Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 06/02/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ φοβερή Δευτέρα μόλις μας ξημέρωσε, έτσι λέει το σύμπαν, συνεπώς
ας χαμογελάσουμε και ας ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας χαρωπά!

Έχω την εντύπωση πως ήταν ένα πολύ ήρεμο ΣΚ, προτίμησε ο κόσμος το κρεβάτι του, τη ξάπλα γιατί πόσο πια θα τρέχουμε από εδώ και εκεί; Έλεος με αυτή τη τόσο άθλια καθημερινότητα.. Αλλά σήμερα δεν έχει τέτοια.. Δε γκρινιάζουμε..


Επικοινωνιακοί λοιπόν, χαρωποί, αισιόδοξοι και πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει.. Έρχεται και μια πανσέληνος στο Λέοντα.. που θα μοιράσει δύναμη και αποφασιστικότητα στο σύμπαν όλο..

βαστάτε γερά!

φιλάκια..


Κριός
Πολύ χαρούμενοι σήμερα, προφανώς ξεκουραστήκατε μέσα στο ΣΚ, ανανεωθήκατε με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε προκύψει. Κατά πάσα πιθανότητα να βρείτε το δίκιο σε διάφορα ζητήματα και να νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Ακούτε μια καλή κουβέντα από τους τριγύρω σας και συγκινείστε! Συμβαίνουν και αυτά..

Ταύρος
Δουλειά και πάλι δουλειά! Τουλάχιστον σε αυτό το τομέα δε πρέπει να έχετε παράπονο. Έχετε τόσα να αντιμετωπίσετε καθημερινά, που και έρωτας να προκύψει, πού ο χρόνος;;; Δώστε προσοχή σε θέματα που μπορεί να εμφανιστούν μαγικά, μελετήστε τα καλά, συζητήστε πάνω σε αυτά και μετά μπείτε στη πράξη. Πολλά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μη βιάζεστε!

Δίδυμος
Ευχάριστη η μέρα σας και άκρως δημιουργική. Με οτιδήποτε και αν ασχολείστε, θα βρείτε την όρεξη να το κάνετε ακόμα καλύτερο, μπορεί να φτάσετε και στη τελειότητα. Θα φτιάξετε το σπίτι σας; Θα κάνετε μια γενική καθαριότητα; Μπα, δε σας ταιριάζουν εσάς αυτά! Άρα θα τα δώσετε όλα στη δουλειά σας. Μια ιδέα τρελή, να τη μοιραστείτε και να βάλετε μπροστά για την υλοποίηση της.. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Καρκίνος
Κάνε διάφορες σκέψεις, κάποιες είναι ευχάριστες, κάποιες λίγο δυσάρεστες, το χάνετε κάπου και χρειάζεται να βρεθεί το πρόσωπο που θα σας γραπώσει από το μπράτσο και θα σας συνεφέρει. Να εκφράσετε ελεύθερα τις ανησυχίες σας, γιατί μπορεί να είναι αβάσιμες και πολύ φανταστικές. Ένας δικός σας άνθρωπος είναι δίπλα σας, σας παρακολουθεί και είναι έτοιμο να σας προσφέρει βοήθεια. Μη γυρίζετε πλάτη!

Λέων
Έχετε να αντιμετωπίστε πολλά θέματα σήμερα και να συναντήσετε και πολλούς ανθρώπους. Δε ξέρω αν έχετε το κουράγιο να γίνετε χίλια κομμάτια, όμως θα πρέπει να το κάνετε για να ξεκινήσει η εβδομάδα σας σωστά και τρωτά! Φάτε καλό πρωινό, πιείτε τους χυμούς σας, θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας και μπόλικη όρεξη για κουβεντούλα. Μέσα σε όλο το κακό το χαμό, θα τη βρείτε την άκρη.. για να πετύχετε το σκοπό σας!

Παρθένος
Προφανώς το ρίξατε στον ύπνο μέσα στο ΣΚ, είστε φρέσκοι, λαμπεροί, έτοιμοι για όλα! Βρήκατε και τη λύση σε ένα πρόβλημα, σήμερα θα μεγαλουργήσετε στη δουλειά σας. Υπάρχουν εναλλακτικές τις οποίες σκεφτήκατε όσο ήσασταν χαλαροί. Ε λοιπόν, γίνεται η δουλειά σας και με άλλο τρόπο, πιο άμεσο, ίσως και πιο πονηρό, αλλά ο στόχος είναι στόχος και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πάντα θετικό! Μήπως να ζητήσετε μια αύξηση;

Ζυγός
Η μέρα σας σήμερα είναι πολύ super! Δε ξέρω τι έχει συμβεί στο σύμπαν, πάντως ανοίγουν οι ουρανοί και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα! Καιρό τώρα ονειρεύεστε διάφορα, κάνετε κινήσεις πολλές, μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και προσμένετε με αγωνία στο ακουστικό σας. Ναι, θα χτυπήσει το τηλέφωνο αμέτρητες φορές και οι απαντήσεις θα είναι θετικές. Απογειώνεστε από τη χαρά σας και ή κλείνετε διάφορες δουλειές, ή το μαναράκι είναι όλο δικό σας!

Σκορπιός
Σήμερα θα σας προκαλέσουν μέχρι εκεί που δε φτάνει. Το κερασάκι στη τούρτα; Θα πατήσουν το κάλο σας; Είναι η ιδανική μέρα για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Για να ανοίξετε το στοματάκι σας και να τους κάνετε όλους να τρέχουν να κρυφτούν. Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι και αν η εμπειρία σας είναι τέτοια, τότε να τη δείξετε για να μάθουν μερικοί. Όχι άσημες λεξούλες, αλλά επιχειρήματα με στόμφο. Δείξτε θάρρος και αποφασιστικότητα!

Τοξότης
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Μαγική θα έλεγα, αφού ο χρόνος ταιριάζει με τη κάθε σας τη κίνηση. Όπου και αν βρεθείτε, θα είναι εκείνη η στιγμή που θα σας αποζητήσουν περισσότερο και θα εκπλαγείτε με το ενδιαφέρον του κόσμου. Συναντάτε ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι που έχουν να σας προσφέρουν και κάτι νέο. Εκμεταλλευτείτε τις προκλήσεις, ακόμα και τις προσκλήσεις και ξεχάστε για μερικές ώρες το σπιτάκι σας!

Αιγόκερως
Εργασία και χαρά. Τέτοια μέρα είναι σήμερα, για αυτό μη κανονίσετε τίποτα άλλο. Σας χρειάζονται, θα σας το δείξουν με κάθε τρόπο, είστε απαραίτητοι, για αυτό γοητευτείτε από το ενδιαφέρον και σταματήστε τη γκρίνια. Άλλωστε Δευτέρα σήμερα, έχετε να πάτε σε κάποιο χορό; Μη δίνετε μόνο διαταγές, βάλτε και εσείς ένα χεράκι για να τελειώνουν οι δουλειές σας όσο πιο σύντομα γίνεται. Από χθες βασανίζεστε για το πώς θα αντεπεξέλθετε..

Υδροχόος
Φτου μη σας ματιάσω, αλλά ο Φλεβάρης, σας ταιριάζει γάντι! Από τις τυχερές ημέρες του μήνα, αφού ότι έχετε πει γίνεται κατά γράμμα, δε σας φέρνει κανείς αντιρρήσεις και οι λύσεις σκάνε μαγικά από το πουθενά. Χαμογελάστε και πάρτε μια βαθιά ανάσα, γιατί όλα πηγαίνουν ρολόι. Μπορεί μικρές ευκαιρίες να προκύψουν, τις οποίες να τις αρπάξετε γιατί καιρό τώρα βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Μη τις πάρει κανείς άλλος και πάθετε αμόκ!!?

Ιχθύς
Σήμερα θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας. Νιώθετε τύψεις για κάτι, κάποιον πληγώσατε, ήσασταν κάπως απότομοι και πώς θα το φτιάξετε αυτό; Με ένα δώρο. Δεν έχει σημασία η αξία του, όσο η κίνηση που θα κάνετε, όσο οι προθέσεις σας, όσο το ενδιαφέρον που θα δείξετε. Μη μείνετε μόνο εκεί, φροντίστε και ο λόγος σας να είναι γλυκός και να είστε αληθινοί. Αν όλο αυτό βγαίνει από μέσα σας τότε θα υπάρξει μια όμορφη ανταπόκριση. Αν υπάρχει δόλος.. τσάμπα κόπος!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos