Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 01/02/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Θα πω καλό μήνα, αν και το αστρολογικό τοπίο του Φλεβάρη, είναι φοβερό και τρομερό με
τις εκλείψεις που έρχονται και όχι μόνο! Έντονες καταστάσεις θα τις ζήσουμε, βέβαια ούτε η πρώτη φορά είναι, ούτε η τελευταία και στο κάτω-κάτω της γραφής, συνηθίσαμε βρε αδερφέ!

Μυστήρια η σημερινή ημέρα για όλα τα ζώδια! Όλη η τύχη και αστερόσκονη πηγαίνει στους Τοξότες! Οι λοιποί στο πηγάδι. Καλό είναι να μην είμαστε βιαστικοί, να ακούμε τους συνομιλητές μας, να δείξουμε κατανόηση και φυσικά να αποφύγουμε τις εντάσεις.







Το ωραίο της ημέρας, είναι πως ο ουρανός είναι καταγάλανος, ο ήλιος όπου να είναι θα ανέβει πιο ψιλά, τα πουλάκια κελαηδούν με πάθος και τόλμη έξω εκεί στο κρύο.. η φύση μας καλωσορίζει με όλη της τη γλύκα..

αυτό μου αρκεί..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα μυστήρια πολύ! Τα διάφορα γεγονότα θα σας προκαλέσουν άγχος και μια ανησυχία, τύπου τι κάνετε από εδώ και πέρα. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, σχετικά ανορθόδοξα, κάτι που δε σας ταιριάζει και τόσο. Να όμως που ο χρόνος πιέζει και οι εναλλακτικές που υπάρχουν, είναι ο παράδρομος και όπου βγάλει. Μπερδέψτε τους, για να μπορέσετε, να τα σκεφτείτε όλα αυτά καλύτερα!

Ταύρος
Ζόρικη η μέρα σας, γιατί το θέμα της επικοινωνίας χάνετε εντελώς! Άλλα θα λέτε εσείς, άλλα θα ακούνε τα αυτιά τους, άντε να εξηγήσετε, αν έχετε και όρεξη, συνεπώς κατεβάζετε ρολά και ότι προκύψει. Εσείς βέβαια έχετε το σκοπό σας και όπως και να έχει μέχρι το τέλος της μέρας θα έχετε κλείσει τις εκκρεμότητές σας και θα είστε πολύ κοντά στο στόχο. Ρίχνετε βάρος στις δουλειές που έχετε και τίποτα και κανείς δε σας σταματά!

Δίδυμος
Δε ξέρω τι έχετε ανακαλύψει και τους έχετε κάνει όλους μπάχαλο, σήμερα πάντως παίζει να σας ενοχλήσουν διάφοροι για να ρίξουν στάχτη στα μάτια σας. Να φτιάξουν τη κατάσταση με μαλαγανιές ή ύπουλο τρόπο. Μη πέσετε στη παγίδα, γιατί καλό είναι να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και αποφασισμένοι για τα πάντα. Δε γίνεται από τη μια να είστε έξαλλοι και να βγάζετε χολή και από την άλλη μες στη γλύκα..

Καρκίνος
Κάπως θολωμένο το μυαλό σας σήμερα, μπερδεμένοι πολύ! Άλλα θέλετε, άλλα λέτε, άλλα κάνετε, του τρελού κανονικά. Τι είναι αυτό που σας έχει κάνει να νιώθετε έτσι; Βρείτε την αιτία καλύτερα και αφήσετε τα κυκλοθυμικά σας, γιατί κανείς δε θα σας δώσει σημασία και χειρότερα δε γίνεται. Πείτε τα με τον εαυτό σας, μείνετε σπίτι, προτιμήστε τα μοναξιά σας, ακούστε μουσική. Φτιάξτε πρώτα το είναι σας και μετά οι επαφές με τον κόσμο!

Λέων
Μέρα που θα πρέπει να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και με τους άλλους φυσικά! Αν κάτι δε σας αρέσει, βρείτε τον τρόπο να το διώξετε μακριά. Οι επιλογές υπάρχουν, για να μπορούμε να διαλέγουμε. Τίποτα δεν είναι μόνιμο. Αν από την άλλη σας αρέσει κάτι, προσπαθήστε να το αποκτήσετε για να ικανοποιηθείτε από όλες τις απόψεις. Πείτε τα λίγο με τη πάρτη σας, να εκεί στο καθρέπτη. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε στη παρούσα φάση; Τι θα σας έφτιαχνε τρελά; Τι το σκέφτεστε;;;

Παρθένος
Μες στη γκρίνια σας βρίσκω και τη φλυαρία. Θα μιλάτε όλη την ημέρα με ανθρώπους που δε καταλαβαίνουν γρι και θα επιμένετε και θα ταραχτείτε κάποια στιγμή γιατί άκρη δε βγαίνει. Μην είστε απόλυτοι, σκεφτείτε πως υπάρχει και άλλος τρόπος να πετύχετε αυτά που θέλετε, ίσως κάπως διαφορετικός από τα δικά σας τα δεδομένα. Δεν είναι άσχημη ιδέα μια αλλαγή πού και πού.. Ηρεμήστε και αφήστε τους άλλους να μιλήσουν. Σειρά τους δεν είναι άλλωστε;;;

Ζυγός
Σήμερα θα χρειαστεί να δώσετε πολλές απαντήσεις σε διάφορα θέματα που θα προκύψουν. Θυμηθείτε το δικηγόρο του διαβόλου, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα γιατί μια τέτοια τακτική, γοητεύει και βάζει τη πιο μαγική τελεία! Έχετε καταπληκτικές ιδέες, να τις πλασάρετε εκεί που πρέπει για να πετύχετε το σκοπό σας. Μη ντρέπεστε και μη φοβάστε. Μερικές φορές τα αυθόρμητα είναι και τα πιο συναρπαστικά! Μόνο μην είστε παράλογοι. Και φυσικά να έχετε την εμπειρία. Γιατί αλλιώς.. θα παίξετε με τη φωτιά.. και μπορεί να καείτε!

Σκορπιός
Φοβερή ημέρα για να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Θα το καταφέρετε αυτό με μεγάλη επιτυχία, γιατί τα θέματα που θα προκύψουν θα σας μπερδέψουν περισσότερο! Κάτι σας βασανίζει έντονα, αλλά προσπαθείτε να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, για να κάνετε την επίθεσή σας, τη κατάλληλη στιγμή! Κρατήστε διακριτική στάση, γιατί οι μέρες είναι ύπουλες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Να είστε σοβαροί και μετρημένοι. Αόρατοι καλύτερα..

Τοξότης
Ο Φλεβάρης μπαίνει πολύ χαρωπά και σας αναστατώνει ευχάριστα! Νιώθετε μήπως σα πεταλουδίτσα; Πως μπορείτε να πετύχετε τα πάντα; Μια μαγική ενέργεια αγκάλιασε το σώμα σας μες στη νύχτα, να το ξέρετε αυτό! Η καλή σας η διάθεση λοιπόν, θα σας φέρει έμπνευση, για το έργο σας, για τα θέματα που σας απασχολούν, για οτιδήποτε χρειάζεται τη προσοχή σας άμεσα. Βρίσκετε λύσεις ως δια μαγείας και θα τρέξετε να φτιάξετε τα πάντα! Οι καλλιτέχνες της παρέας, κάνετε μια νέα αρχή. Ή συνεχίζετε με πάθος από εκεί που είχατε αφήσει διάφορα στη μέση.. Καλή επιτυχία!

Αιγόκερως
Έχει μπλοκάρει το είναι σας και δε μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα αυτά που συμβαίνουν. Είστε κουρασμένοι πολύ και πόσο πια θα τρέχετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να προλάβετε τα πάντα όλα; Καλό είναι να μην είστε τόσο αντιδραστικοί, να αφήσετε και κάποιον άλλον να πάρει τα ηνία και να γίνετε έτσι για λίγο θεατές στο έργο της ζωής σας. Θα το καταφέρετε αυτό; Αποφύγετε τις εντάσεις και τις λογομαχίες, δε βγάζουν πουθενά! Εκτονωθείτε ή δημιουργικά ή σωματικά! Και μακριά από το ψυγείο!

Υδροχόος
Σήμερα θα σας πουν διάφορα και δε θα σας αρέσουν και τόσο. Θα ενοχληθείτε γιατί μπορεί να σας προλάβουν σε μια ιδέα. Να σας τη βγει κάποιος με κόκκινο. Ξέρετε υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι στο πλανήτη αυτόν, νομίζω σας το έχω ξανά πει. Μη πεισμώνετε, μην είστε εγωιστές, αντιθέτως αν αυτά που ακούσετε σας αρέσουν, να πείτε ένα μπράβο. Να ενθουσιαστείτε που υπάρχουν και άλλοι γύρω σας, που έχουν λίγο από αυτό το μαγικό που έχετε και εσείς.. Πείτε ένα ναι με τη ψυχή σας! Κερδισμένοι θα βγείτε!

Ιχθύς
Τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά! Θέλετε να ξεσπάσετε, να εξαγριωθείτε, να σπάσετε και κανά βάζο ή κινητό, να όμως που πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα! Σίγουρα κάτι φταίει, κάτι δε κάνετε καλά, μήπως δεν ήσασταν σαφής; Θα παίξετε ύπουλο παιχνίδι, θα ανάψετε μερικές φωτιές, θα προκαλέσετε αναταραχές και εντάσεις και μετά μπορεί να υψώσετε και τη φωνή, για μερικά λεπτά! Ωραία θεατρική παράσταση. Όταν εκτονωθείτε από τη μούρλια σας, να μας το πείτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos