Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 22/02 – 28/02/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εντυπωσιακά κλείνει ο Φλεβάρης,
εντάξει η έκλειψη Ηλίου στις 26 ευτυχώς πέφτει Κυριακή και γίνεται στους Ιχθύες! Μπορεί να έχουμε δράματα, οικογενειακά, ερωτικά, πάντως εύκολα θα ξεγλιστρήσουμε, γιατί είναι και η μέρα τέτοια, που ο καθένας μπορεί να τη βγάλει στο κρεβάτι του! Προτείνω προσοχή στο τιμόνι, γιατί ναι μεν αλλά!



Εύχομαι στο Φλεβάρη, να πάει από εκεί που ήρθε και του χρόνου πάλι!

Αχ ξέχασα, έχουμε και απόκριες! Ας πέσουν οι μάσκες μια φορά! Μπας και μάθουμε την αλήθεια! Γιατί όλο το χρόνο τις φοράμε. Μερικές ψυχές δε βαρεθήκατε τόση προσποίηση πια;;;

φιλάκια..


Κριός
Μέρες που ο εγωισμός σου θα χτυπήσει κόκκινο! Ενθουσιασμένη να κάνεις πολλά και διάφορα, όπως εσύ τα θες, δίχως τη γνώμη των άλλων. Προκαλείς εντάσεις, λογομαχίες και ταραχές στις σχέσεις σου. Έντονη η επιθυμία για ανεξαρτησία στις 27! Δείξε κατανόηση!
Επαγγελματικά: Ανταγωνιστική η διάθεσή σου, το παλεύεις και βγαίνεις νικήτρια! Αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου. Είσαι σκληρή και πικρόχολη! Μη συνεργάσιμη ως τις 28!
*Η καλύτερη εβδομάδα του Φλεβάρη! Κάνε όνειρα γιατί πραγματοποιούνται! Κοίταξε το συμφέρον σου και ξεπέρασε το τι θα πει ο κόσμος!

Ταύρος
Θυμωμένη και απογοητευμένη, απομακρύνεσαι από το κοινωνικό σου περίγυρο, προτιμάς τη μοναξιά σου, περνάς καλύτερα έτσι. Το ερωτικό σου παρελθόν σε βασανίζει. Οι επιλογές που έκανες κάποτε. Το από εδώ και πέρα. Δείξε προσοχή στις 22! Μη δίνεις σημασία!
Επαγγελματικά: Πεισμώνεις, αντιδράς, σε οτιδήποτε καινούριο. Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και γίνεσαι καχύποπτη πολύ. Οι κινήσεις των άλλων δε σου αρέσουν. Εντάσεις στις 27!
*Κράτα το στόμα σου κλειστό. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις, μέχρι και τις 28! Προσπάθησε να είσαι λογική και με επιχειρήματα! Μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει!

Δίδυμος
Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, βγαίνεις έξω, είσαι συνέχεια με φίλους και πιο επικοινωνιακή από ποτέ. Έχεις πονηρές βλέψεις, κάτι θέλεις να κερδίσεις, τα μπερδεύεις λίγο, αλλά κάτι καλό βγαίνει. Μακριά από τις κακές παρέες. Δε θέλουν όλοι το καλό σου. Μην είσαι απερίσκεπτη!
Επαγγελματικά: Ένας φίλος σου σε βοηθάει είτε να βρεις δουλειά, είτε να πετύχεις ένα στόχο. Συνεργάσου ομαλά και μη απαιτείς περισσότερα! Απρόβλεπτα γεγονότα προκύπτουν ως τις 28.
*Βρίσκεις τη δουλειά που γυρεύεις και ξεσηκώνεσαι ευχάριστα! Φίλοι και γνωστοί σου συμπαραστέκονται και σε βοηθούν. Μην επιλέξεις τον εύκολο το δρόμο!

Καρκίνος
Προσωπικά: Τελευταίες μέρες του μήνα η προσοχή σου στραμμένη αποκλειστικά στα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Προσπάθησε να τρως καλά, να κοιμάσαι τις ώρες που πρέπει και να σκέφτεσαι μη μιλήσεις. Γίνεσαι απαιτητική και αντιπαθής. Από τις 22 ως τις 27 είσαι πολύ μόνη. Πες ναι στις φιλοδοξίες σου!
Επαγγελματικά: Μια προαγωγή ή περισσότερες αρμοδιότητες, είναι η αιτία που θες να δουλέψεις περισσότερο. Μη περιμένεις βοήθεια από κανέναν. Βέβαια πρόσεξε τη συμπεριφορά σου.
*Ή θα πάρεις μια άδεια και θα ταξιδέψεις για να ξεκουραστείς, ή που θα τα δώσεις όλα στη δουλειά σου! Κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει. Απέφυγε τις εντάσεις και τα λάθη!

Λέων
Ένα ταξιδάκι είναι αυτό που επιθυμείς και τις μέρες αυτές θα φροντίσεις να συμβεί. Είσαι με φίλους, διασκεδάζεις, περνάς καλά, ανανεώνεσαι. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, ή αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο στο σύντροφό σου. Μια αλήθεια την αποφεύγεις, σε βασανίζει όμως πολύ! Περιπετειώδης η διάθεσή σου!
Επαγγελματικά: Πάρε μια άδεια, ή χαμήλωσε ταχύτητα. Έχεις κουραστεί, δεν έχεις καμία όρεξη να το παλέψεις λίγο ακόμα, απλά πρέπει να φύγεις μακριά, έστω για λίγο. Φρόντισέ το!
*Μέχρι και τις 26, κάνεις απίστευτες σπατάλες, φροντίζεις να ικανοποιήσεις το εγώ σου! Οι επιθυμίες σου σε πρώτο πλάνο. Ναι μεν αλλά! Πρόσεχε στις 27 και 28.!

Παρθένος
Ιδιαίτερα ερωτική η διάθεσή σου και απελευθερωτική τις μέρες αυτές. Κάνεις αυτό που σου αρέσει, φλερτάρεις έντονα, επαναστατείς για τα δικά σου τα δεδομένα. Φλέγεσαι για κάποιο πρόσωπο και το δείχνεις με κάθε τρόπο. Μην είσαι υπερβολική και φαντασιόπληκτη.. Προσοχή μέχρι τις 28! Προτίμησε τον έρωτα από τη δουλειά..
Επαγγελματικά: Είσαι απόλυτη και αποφασισμένη για όλα. Θα γίνει με το δικό σου τον τρόπο, ο κόσμος να χαλάσει. Απαιτητική, σκληρή και με μπόλικο χρόνο για να γίνουν όλα τέλεια.
*Εργασία και χαρά μέχρι να φύγει ο Φλεβάρης. Έχεις στόχο και πρέπει να τον πετύχεις. Η φαντασία σου όμως αχαλίνωτη σε οδηγεί σε μυστήρια μονοπάτια!

Ζυγός
Μυστήριες οι μέρες σου και έντονες πολύ. Από τη μια ζεις ερωτικές στιγμές, από την άλλη εντάσεις και τσακωμούς. Υπάρχει κάτι γκρίζο στην ατμόσφαιρα και αυτό σε ενοχλεί πολύ. Φλερτ έντονο, όχι όμως προοπτική σχέσης. Στις 27 σνομπάρεις τους πάντες. Ψυχραιμία στο απρόβλεπτο! Επαγγελματικά: Σου σκάβουν το λάκκο. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα, να προστατεύεις τη δουλειά σου και να μην έχει κανείς πρόσβαση στο χώρο που κινείσαι. Σε αναστατώνουν σκόπιμα. *Δείξε εκτίμηση σε όσους είναι δίπλα σου και σε βοηθούν. Προσπάθησε να περάσεις καλά μέχρι και τις 26, γιατί μετά μπουρίνια έρχονται και ξεσπάς για ακόμα μια φορά!

Σκορπιός
Μέχρι και τις 28 κάνεις μια γενική καθαριότητα το σπίτι σου, πετάς τα άχρηστα αντικείμενα, οτιδήποτε σου θυμίζει το παρελθόν. Βρίσκεσαι σε μια υπερένταση, δραστήρια πολύ. Προσπάθησε να κάνεις και ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου. Ότι δε σου αρέσει, διώξε το μακριά! Να είσαι ειλικρινής πάνω από όλα!
Επαγγελματικά: Εργάζεσαι σκληρά και αναγνωρίζεται η αξία σου. Οι κόποι σου δε πηγαίνουν στράφι. Πίεση πολύ, ο χρόνος σου περιορισμένος και η ανταγωνιστικότητα στο φουλ. Μη το βάζεις κάτω.
*Ναι μεν εργασία και χαρά, όμως ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα! Επιμένει. Για αυτό και εσύ θα πρέπει να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, για να νιώσεις λίγη χαρά, λίγο πάθος, λίγο τρέλα και να νιώσεις σαν άνθρωπος.. Κάνεις θαύματα στις 26 και 27!

Τοξότης
Ερωτικές οι μέρες σου πολύ, ζεις στιγμές γεμάτες από πάθος! Βρίσκεις χρόνο και για το σύντροφό σου. Τι άλλο θες; Η διάθεσή σου μέρα με τη μέρα αλλάζει προς το καλύτερο και αποζητάς τη περιπέτεια εκτός σπιτιού φυσικά. Γοητεύεις με τη παρουσία σου. Λάμπεις. Ηγετικές τάσεις σε κυριεύουν!
Επαγγελματικά: Δημιουργική πολύ, φτιάχνεις διάφορα, πειραματίζεσαι αλλά σου βγαίνουν. Καλλιτεχνικές οι ανησυχίες σου επίσης. Εκδηλώσου άφοβα!
*Από τις καλύτερες μέρες του Φλεβάρη και ότι κάνεις μέχρι και τις 26! Ξαφνικά σε ενοχλούν οι πάντες στις 27, μπορεί να πάρεις και την απόφαση του χωρισμού. Αποζητάς την ελευθερία σου με έντονο τρόπο. Και τα καλύτερα έρχονται!

Αιγόκερως
Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν και σε πιάνουν τάσεις φυγής! Ξαφνικά ενοχλείσαι για διάφορα πράγματα, πατάς πόδι, ανταπόκριση δε βρίσκεις από πουθενά, βρίσκεσαι σε έξαλλη κατάσταση. Μάχιμο το πεδίο ακόμα και το ερωτικό. Ταξίδεψε μόνη!
Επαγγελματικά: Η εγωιστική σου συμπεριφορά προκαλεί συγκρούσεις ακόμα και με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να έχει κατανόηση γιατί όλοι δεν έχουν το δικό σου τρόπο σκέψης.
*Το μυαλό σου είναι σε οικονομικά ζητήματα. Κάτι θέλεις να αγοράσεις και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το αποκτήσεις. Διασκέδασε και ξεκουράσου όσο μπορείς γιατί θα τις χρειαστείς τις δυνάμεις σου! 

Υδροχόος
Μαγικές οι μέρες σου, αφού νιώθεις πιο τέλεια από ποτέ! Κοινωνική, δραστήρια, συνέχεια βόλτες, ταξιδάκια με φίλους, είσαι μέσα σε όλα, απαραίτητη σε κάθε τι, νιώθεις ζωντανή ξανά. Φλερτάρεις με τη ζωή την ίδια και ότι προκύψει. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Επιλεκτικές οι παρέες σου!
Επαγγελματικά: Δημόσιες σχέσεις είναι αυτό που πρέπει να κάνεις όσο ο Άρης βρίσκεται στο Κριό. Κερδίζεις έδαφος έτσι και είσαι και αξιαγάπητη πολύ. Να συναναστρέφεσαι με το άγνωστο.
*Από τη μια πετυχαίνεις τους στόχους σου, από την άλλη διώχνεις μακριά όσους δεν ονειρεύονται μαζί σου! Μέχρι και τις 26 φρόντισε να περάσεις καλά και μετά με αφορμή το αστρολογικό μπουρίνι, δώσε μια και καθάρισε το τοπίο! Πόσο πια;;;

Ιχθύες
Ελπίζω να έχεις κάνει οικονομία γιατί όλο και κάτι θα προκύψει τις μέρες αυτές και θα πάθεις ένα σοκ! Απρόβλεπτα έξοδα, κάκιστη διαχείριση των χρημάτων σου, μες στα νεύρα και την ανασφάλεια. Ζήτησε βοήθεια και μη πεισμώνεις. Μια κακή εκτίμηση ήταν μόνο.. Όχι στις σπατάλες! Επαγγελματικά: Οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και το χώρο σου. Συνεργάσου ομαλά και βάλε μικρούς στόχους. Όσο παίζεις ομαδικά, θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Όλα φτιάχνουν.
*Κάνεις σπατάλες τις μέρες αυτές, θες να ικανοποιήσεις το εγώ σου! Το σύμπαν φωνάζει να προσέχεις γιατί μετά παθαίνεις μια παράκρουση! Κλείσε τα αυτιά σου σε αυτά που ακούς, φίλτραρε την αλήθεια από το ψέμα και κινήσου αναλόγως! Να είσαι δίκαιη με μερικές ψυχές, γιατί έχεις καβαλήσει καλάμι, μέρες τώρα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos