Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Σκορπιοί μου, τι σας τρομάζει εκεί έξω;;;

Και μετά από πολύ σκέψη, φτάνω στο ζώδιο του Σκορπιού. Τι να κάνουμε, έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας. Που λέτε,
το βάρος σας το έχετε ρίξει στη δουλειά καιρό τώρα. Οι προκλήσεις πολλές, τα μέτωπα το ίδιο αρκετά και εσείς ξαφνικά από το μηδέν πρέπει να φτάσετε στο άριστα, για να επιβεβαιώσετε σε μερικούς την αξία σας!
Εννοείται πως μέχρι αρχές Μάρτη, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας, να ακούσετε ένα μπράβο και ίσως να γίνετε απαραίτητοι και αναντικατάστατοι!

Οι λεπτομέρειες σας αποσυντονίζουν και για αυτό δε θα πρέπει να δώσετε καμία σημασία σε αυτές. Καλό είναι να βλέπετε την εικόνα επι του συνόλου και το αν πλησιάζετε προς το στόχο σας ή όχι.

Νομίζω βασανίζεστε από το χαρακτήρα σας τον ίδιο, που από τη μια μεγαλοπιάνεται και από την άλλη προσπαθεί να προσαρμοστεί στα σημερινά τα δεδομένα!

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης από το Κριό, σας κάνει πολύ δυναμικούς και δραστήριους. Έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα είτε στις σχέσεις σας, είτε στο χώρο που κινείστε. Να πετάξετε οτιδήποτε παλιό και άχρηστο και ή να το αντικαταστήσετε με κάτι νέο και διαφορετικό ή και καθόλου! Και εντάξει με τα αντικείμενα. Τα πετάτε στα σκουπίδια. Με τις ψυχές τι θα γίνει; Πώς θα χειριστείτε τους ανθρώπους που δε σας κάνουν πια; Ιδού η απορία!

Και θα επανέλθω σε εκείνη τη τρισκατάρατη την εποχή, όπου ο Κρόνος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του και να σας θυμίσω πως φέτος βγάλατε κεφάλι ξανά.. Ακόμα δεν έχει στρώσει τίποτα. Έχετε πολύ δουλειά. Συνεπώς, σε πρώτη φάση πρέπει να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους. Να είστε ντόμπροι, να κάνετε τη βρομοδουλειά από μόνοι σας, δε χρειάζεστε βοηθούς, ούτε θεατρικές παραστάσεις. Πόσο πια;

Let go! Υπάρχει και τραγούδι. Μπορεί η συνήθεια να έχει ποτίσει μέσα σας, όμως αν η ψυχή σας ουρλιάζει, τότε κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό. Σαν υπνωτισμένοι λέω, σκέφτεστε την επανάσταση αλλά δε κάνετε ούτε ένα βήμα. Σας έχει τρομοκρατήσει ο Κρόνος με τα καμώματά του, οι συνέπειες είναι πάντα τραγικές. Όμως το μάθημα που σας έδωσε ήταν εκείνο της ειλικρίνειας. Σας έδειξε το δρόμο. Ότι δίνεις παίρνεις. Για αυτό φερθείτε όμορφα για να σας φερθούν το ίδιο!

Ελέγξτε τη παρορμητικότητά σας, χαλιναγωγήστε τα πάθη σας, γιατί ο Άρης είναι ένας πολύ δυνατός πλανήτης και σας κάνει ατρόμητους, θαρραλέους, ριψοκίνδυνους και αυτοκαταστροφικούς!

Και επειδή είστε παιδιά με σεξαπίλ, το διάστημα αυτό θα έχετε και μπόλικες ορεξούλες. Βέβαια, όχι για σχέση, ίσως για συντροφικότητα, όχι για έρωτες αγάπες και λουλούδια, αλλά για πιο σαρκικές απολαύσεις. Παίρνετε σίγουρα αυτό που θέλετε, όμως είναι αρκετό για να καλύψετε το συναισθηματικό κενό;

Ακολουθήστε μια φορά τη καρδούλα σας και δε θα χάσετε.. Όλο καχύποπτοι είστε και έτοιμοι για μπερδεμένες καταστάσεις.. Τι σας τρομάζει επιτέλους; Τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω;;;

think..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos