Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών, 08/02 – 14/02/2017 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πού να φανταζόμουν πως μια που θα τα έγραφα και μια που θα έβγαιναν αληθινά!
Όχι τα ευχάριστα φυσικά, αφού προσμένω με αγωνία ως Ταυρίνα που είμαι να φλερτάρω στις 12! Χαχα.. ας γελάσω, γιατί μέχρι στιγμής, έφαγα μεγάλη καζούρα. Τόσο μεγάλη που λέω να πάρω τα βουνά!





Και εννοείται πως φταίει το φεγγάρι, που γεμίζει σα τρελό, αύριο στα ντουζένια του και εμείς ειλικρινά δε ξέρω! Με υπογλώσσια χαράς ή λύπης;;; Έντονο φεγγάρι, μέχρι στιγμής αυτό που είδα, είναι πως μας κάνει υπερβολικούς, υπερευαίσθητους, επιθετικούς μη συνεργάσιμους και παρεξηγησιάρηδες! Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, το υποστηρίζει κιόλας με όλο του το είναι και τα ξίφη πάνε και έρχονται. Να δούμε και αίματα και μετά μπορώ να πεθάνω!

Η έκλειψη Σελήνης που γίνεται αύριο επίσης στα Λιοντάρια, λένε πως είναι χαρωπή! Φέρνει θετική ενέργεια, η αύρα του σύμπαντος..

και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..

φιλάκια..


Κριός
Η Πανσέληνος που γίνεται στο Λέοντα, στις 11 σε ξυπνά με ένα μαγικό τρόπο! Κάθε μέρα θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Συναντάς τους φίλους. Πιο θερμή και πιο κοινωνική. Απέφυγε τις καταχρήσεις!
Επαγγελματικά: Έντονη η ημέρα σου στις 8. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Εμπόδια τα προκαλείς η ίδια στις 13. Καλές δημόσιες σχέσεις σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις με επιτυχία.

Ταύρος
Τις μέρες αυτές δε θα έχεις και τόσο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου ή τους δικούς σου τους ανθρώπους. Προσπάθησε στις 8 να μην είσαι πεισματάρα. Μια αλλαγή αποζητάς στις 9. Φλερτάρεις στις 12, μη βιαστείς να προχωρήσεις παραπέρα. Η συνέπεια σου ταιριάζει.
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 10, δουλεύεις σκληρά με ένα στόχο! Τον πετυχαίνεις και κερδίζεις έδαφος. Βέβαια σε φορτώνουν με παραπάνω αρμοδιότητες. Εύνοια στις 14.

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στις 11 σου προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Τάσεις φυγής σε κυριεύουν και εσύ που έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις, φεύγεις έστω για λίγες μέρες. Αν δε τα καταφέρεις θα είσαι επιθετική και με δυσκολία θα βρεις το δίκιο σου μέχρι τις 13. Γίνε πιο γλυκιά στις 14. Μην απογοητεύεσαι με το παραμικρό!
Επαγγελματικά: Ένα εμπόδιο προκύπτει στις 8. Χρησιμοποίησε διαφορετική τακτική για να βρεις τη λύση στις 9. Μην επιμένεις στις 13. Γίνε ξεκάθαρη στις 14 για να σε κατανοήσουν.

Καρκίνος
Πεσμένα τα κέφια στις 8 και 9, κάτι φαντάζεσαι, μέχρι τη Πανσέληνο στις 11 θα δεις ξαφνικά τη πραγματικότητα και με ένα καλό διάλογο θα λύσεις τη κάθε απορία σου. Μη τάζεις λαγούς με πετραχήλια στις 12. Να κοιμάσαι περισσότερο. Πρόσεχε τα λόγια σου!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμη στις 9 και 10. Πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές. Βρίσκεσαι σε υπερένταση μέχρι και τις 14. Να λες τις απόψεις σου φωναχτά.

Λέων
Η Πανσέληνος στις 11 στο ζώδιό σου, σε κάνει πολύ λαμπερή, γοητευτική, ακαταμάχητη και σέξι! Φλογερή προσωπικότητα, στις 12 φλερτάρεις και ερωτοτροπείς με πολύ πάθος. Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολική μέχρι και τις 14. Ζήτα για να λάβεις!
Επαγγελματικά: Σε ζορίζουν στις 8 αλλά μέχρι και τις 10 σου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις. Ακόμα και να ζητήσεις μια αύξηση. Κάνε αυτό που σου λένε στις 13, δίχως πολλά-πολλά. Ένα μπόνους στις 14;

Παρθένος
Η Πανσέληνος στις 11 σε φέρνει σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν. Μπορεί να είναι φιλική, μπορεί ακόμα και ερωτική. Παρασύρεσαι στις 12. Συνέρχεσαι στις 13 και τα βάζεις με τον εαυτό σου. Πώς θα μπορούσε να αλλάξει κάτι; Εκτονώσου διαφορετικά στις 14!
Επαγγελματικά: Μια απογοήτευση στις 8 σε κάνει να δουλέψεις αθόρυβα. Νιώθεις μόνη, όμως ένα απρόβλεπτο γεγονός, σε ικανοποιεί και είσαι πιο κοντά στο στόχο. Τυχερή ημέρα στις 10.

Ζυγός
Ξεσπάς στις 8 και 9, γίνεσαι υπερβολική, όμως τα λες όλα έξω από τα δόντια και σου φεύγει ένα βάρος. Κράτησε ένα μυστικό για εσένα και προσπάθησε να είσαι λογική στις σχέσεις σου. Ξεπέρασε τις ευαισθησίες σου στις 13. Πολύ ερωτική ημέρα στις 14! Κάνε αυτό που πρέπει, δίχως ενοχές! Επαγγελματικά: Η Πανσέληνος στις 11 σε βοηθά να επιτύχεις τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις βάλει. Οι ιδέες σου αρέσουν. Στις 13 κάνε αυτό που πρέπει. Μη λυπάσαι.

Σκορπιός
Μια ευχάριστη έκπληξη σε κάνει στις 11 και 12 πολύ κοινωνική και σπάταλη. Του δίνεις και καταλαβαίνει. Η οικογένειά σου σε βοηθάει, σε στηρίζει, αρκεί και εσύ να έχεις μέτρο και λογική. Τακτοποιείς τις υποχρεώσεις σου και παίρνεις μεγάλα ανάσα. Μη βιάζεσαι να μιλήσεις. Επαγγελματικά: Κάτι όμορφο συμβαίνει στις 10 και παίρνεις ξανά τα πάνω σου. Η Πανσέληνος στις 11 σε κάνει ακόμα πιο δραστήρια, όμως έχεις νέο στόχο. Ένα μπόνους παίρνεις.

Τοξότης
Και ενώ βασανίζεσαι για διάφορα οικονομικά ζητήματα, ξαφνικά θα τη δεις αλλιώς και ίσως να φύγεις και ένα ταξιδάκι. Επαναστατείς ευχάριστα από τις 10 μέχρι και τις 12. Νέες γνωριμίες προκύπτουν με το πιο απρόβλεπτο τρόπο. Βρίσκεις ανταπόκριση στις 14! Ταξίδεψε, ανανεώσου! Επαγγελματικά: Κάτι μαθαίνεις στις 9 και ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου. Προσπάθησε στις 13 να είσαι σοβαρή και μετρημένη. Τακτοποίησε τις οφειλές σου και οργανώσου καλύτερα.

Αιγόκερως
Νιώθεις πιεσμένη τις μέρες αυτές. Πως αγωνίζεσαι για ένα σκοπό, δίχως νόημα! Τα λεφτά σου λείπουν και γκρινιάζεις. Πήγαινε μια μεγάλη βόλτα στις 12, να αλλάξεις παραστάσεις. Το ερωτικό σου παρελθόν σε βασανίζει στις 13 και 14. Εκφράσου ελεύθερα. Προτίμησε το διάλογο! Επαγγελματικά: Βρες τη κατάλληλη τη στιγμή, να ζητήσεις μια αύξηση. Νιώθεις πως προσφέρεις πολλά περισσότερα από όσα πρέπει. Στις 11 σε παίρνει πολύ από κάτω. Όχι υπερβολές.

Υδροχόος
Μια κρύο και μια ζέστη! Σου αρέσει να υπάρχει ένταση στη ζωή σου, όμως να μη σου χαλούν τα χατίρια στη πορεία. Χαρωπές οι μέρες σου από τις 9 ως και τις 11. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, σου δίνουν τη σημασία που αποζητάς. Προσοχή στις 12, γίνεσαι απαιτητική και αντιπαθής. Μην είσαι εγωίστρια!
Επαγγελματικά: Εμπόδια στις 8, καλό είναι να έχεις εναλλακτικές. Εντάσεις στις 13 και 14. Σε μπλοκάρουν οι τριγύρω και εσύ πρέπει να βρεις τις σωστές τις λέξεις, προκειμένου να γίνουν όλα σωστά.

Ιχθύες
Ρίχνεις το βάρος σου στη δουλειά, με αποτέλεσμα οι δικοί σου οι άνθρωποι, να αποζητούν επίμονα λίγο από τον ελεύθερο το χρόνο σου. Νιώθεις μια ανεξήγητη υπερένταση στις 12. Μια απογοήτευση στις 13 σε κάνει καχύποπτη πολύ. Στις 14 ανακάλυψε την αιτία. Να επιλέξεις το συμφέρον σου! Επαγγελματικά: Ζορίζεσαι πολύ, αλλά μέχρι τις 11 μια ευχάριστη είδηση σε ανακουφίζει. Δε κοπιάζεις άδικα. Προσπάθησε να είσαι διακριτική. Βοήθησε όπου μπορείς και θα λάβεις κάτι παραπάνω.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos