Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο! Η Αλήθεια είναι απρόβλεπτα ωραία! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που αύριο θα εξαφανιστώ..
σας το λέω από τώρα, είπα να σας γράψω κάτι ακόμα. Μη σας αφήσω και παραπονεμένους..

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο! Η αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Είναι ένα ευχάριστο αστρολογικό γεγονός, κάνει και ποδαρικό στη χρονιά, συνεπώς να προσμένουμε το απρόβλεπτο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!
Από τις 28/01 μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη, τα συναισθήματα θα είναι έντονα, χαρωπά, μες στον ενθουσιασμό και αρκετοί θα νιώσουμε, την επιθυμία να πούμε την αλήθεια, να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο, να κάνουμε χώρο για κάτι νέο! Να απαλλαγούμε επίσης από τα βάρη μας. Πού το πάτε αυτό;






Το τοπίο επίσης θα έχει Υδροχοϊστικο χαρακτήρα και συναίσθημα! Πείσμα, επιμονή, τόλμη, δημιουργικότητα! Όμορφα τα λέω, αλλά για να φτάσουμε στο στόχο, θα χρειαστεί και το ψυχρό το ύφος του και το σκληρό και απόμακρο. Οι τακτική ενός Υδροχόου, είναι σκοτεινή κατά βάθος και πιάνει πολλούς στον ύπνο! Η καχυποψία καλά κρατεί όμως η αλήθεια τη διώχνει μακριά..

πείτε την λοιπόν..

φιλάκια..


Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας πει τέρμα ως εδώ! Τι κρύβετε τόσο καιρό μέσα στη ψυχή σας; Τι είναι αυτό που ντρέπεστε να το πείτε ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό;;; Καταρχήν όλο αυτό θα σκάσει μύτη πολύ απρόβλεπτα και πάει η ανεμελιά! Θα σας πει τα μαντάτα, έξω από τα δόντια και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε αναλόγως! Βελτιώστε τις σχέσεις σας, αφού όμως πρώτα πείτε την αλήθεια. Όποιος αξίζει να μείνει δίπλα σας, θα φανεί, να είστε σίγουροι!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει πολύ τύχη στον επαγγελματικό τομέα. Σας αρέσει η δουλειά σας, αποζητάτε πάντα αυτό το κάτι τις παραπάνω και δε φοβάστε καθόλου να κοπιάσετε, προκειμένου να πετύχετε! Έχω την εντύπωση πως έφτασε η εποχή να δράξετε τους καρπούς σας, αφού ξαφνικά τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν επάνω σας και ένα έντονο ενδιαφέρον θα υπάρξει από διάφορες πλευρές! Γίνεστε πιο αγαπητοί και περιζήτητοι! Μήπως να παίρνατε ένα ρίσκο;

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας δώσει έναν άλλον αέρα! Ξαφνικά θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και θα θελήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με όλο τον κόσμο. Θα αφήσετε τα δυσάρεστα πίσω σας και θα επιθυμήσετε να δώσετε μια ευκαιρία ακόμα, είτε στο σύντροφό σας, είτε σε ένα συνεργάτη σας. Μια τρέλα να ταξιδέψετε κάπου μακριά θα σας πιάσει, ευχάριστες τάσεις φυγής λέω εγώ! Μήπως να μάθετε και μια τέχνη;;

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σας κάνει ιδιαίτερα σέξι! Φουντώνετε ένα πράγμα για μερικές ημέρες και μπορεί να θελήσετε να ζήσετε με το σύντροφό σας κάτι το διαφορετικό. Ή να προκύψει μια σχέση, γεμάτη από ένταση και πάθος, που θα έχει μικρή διάρκεια φυσικά! Από την άλλη δίνετε μεγάλη σημασία στη δουλειά σας και όποιος δε σας κάνει σας αδειάζει τη γωνιά, γιατί αυτός θα είναι και ο σκοπός σας. Γοητευτικοί επίσης αν και σκληροί και απόμακροι!

Λέων
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σας βάζει σε τρελές διαδικασίες. Ή χωρίζετε με το σύντροφό σας ή μπαίνετε σε πιο σοβαρή φάση. Ακραίες επιλογές, όμως έχω την εντύπωση πως οι επιθυμίες σας θα είναι απρόβλεπτες και κάποιες μπορεί να μην είναι και τόσο καλά μελετημένες. Μπορεί ακόμα και ένας συνεργάτης σας, να μη σας κάνει άλλο και να πρέπει ο καθένας να πάρει το δρόμο του! Ετοιμοπόλεμους σας βρίσκω γιατί σε καμία περίπτωση δε θα βγείτε εσείς οι χαμένοι! Βελτιώστε τη καθημερινότητά σας!

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει εμπόδια στη πόρτα σας! Δε θα μπορέσετε να κάνετε και πολλά για να τα αποφύγετε, αφού τις μέρες αυτές, θα προκύψουν διάφορα ζητήματα και στη δουλειά και στο σπίτι και ξαφνικά δε θα έχετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας. Αλλάζουν τα δεδομένα, μια αλλαγή θα πρέπει να την αποδεχτείτε, δίχως εντάσεις, γιατί μπορεί και ο λόγος σας να μη μετράει τόσο! Προσέξτε την υγεία σας, γίνεστε ένα ράκος, από το πουθενά!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σας ταιριάζει γάντι! Ξαφνικά βρίσκετε την όρεξη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ερωτοτροπήσετε και ότι προκύψει! Ωραίο όλο αυτό, αν είστε ελεύθεροι. Ασυνόδευτοι! Γιατί αν βρίσκεστε σε σχέση, τότε σίγουρα γίνεστε κακά παιδιά! Τελειώνει και ο μήνας, γεμίζει και η τσέπη, ποιος σας πιάνει;;; Νέες γνωριμίες προκύπτουν, γιατί θα τις αποζητήσετε, είτε για μια καλύτερη δουλειά, είτε για έναν καλύτερο έρωτα! Ξεπεράστε την αναποφασιστικότητά σας!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, εστιάζει τη προσοχή σας στην ερωτική σας τη ζωή, εκείνη τη προσωπική, που με το ένα και το άλλο ξαφνικά έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι. Θα τους κάνετε όλους πέρα και μπορεί και για πρώτη φορά στη ζωή σας, να βάλετε τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Γιατί έτσι πρέπει! Το άτακτο παρελθόν που έχετε θα σας βασανίζει αιώνια, μην είναι όμως η αιτία να μη προχωρήσετε στο μέλλον..!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους. Θέματα που σας βασανίζουν καιρό τώρα θα τα αντιμετωπίσετε διαφορετικά, πιο ψύχραιμα και ίσως και τη τελευταία τη στιγμή! Μπορεί να αγχωθείτε, μπορεί να νιώσετε έτσι μια υπερένταση, όμως τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε θα τις κάνετε γιατί έτσι είναι το σωστό. Φροντίστε να συζητάτε πολύ με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Να είστε επικοινωνιακοί και να αποδέχεστε τις εναλλακτικές που υπάρχουν!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σας κάνει πολύ μυστήριους! Δείχνετε φωτεινοί και λαμπεροί, όμως έχετε σχέδιο και πρέπει να πετύχει. Κάτι ετοιμάζετε, στην αφάνεια ως συνήθως και για να είστε απολύτως σίγουροι για τα βήματά σας, θα πρέπει να τα έχετε καλά με όλους. Τη τσέπη σας κοιτάζετε ως συνήθως και το να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει καιρό τώρα. Αγωνίζεστε σκληρά, όμως κάνετε και τις λαμογιές σας! Μη σας πιάσουν και εκτεθείτε. Κάντε τις σωστές τις ερωτήσεις για να λάβετε τις απαντήσεις που αποζητάτε καιρό τώρα!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, τι να πω σας ξεσηκώνει και σας απογειώνει κανονικά στους ουρανούς, όπου θέλετε εσείς! Αν δε τη πάθετε εσείς τη μούρλια, ποιος θα τη πάθει;;;; Φροντίζετε το σώμα σας, ασκείστε περισσότερο, τρέχετε στα μαγαζιά να ψωνίσετε νέα ρουχαλάκια, γιατί πρέπει να είστε και μοδάτοι, πάνω από όλα! Μπορεί να αλλάξετε και τα μαλλιά σας, πάντως μεταμορφώνεστε σε μια εντυπωσιακή παρουσία. Βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας και κάνετε ότι λέει η καρδιά σας!

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, όλως τυχαίως θέλει να σας βάλει στον ίσιο το δρόμο. Να γίνετε καλά παιδιά. Έχετε διαίσθηση εσείς και γνωρίζετε πολύ καλά το ποιος είναι δίπλα σας και το ποιος σας σκάβει το λάκκο. Έφτασε η στιγμή να κάνετε μια συζήτηση πρόσωπο, με πρόσωπο και να δείξετε πως δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβηθείτε. Εσείς που ερωτικά τα έχετε κάνει μπάχαλο, που θέλετε και δε θέλετε, που μπορεί να έχετε βρει μια νέα ύπαρξη, καλό είναι να διαλέξετε και να αράξετε σε μια αγκαλιά. Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos