλο. Ονειρεύεστε, έχετε ρομαντική διάθεση, εκφράζετε φωναχτά τις επιθυμίες σας. Μυστικά αποκαλύπτονται ως δια μαγείας και κατανοείτε συμπεριφορές και ανθρώπους. Τα άστρα λένε να το ρίξετε στον έρωτα και να αφήσετε τις δουλειές και τα πάρε-δώσε. Φτιάξτε ατμόσφαιρα στο σπίτι, φορέστε τα σέξι σας και ερωτοτροπήστε άφοβα..

Λέων
Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας μετά από καιρό και έχετε μια επαναστατική διάθεση να τα κάνετε όλα μέσα στο ΣΚ αυτό! Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα πάτε από εδώ και εκεί και θα περάσετε πολύ όμορφα. Εννοείται πως από το σπίτι θα έχετε γκρίνια, να όμως που δεν είστε μικρά παιδιά και ότι και αν σας λένε, εσείς θα κάνετε το κομμάτι σας. Συναντήσεις, νέες γνωριμίες, μπορεί να προκύψει και ο έρωτας. Μη διανοηθείτε να μείνετε μέσα στο σπίτι. Κλείστε οριστικά τις πόρτες με το παρελθόν!

Παρθένος
Όσο χαρούμενοι είστε εσείς, άλλο τόσο δεν είναι κάποιοι άλλοι και θα σας το δείξουν αυτό! Θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να μη δώσετε σημασία σε κακοήθειες, γιατί ο σκοπός τους είναι σίγουρα να σας χαλάσουν τη διάθεση. Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε προκύψει τόσο γρήγορα, που κανείς δε πρέπει να πάρει χαμπάρι το τι συνέβη! Προτιμήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται και όχι εκείνους που είναι περαστικοί από τη ζωή σας..

Ζυγός
Το ΣΚ αυτό κάνετε εργασιοθεραπεία και χαρά; Πάντως έχετε πολλές δουλειές, τα έχετε αφήσει όλα στη μέση και πρέπει αρκετά ζητήματα να τακτοποιηθούν. Δώστε το παράδειγμα, για να πάρουν και οι άλλοι μπροστά, καλό είναι να πάρετε και το ρόλο του αρχηγού και μερικές κατευθύνσεις θα βοηθήσουν πολύ τη κατάσταση. Ο στόχος είναι κάτι να ξεκινήσει να συμβαίνει, κάτι να τελειώσει και φυσικά να υπάρχει και εκείνο το αύριο. Δυστυχώς τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος, δηλαδή Κυριακή βραδάκι. Υπομονή!

Σκορπιός
Όσο κουρασμένοι και χάλια αν νιώθετε, κάντε τη καρδιά σας πέτρα και ακολουθήστε τη παρέα. Πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για διασκέδαση, για βόλτες και νυχτοπερπατήματα. Άλλωστε το προκαλεί η αύρα σας όλο αυτό και θα το επιδιώξετε να συμβεί, γιατί έχετε καιρό να ξεσαλώσετε. Ξεβιδωθείτε στο χορό λοιπόν και στο τραγούδι και ας ξεπαραδιαστείτε. Μια ζωή την έχουμε, θυμάστε;;; Μη τα θέλετε όλα δικά σας, τη στιγμή που δε προσφέρετε κάτι το χειροπιαστό. Ξέρετε τι εννοώ.. για αυτό προσαρμοστείτε και κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Δεν έχει σημασία το τι και το ποιος.

Τοξότης
Κουρνιάζετε μέσα στο σπίτι το ΣΚ αυτό, να κάνετε και καμιά δουλειά, να καθαρίσετε, να μαγειρέψετε να νιώσετε τη ζεστασιά του. Κάποιον έχετε αφήσει να μπει μέσα στη ζωή σας, περνάτε όμορφες στιγμές. Η επιθυμία σας είναι να νιώσετε ασφάλεια. Συνεπώς ρίχνετε τους τόνους και γίνεστε καλά παιδιά. Βέβαια όλα έχουν το τίμημά τους. Κάτι θα ζητήσετε, με γλυκό τρόπο και όσο παλαβό και αν είναι σαν ιδέα, θα σας το κάνουν το χατίρι. Σας έχει λατρέψει ο Φλεβάρης φέτος. Κάθε ΣΚ όλο και κάτι ωραίο συμβαίνει, τούτο μπορεί να πάρετε ένα δωράκι. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια του σύμπαντος για ερωτικά ζητήματα.

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε καλά ψυχολογικά. Τρώγεστε με τα ρούχα σας και φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο σας τον εαυτό. Αστρολογικό είναι το φαινόμενο, πάρτε βαθιές ανάσες και αφήστε το να ξεσπάσει. Ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, ερωτοτροπήστε, να είστε αισθησιακοί και διώξτε μακριά τις δυσάρεστες τις σκέψεις. Η ειλικρίνεια η δική σας, στάζει φαρμάκι και προκαλεί εντάσεις. Υπάρχει λόγος; Έχω την εντύπωση πως θα είστε μέσα στη γκρίνια και το παράπονο.. Όμως οι λέξεις πάντα οι μισές!

Υδροχόος
Μια βουτιά στα σκοτάδια τη κάνετε, γιατί υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που μόνο κακό σας κάνουν. Αφού έχετε τη διαίσθηση, τη γνώση και την εμπειρία, γιατί αφήνετε να συμβαίνει αυτό; Τα άστρα λένε ξεκαθάρισμα! Αν δε το κάνατε παλιά, θα συμβούν πάλι διάφορα, οι αφορμή θα προκύψει και εσείς καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε όλο αυτό υπέρ σας! Μακριά από τις κακές τις παρέες! Βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε διαφορετικά με τους ανθρώπους γύρω σας και να γίνετε κατανοητοί δίχως πολλά – πολλά. Βρείτε όμως και χρόνο για τον έρωτα, για μια βόλτα, για ένα φιλί..

Ιχθύς
Τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, από τη μια νιώθετε πολύ φοβεροί και τρομεροί και από την άλλη σας παίρνει από κάτω. Έχετε και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας, που σημαίνει πως μπορεί να σας πιάσει εκείνο το πείσμα, για το πιο χαζό πράγμα και να είστε όλο το ΣΚ μέσα στα μουτράκια. Εκεί που θα κάνετε ένα βήμα μπροστά, μετά δε θα σας αρέσει και φτου πάλι από την αρχή. Ζητήστε βοήθεια αν τη χρειάζεστε, δεν είναι ντροπή. Κάντε πίσω. Δεχθείτε το λάθος. Ανεξάρτητα από τη μούρλια σας, να ξέρετε πως μπορείτε να περάσετε ένα πολύ ερωτικό διήμερο.. αν το θέλετε φυσικά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos