Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Διδυμάκια, οι ανέμελοι και ωραίοι των ημερών! Τι ετοιμάζετε πάλι;;;

Καλησπέρα αγαπητά μου.. Θα σας πω μια ιστοριούλα πριν μπω στο ψητό.. Για να με νιώσετε! Μέχρι και πριν μερικά χρονάκια, τους Διδύμους
δε τους είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Γιατί, βρέθηκε μια φορά και ένα καιρό μια γυναίκα, πιο μεγάλη, πιο έμπειρη, πιο γνωστική, να με αποθαρρύνει.
Είχα γράψει ένα μυθιστόρημα και εκείνη το χλεύασε! Δεν είδε το χάρισμά μου, μόνο ήξερε να μου κάνει προσωπικές ερωτήσεις. Να βγάλει λαβράκι. Έκτοτε στη μπούκα το ζώδιο! Είχα άδικο;;;

Το χάρισμα είναι χάρισμα και κανείς στο κόσμο δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει ή να βγάλει συμπεράσματα έτσι επειδή. Άλλωστε η πορεία έδειξε πως η Διδυμίνα έκανε λάθος!

Και μετά γνώρισα μια κοπελιά. Φοβερή φυσιογνωμία. Τρελή για δέσιμο. Τη μελέτησα, έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Ο Δίδυμος είναι παιχνιδιάρικο ζώδιο. Είναι επίσης το πιο κουτσομπόλικο από όλα. Ο αγγελιοφόρος των μαντάτων! Τι να κάνουμε είναι και αυτό ένα χάρισμα!

Μέχρι και τις αρχές Μάρτη που λέτε, η διάθεσή σας είναι πολύ καλή, βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, είστε ενθουσιώδης και πολύ χαρωποί. Η διασκέδαση, οι βόλτες, οι φίλοι και τα σούρτα φέρτα είναι το μόνο που σας νοιάζει. Εντάξει αντιλαμβάνομαι πως είναι μια περίοδος και αυτή, που θα περάσει κάποια στιγμή, αλλά προς το παρόν επιβάλλεται να την απολαύσετε!
Ουσιαστικά αντλείτε πληροφορίες, για το τι συμβαίνει γύρω σας, ποια ευκαιρία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, πιο δρόμο να διαλέξετε. Συνδυάζετε τη καλοπέραση, με τα μελλοντικά σας σχέδια.

Βέβαια, οι κακές παρέες σας αρέσουν περισσότερο και μπορεί κάποιος να σας ξεμυαλίσει και να χτυπάτε το κεφάλι σας μετά. Μη πάτε στα εύκολα γιατί όλο και κάποια παγίδα υπάρχει!

Ότι λέτε γίνεται, αρέσουν πολύ οι ιδέες σας και είναι μέρες πολύ ευνοϊκές για δημόσιες σχέσεις. Να σας δουν, να σας ακούσουν, να σας θαυμάσουν, να γοητευτούν από τη παρουσία σας. Υπάρχει η περίπτωση να σας δώσουν να αναλάβετε ένα project. Να πρέπει να συνεργαστείτε με ανθρώπους πολύ διαφορετικούς. Φορτσάρετε τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, για να απολαύσετε αργότερα νέες περιπέτειες, πιο καλοκαιρινές και κερδοφόρες!

Από έρωτα; Τι σας νοιάζουν τώρα αυτά. Φλερτ, ματιές και χαμόγελα να υπάρχουν και τι στο κόσμο όλο..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos