Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ζυγοί μου, μια ταραχή θα τη νιώσετε μες στο Μάρτη! by MagicF’Ariel..


Καλημέρα ξωτικά μου.. Τις μέρες αυτές γράφω για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, έτσι ώστε να καταλάβω η παρείτσα μας, πού βρίσκεται αστρολογικά! Πονηρό το σχέδιο.. χαχα!

Ε λοιπόν, έχουμε Ταύρους, Σκορπιούς και Διδύμους! Βαρέθηκα να τα παίρνω όλα με τη σειρά, δε μπορώ, θέλω αλλαγές, αλλιώς τρελαίνομαι. Για αυτό σήμερα θα γράψω για τους Ζυγούς! Λατρεία μεγάλη, έχω και μια αδυναμία, δε μπορώ να αντισταθώ! Τα γλυκά καθάρματα της παρέας!

Ο Ζυγός είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα. Ταιριάζει απόλυτα με ένα Δίδυμο, γιατί είναι και οι δυο αεράτοι, μοιραίοι και ζουν για το φλερτ και τις σκανδαλιές.! Να προσθέσω και τον Υδροχόο;;;

Εντάξει δεν έχετε παράπονο, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας καιρό τώρα, σκληρή δουλειά μεν, αλλά αν τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά, δε βρίσκω το λόγο να παραπονιέστε.


Δουλειά, ευκαιρίες και αν ασχοληθείτε όπως πρέπει θα έρθουν και τα λεφτά. Έχω την εντύπωση πως το διάστημα αυτό, σας αξιολογούν ως προσωπικότητα και ως συνεργάτη και επειδή υπάρχει Θεία Δίκη, όλα θα πάρουν το δρόμο τους έτσι όπως πρέπει. Υπομονή, γιατί ο Δίας βρίσκεται ανάδρομος, που σημαίνει πως οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές και όσο είναι έτσι, να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Και αυτό δύσκολο είναι με τόσες αναταραχές..

Ο σκοπός δεν είναι να φτιάχνει το ένα και να χαλάει το άλλο..

Από τις 27/2 – 2/3, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας τα θέματα, στις σχέσεις σας και τη συμπεριφορά σας. Ο εκνευρισμός που θα νιώθετε θα είναι απίστευτος πολύ και θα σας φταίνε τα πάντα όλα! Προφανώς εσάς σας πιάνει η μούρλια μετά τη σημερινή την έκλειψη. Παράλογοι, υπερβολικοί, ευαίσθητοι πολύ, θα προκαλέσετε χαοτικές καταστάσεις στο περιβάλλον σας.
Μη περιμένετε να συμβούν θαύματα μέσα στο Μάρτη, γιατί οι πλανήτες σας τα κάνουν μαντάρα! Ο Άρης εννοείται πως δε σας ταιριάζει καθόλου, βρίσκεται και εκεί στους Κριούς, ότι χειρότερο. Υπομονή αποχωρεί για το Ταύρο σύντομα! Ο Ουρανός φέρνει τα απρόβλεπτα και σας σώζουν η Αφροδίτη και ο Δίας! Τρελό το πανηγύρι, για αυτό και εσείς θα νιώθετε τέτοια υπερένταση, μια φούντωση, μια παράνοια. Ο συναισθηματικός σας ο κόσμος σμπαράλια!

Τα Ζώδια που μπορέσετε να ερωτοτροπήσετε μέσα στο Μάρτη, να επικοινωνήσετε σε βάθος και να τα πάτε περίφημα είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Σκορπιοί! Οι λοιποί απλά σας βασανίζουν με τα προβλήματά τους! Η αλήθεια είναι πως θα προκύψουν πολλά ερωτικά καβγαδάκια, παρεξηγήσεις, λογομαχίες, εντάσεις, από όλα τα καλά. Μυστικά θα αποκαλυφτούν και αρκετοί μπορεί να μπείτε σε διαδικασία χωρισμού. Όλος ο Μάρτης είναι επίφοβος. Ανάλογα με τη συμπεριφορά σας, φυσικά και το τι πραγματικά επιθυμείτε! Τόσο πολύ φορτισμένες οι μέρες συναισθηματικά, που ακόμα και το πιο μικρό εσείς θα το βλέπετε τεράστιο!

Επαγγελματικά θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα, να κλείσετε το στόμα σας και να αφήσετε την ιστορία να εξελιχθεί όπως πρέπει. Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να κάνετε το δικηγόρο του διαβόλου, να πιάσετε τη ζυγαριά σας, προκειμένου οι ισορροπίες να μη διαταραχθούν! Αυτό είναι το χάρισμά σας, εκμεταλλευτείτε το για να βγείτε κερδισμένοι στο τέλος.

Εννοείται πως η σχέση σας με το χρήμα είναι η χειρότερη, αφού όλο ξεφεύγετε και μετά όταν είναι να πληρώσετε το λογαριασμό, κόβετε φλέβες! Λεφτά ναι θα λάβετε, αλλά έτσι θα τα δώσετε προκειμένου να κυκλοφορείτε στη κοινωνία με το καθαρό κούτελο. Έχετε και ένα image! Ο Μάρτης λοιπόν, θα σας αδειάσει τις τσέπες σε διάφορες υποχρεώσεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Και μη σκεφτείτε να κάνετε κάποια λαμογιά. Θα σας πιάσουν και μετά φρίκη ολέ!

Η αλήθεια είναι πως από τη 1/03 – 17/03, το τοπίο θα είναι παράξενο. Θα συμβούν όλα τα κουλά. Μετά όμως φτιάχνει πολύ! Από τις 18/03 – 31/03, κάθε μέρα και καλύτερη. Προφανώς η άνοιξη έχει έρθει, νιώθετε πιο ωραία με τον εαυτό σας, βόλτες, ταξιδάκια, διασκέδαση, προκύπτουν με ένα μαγικό τρόπο. Νέες ευκαιρίες επαγγελματικές. Η δράση και η περιπέτεια μπαίνουν στη ζωή σας ξανά. Αεράτοι πολύ σας λέω..!!!

Για αυτό χρυσούλια μου μη τα κάνετε μαντάρα μέχρι τις 17/03! Συγκρατηθείτε και τα καλύτερα έρχονται!

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos