Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 02/02/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έντονα μας μπήκε ο Φλεβάρης,
τρέχουμε και δε φτάνουμε, κυρίως εμείς που ασχολούμαστε με τους αριθμούς. Εννοώ το χρήμα! Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά διαπιστώνω πως είναι μια αγαπημένη συνήθεια, που προκαλεί ποικίλα συναισθήματα!
Άγχος, πίεση, νεύρα, χαρά, ικανοποίηση, σιγουριά, ασφάλεια! Ή του ύψους ή του βάθους, αλλά για να αποτυπωθεί όλο αυτό στα πρακτικά, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! Θα τα καταφέρουμε, πού θα πάει;;; Πείσμα χρειάζεται, υπομονή και επιμονή!

Τα επαγγελματικά μου με βασανίζουν προφανώς, Ταύρινα με στάμπα, Νο1 προτεραιότητα, για να μπορούμε να έχουμε και Νο2, Νο3 και τα λοιπά! Και σκέφτομαι, ο Έρωτας μπαίνει σε σειρά δεύτερη; Μήπως πηγαίνει και λίγο παρακάτω;;; Γιατί αν ήταν αλλού και παντρεμένη θα ήμουν και παιδιά θα είχα και δε θα επαναστατούσα στα 40! Τι συμβαίνει; Τι γυναίκα είμαι εγώ;;; Μήπως βρίσκομαι εντελώς αλλού; Σε ένα άλλο level;;; Μήπως να πάρω φόρα και να πέσω στο γκρεμό;; χαχα..!
Βασανίζομαι, βασανίζομαι, βασανίζομαι και άκρη δε βγάζω. Δεν έχω βρει τον άνθρωπο, που θα ανατρέψει τη ζωή μου, που θα με προκαλέσει να φτάσω στα άκρα, που θα κυριεύσει το είναι μου.. Ο Ιππότης που ονειρεύομαι, δεν υπάρχει..

Για αυτό τι κάνουμε.. εργασιοθεραπεία.. και χαρά.. δεν υπάρχει κάτι άλλο.. άντε και λίγο γυμναστήριο.. έτσι για τη συντήρηση!

φιλάκια..


Κριός
Να φάτε καλό πρωινό γιατί θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας. Πολλές ιδέες για το τι θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα και κάπου θα μπερδευτείτε, γιατί το σώμα σας δε μπορεί να ακολουθήσει. Να τα γράφετε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε και μετά να βάλετε προτεραιότητες. Με αυτό τον τρόπο δε θα χαθείτε κάπου στο διάστημα. Εξαντλήστε και αποζητάτε το κρεβατάκι σας!

Ταύρος
Σήμερα παίζει να πάρετε αγκαλιά το ψυγείο και να φάτε τα πάντα όλα! Το ξέρετε πως ο Φλεβάρης είναι ο πιο ύπουλος μήνας, κυρίως διατροφικά. Όλα τα κιλά αυτό το μήνα σκάνε. Για αυτό αντισταθείτε. Δεν αξίζει το κόπο να πάρετε τόσες θερμίδες, έτσι για το ψυχολογικό. Δείτε την αλλιώς. Να είστε και υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Καλό είναι να ικανοποιήσετε επιθυμίες άλλου είδους.. Ξέρετε εσείς..

Δίδυμος
Εντάσεις χρυσά μου, η μέρα είναι φουλ! Κάτι γίνεται στο χώρο που κινήστε, μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί και στο σπίτι, ξαφνικά κάτι δε σας αρέσει και ξεσπάτε δίχως ενοχές. Ξεφεύγετε κάπως, αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου, θα σας δείξει πολλά. Βλέπετε ποιοι σας εκτιμούν και σας σέβονται και ποιοι όχι. Καιρός λοιπόν να μάθετε την αλήθεια και να τραβήξετε το δρόμο σας! Είτε μόνοι, είτε με παρέα!

Καρκίνος
Μέρα γεμάτη από εμπόδια και ανατροπές. Δε προχωρούν αυτά που έχετε σχεδιάσει, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και από τη μια τρελαίνεστε, από την άλλη μπορεί να νιώσετε μια απίστευτη ανακούφιση. Η μέρα της αναβολής, όλα πάνε πίσω, δείτε την αλλιώς και μελετήστε ξανά το κάθε σας βήμα. Μπορεί να ανακαλύψετε εκκρεμότητες εντελώς τυχαία. Ασχοληθείτε πάντως και μη βλέπετε έξω από το παράθυρο..

Λέων
Έντονη η μέρα σας κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Τα βάζετε με όλους, σας φταίνε οι πάντες, γιατί καιρό τώρα μαζεύετε διάφορα και ξεσπάτε. Το θέατρο του παραλόγου, γιατί μπορεί μια ασήμαντη αφορμή να είναι η αιτία. Αφήνετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό και με τις χειρότερες τις εντυπώσεις. Συγκρατηθείτε, ή πάτε ένα γυμναστήριο να ξεδώσετε αλλιώς. Είναι αστρολογικό το μπουρίνι και σας παρασέρνει..

Παρθένος
Θα τρελαθείτε σήμερα κανονικά στη δουλειά. Γνωρίζετε πολύ καλά το τι θα αντιμετωπίσετε για αυτό να είστε ήρεμοι. Να δείξετε κατανόηση. Έτσι μπορεί να τελειώσετε και πιο γρήγορα. Αν είστε μέσα στην αντίδραση, τότε θα σας πιάσει το σκοτάδι. Βρείτε έναν ενδιάμεσο τρόπο, να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας. Να είστε ευέλικτοι πολύ, όχι μόνο σωματικά, αλλά και νοητικά.. χαχα! Εντάσεις και λογομαχίες για το τίποτα.

Ζυγός
Έχετε πωρωθεί με τη δουλειά σας και οι ιδέες σας είναι τόσες πολλές που πρέπει να τις μάθουν όλοι! Γοητευτική η παρουσία σας, όμορφος ο λόγος σας, μπορείτε σήμερα να πείτε πολλά! Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και να μη φοβάστε το τι θα πουν οι άλλοι. Εσείς κατευθείαν στη πηγή, προχωράτε ακάθεκτα στο έργο σας. Είστε πολύ κοντά στο να πετύχετε ένα στόχο. Μη το βάζετε κάτω τώρα!

Σκορπιός
Πολύ ζόρικη η μέρα σας, να το ξέρετε! Νιώθετε μια απίστευτη κούραση, δε σας παίρνουν τα πόδια σας και μπορεί να είστε και λίγο άρρωστοι. Ύπνο χρειάζεστε και καλή διατροφή. Από την άλλη η παρουσία σας είναι απαραίτητη στη δουλειά, συμβαίνουν και τα απίστευτα, στρεσάρεστε μέχρι εκεί που δε φτάνει. Επειδή είναι αστρολογική η αναμπουμπούλα, αφήστε την ημέρα να περάσει, όσο πιο ψύχραιμα γίνεται.. Μην εξάπτεστε!

Τοξότης
Καλά σας έχει μπει ο Φλεβάρης πολύ power! Μη μου πείτε; Δεν αστειεύομαι καθόλου. Κάποιος σας φλερτάρει έντονα και σας το δείχνει αυτό. Σας θυμίζει εκείνες τις εποχές που ζούσατε με πάθος, τόλμη, τρέλα! Τι πειρασμός είναι αυτός;;; Απόψε έχει έρωτα, εκεί πάει το πράμα, για αυτό αφού είναι αστρολογικό το μαγικό, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, βρείτε τον τρόπο να μεγαλουργήσετε!

Αιγόκερως
Πείσμα και κακό. Τα έχετε πάρει φουλ στο κρανίο για διάφορα, υπομονή δεν έχετε άλλη και ξεσπάτε από εδώ και εκεί. Μην έχετε τρελές απαιτήσεις από τους άλλους, ζητήστε να σας φτιάξουν διάφορα, αλλά μη τα περιμένετε ήδη έτοιμα σερβιρισμένα στο πιάτο. Παράλογοι και υπερβολικοί ως συνήθως, τα βάζετε με τους γύρω σας, ξεσπάτε σα τους λωλούς, ασυμμάζευτους σας βρίσκω! Προτιμήστε τα mail, είναι αθόρυβα!

Υδροχόος
Πολύ καλή η διάθεσή σας, χαμογελάτε, δε ξέρω το γιατί. Είδατε καλό όνειρο; Οι σκέψεις που κάνατε σας ικανοποιούν;;; Ετοιμάζετε, μια ζουζουνιά; Σήμερα λοιπόν, θα μαζέψετε τη παρείτσα σας και θα οργανώσετε κάτι το διαφορετικό. Θα σας πουν τρελούς ως συνήθως, υπερβολικούς και παράλογους, αλλά όσο εσείς θα μιλάτε για αυτό, άλλο τόσο θα προσαρμοστούν στις ιδέες σας. Θα πιστέψουν σε αυτές.. Ρητορεύετε σήμερα!

Ιχθύς
Μέρα που θα αποφασίσετε να μαζευτείτε οικονομικά. Να σταματήσετε τις σπατάλες. Εντάξει όλοι το γνωρίζουμε πλέον πως είναι το φεγγάρι σας τέτοιο, γιατί ένα διάστημα θα κρατήσει μόνο και μόλις πιάσουν οι ζέστες.. πάει το χάσαμε το κορμί. Τα έξοδα σας θα είναι περιορισμένα και θα κόψετε πολλές κακές συνήθειες. Κάτι burger και κάτι waffles.. και ποτά και τσιγάρα. Δε σας πιστεύω με τίποτα. Άντε να κρατήσει μια βδομαδούλα. χαχα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos