Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 14/02/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε και του Αγίου Βαλεντίνου! Του Αγίου Φαμφάρα καλύτερα, εμείς τα μαγικά πλάσματα του δάσους, έχουμε
τη δική μας άποψη πάνω σε αυτό, δε λέτε;;;


Μα είναι κατάσταση αυτή; Δε μας φτάνουν τα χιλιάδες ψυχολογικά που έχουμε, τα βάσανά μας, να αγχωθούμε γιατί δεν υπάρχει σύντροφος σήμερα.. Και εντάξει μπορεί κάποιοι να είχαν όλα τα προηγούμενα τα χρόνια.. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας! Πάω πάσο.. Δεν ασχολούμαι.. άλλο!

Πάμε στον Άγιο Βαλεντίνο, το αγγελάκι με τα βέλη! Ας υποθέσουμε πως δεν είναι εμπορικές αρλούμπες η γιορτή αυτή και πως όλα είναι αθώα. Σήμερα γιορτάζουν οι καψούρηδες! Εκείνοι που λιώνουν ο ένας για τον άλλον. Τα αμοιβαία και τα υπαρκτά συναισθήματα! Οι ματιές που βγάζουν φωτιές! Ο ζωντανός ο Έρωτας! Ο κολασμένος!
Έτσι το βλέπω, είναι η δική μου η άποψη, μη μου αγριέψετε μερικοί..

Συνεπώς.. τι να το κάνω το τριαντάφυλλο.. όταν στα μάτια σου δε καίγομαι;;;

τρελά φιλάκια..


Κριός
Έχετε πολύ καλή διάθεση και θα το δείξετε σε όλο τον κόσμο αυτό. Τι έγινε; Κάνατε τίποτα το πονηρό ψες το βράδυ;;; Ανεβασμένους πολύ σας βρίσκω για μέρα Τρίτη. Συνεργάσιμοι και εξυπηρετικοί, έχετε μια γλύκα στο πρόσωπό σας, δύσκολα θα σας χαλάσουν το χατίρι. Αποκτάτε συμπάθειες και κοινό και ακόμα να θέλουν να σας μαλώσουν για κάτι, δε θα το κάνουν. Μαγική η αύρα σας..

Ταύρος
Πολύ όμορφη η μέρα σας, όχι από ερωτικής άποψης φυσικά, γιατί αυτό απλά δεν υπάρχει.. Τον έφαγε τον Έρωτα ο Πλούτωνας για πρωινό! Τι έχει απομείνει; Η δουλειά σας. Εργάζεστε αρκετές ώρες, μάχιμο το πεδίο, όμως σήμερα μετά από καιρό θα συμβεί κάτι το ευχάριστο. Πόσο πια με τα φαντάσματα, ας σκάσει και κάτι φρέσκο. Να πάτε στο γιατρό!

Δίδυμος
Πολύ γατούλες θα είστε σήμερα, μες στις γλύκες και τις καλοσύνες. Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως κάτι μπορεί να γίνει. Ή είστε ήρεμοι πολύ και σας βγαίνουν όμορφα συναισθήματα, ή μια θεατρική παράσταση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στο στόχο που έχετε βάλει. Νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και έχετε σχέδιο και μαγεύετε τους συνομιλητές σας! Για να δούμε..

Καρκίνος
Έχω την εντύπωση πως είστε από τους ερωτευμένους της παρέας και θα ανεβείτε στο ροζ το συννεφάκι σας και θα κάνετε βόλτες ατελείωτες όλη μέρα. Ξαφνικά σας πιάνει μια επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν το θέλετε πραγματικά, μπορεί να φτιάξετε και μια πολύ wild κατάσταση, για το βράδυ, έτσι για να σας μείνει αξέχαστη η ημέρα!

Λέων
Βρήκατε τη μέρα για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Μπορεί κάποιο άτομο να σας δώσει χρήματα, τίποτα χρωστούμενα, ή από κάπου να σας έρθουν λεφτά που δε τα περιμένετε. Μη τα φάτε κατευθείαν. Βάλτε στην άκρη. Δε τα είχατε ποτέ. Σωστά; Κάντε καλό κουμάντο, γιατί θα τα χρειαστείτε τις επόμενες ημέρες. Όλα έχουν το σκοπό τους στη ζωή αυτή.. Να είστε πονηροί.

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας και πολύ μυστήρια. Σαδομαζοχιστική τη βρίσκω, από άποψη καθαρά ψυχολογική και γεγονότων φυσικά. Το χρήμα έχει κάτι μαγικό που σας ξανάβει τη φαντασία. Ναι μεν τετράγωνη λογική, αλλά όταν πρέπει να το διαχειριστείτε σωστά και να σας μείνουν και στην άκρη, εκεί θέλει σχέδιο! Η βραδιά σας θα μπορούσε να κρύβει μια έκπληξη ερωτική! Το πάθος επιστρέφει!

Ζυγός
Παρέα με τα γλυκά μας τα Καρκινάκια, να πάτε να αγοράσετε καρδούλες και σοκολατάκια. Σήμερα που λέτε ανήκετε και εσείς στους ερωτευμένους, σε εκείνους που γιορτάζουν γιατί έτσι θα νιώσετε από νωρίς το πρωί. Τι να κάνουμε προς το παρόν η Αφροδίτη αγαπάει μόνο εσάς.. Για αυτό θα μπορούσε η μέρα σας να είναι μες στη γλύκα, να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας, να κάνετε και τίποτα μυστήριο εκεί με τις σοκολάτες.. χαχα!

Σκορπιός
Ένα πρόσωπο σας δίνει χρήματα για να ξελασπώσετε. Για να γλυτώσετε προφανώς από τα χειρότερα. Ναι, ωραίο όλο αυτό, παίρνετε μια ανάσα από εκεί, αλλά αν δεχτείτε τα χρήματα, να ξέρετε πως ταυτόχρονα ανοίγει και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Υπάρχει δέσμευση οποιασδήποτε μορφής και εσείς θα πρέπει να είστε τυπικότατοι, γιατί το κούτελο πρέπει να είναι πάντα καθαρό! Μην υποσχεθείτε κάτι πάνω στον ενθουσιασμό σας.

Τοξότης
Σήμερα θα συναντήσετε πολύ κόσμο. Και εκεί που θα έχετε την εντύπωση όλη μέρα πως θα τη βγάλετε μόνοι σας, ξαφνικά θα προκύψουν οι προσκλήσεις και θα βρεθείτε αλλού για αλλού. Μη βαριέστε και ας έχει κρύο. Πολλές μοναχικές ψυχές θα είναι εκεί έξω. Το ευχάριστο είναι πως αν το τολμήσετε θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και οι κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

Αιγόκερως
Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και πνίγεστε. Πρέπει να μιλήσετε οπωσδήποτε, να βγάλετε τα εσώψυχά σας και δε ξέρω αν θα αφορά τον έρωτα ή κάτι άλλο. Ξεπεράστε τον εγωισμό σας, γιατί ως δια μαγείας μπορεί να λάβετε απαντήσεις και να ηρεμήσετε για καιρό. Όπως σας βγει, έτσι να φερθείτε. Μη καταπιέζεστε και μη προσποιείστε γιατί εσείς θα χάσετε. Πού και πού ας είστε και εσείς γατούλες..

Υδροχόος
Εννοείται πως βρίσκεστε στο αντίθετο ρεύμα για την ημέρα. Τι αγάπες και λουλούδια, εδώ δεν υπάρχει ούτε γκαζόν! Ε λοιπόν με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο μπορεί και να χωρίσετε έτσι ξαφνικά! Εντάξει ας μην είμαι υπερβολική. Πάντως ότι σας ενοχλεί καιρό τώρα, θα το πείτε, θα τα βγάλετε από μέσα σας και ότι προκύψει. Είστε παράξενα παιδιά εσείς.. και θέλετε να μένετε και αξέχαστοι!

Ιχθύς
Καχύποπτοι πολύ θα είστε, με μερικές ψυχές. Καλό είναι να είστε και ψύχραιμοι συγχρόνως, γιατί πώς θα δείτε προς τα πού τραβάει το πράγμα. Αν νιώθετε πως σας εκμεταλλεύονται, τότε πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό, άμεσα! Βέβαια, διαχωρίστε τις φανταστικές τις σκέψεις σας, από τα πραγματικά γεγονότα και μετά κινηθείτε αναλόγως. Δεν υπάρχει λόγος να μένουν οι άλλοι με το στόμα ανοιχτό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos