Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, σπάτε τους κανόνες! by MagicF’Ariel..


Καλησπέρα ξωτικά μου.. Τις μέρες αυτές κάποιοι θα έχετε νιώσει πολύ μυστήρια. Έτσι μια υπερένταση, κάτι δε σας αρέσει και τόσο, πνίγεστε ένα πράγμα.
Όσο περνά ο καιρός και κυρίως από τις 10/01 ως και τις 12/01, η υπερένταση θα είναι το βασικό συναίσθημα και εκείνο του ανικανοποίητου!

Που λέτε ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω. Μεμονωμένα είναι ένα όμορφο αστρολογικό γεγονός, όμως όταν εμφανίζονται και οι άλλοι οι πλανήτες εκεί χαλάει κάπως το πράγμα. Ο Ουρανός από αρχή του έτους βρίσκεται στο Κριό. Και επειδή υπάρχει μια μυστήρια σχέση μεταξύ αυτών των ζωδίων, θα πρέπει κάποια στιγμή να έρθουν αντιμέτωποι και οι πλανήτες!



Για αυτό και οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, να ξέρετε θα συμπεριφερθείτε πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα και θα εκπλήξετε αρκετούς και ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα! Οτιδήποτε σας πνίγει, σας χαλάει, θα το αντιμετωπίσετε άμεσα και δίχως ψεματάκια. Θα πείτε την αλήθεια, ξεκάθαροι όσο ποτέ και κατά κάποιο τρόπο το δεδομένο δεν υφίσταται ούτε στη δική σας τη περίπτωση!

Ο Ήλιος, φανερώνει πολλά και διάφορα και τούτη την φορά τον ζορίζει ο Ουρανός, που είναι απρόβλεπτος, αστραπιαίος και πολύ άγαρμπος! Όσοι θέλετε απεγνωσμένα να ξεπεράσετε το παρελθόν σας, θα κάνετε κινήσεις, καθόλου συνηθισμένες, θα την αλλάξετε τη ρημάδα τη σελίδα, γιατί η αλήθεια είναι πως το να επιμένετε σε κάτι τελειωμένο δεν έχει και τόση σημασία πια. Επιλογές δεν έχετε, το ξέρετε πολύ καλά αυτό, άρα τώρα που είναι αρχή του χρόνου, για να το ξεπεράσετε κάποτε!
Μπορεί όμως να τα δώσετε όλα για έναν έρωτα μεγάλο! Να τσαντιστείτε με το σήμερα και να θελήσετε να γνωρίσετε κάτι το διαφορετικό. Έναν άλλον άνθρωπο. Να μπείτε σε περιπέτειες. Σε αυτό ακολουθήστε τη καρδιά σας, ακούστε εκείνη την εσωτερική τη φωνή, φτιάξτε μια πρόκληση, δεχθείτε την και απολαύστε τη ζωή! Επαναστατήστε για έναν έρωτα! Αν δε το κάνετε εσείς αυτό, ποιος θα το κάνει;;;

Σπάστε τους κανόνες, υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω για εσάς!

φιλάκια..


Κριός
Από τις 10/01 – 12/01, βάζετε κάτω την οικογένειά σας και τους μιλάτε αλήθειες, που πονούν! Επαναστατικός ο αέρας σας, αποζητάτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, δε θέλετε να σας κατανοήσουν, απλά να μην επεμβαίνουν στο κάθε τι! Γίνεστε σκληροί και απόλυτοι, δύσκολοι και μη συνεργάσιμοι! Αν σας πιέζουν να πάρετε μια απόφαση, ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας και ας στάξετε και λίγο φαρμάκι. Δε πειράζει, η ζωή είναι δική σας! Η Πανσέληνος στις 12 σας κάνει πολύ σκληρούς με τους άλλους! Εκπλήσσετε το σύμπαν όλο!

Καρκίνος
Από τις 09/01 – 12/01, ο συναισθηματικός σας ο κόσμος θα είναι πλούσιος. Όχι από αγάπη και ευτυχία, αλλά από θυμό και αγανάκτηση! Επαγγελματικά συμβαίνουν διάφορα απρόβλεπτα, μπορεί και να σας μειώσουν μπροστά σε άλλους και να ξεσπάσετε, σαν ηφαίστειο! Γίνεται και η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, εκρηκτικό το τοπίο από όλες τις απόψεις! Και ξαφνικά οι επιθυμίες σας, θα γίνουν πολλές, το συναίσθημα του ανικανοποίητου πιο έντονο και μπορεί να δώσετε μια και να προκαλέσετε μεγάλη ταραχή είτε στη σχέση σας, είτε στη δουλειά σας! Πόσο να τα κρατήσετε μέσα σας, πόσο;;;

Ζυγός
Από τις 10/01 – 12/01, θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Έχετε πολλές ιδέες που θα σας γλυτώσουν χρόνο, μπορεί να είναι κάπως ανορθόδοξες, αλλά στη συγκεκριμένη τη περίπτωση, το αποτέλεσμα μετράει! Θα έχετε και ένα υφάκι περίεργο, δε θα σηκώνετε και μύγα στο σπαθί σας, ξαφνικά μπορεί να προκαλέσετε εντάσεις και λογομαχίες. Εσείς όμως έχετε σκοπό και δίκιο επίσης! Η Πανσέληνος στις 12, φέρνει ευκαιρίες. Μπορεί μέσα στο χαμό που θα φτιάξετε, να ανακαλύψετε λύσεις πολύ διαφορετικές, ή στο κάτω-κάτω της γραφής, να βρείτε μια νέα δουλειά, πολύ καλύτερη!

Αιγόκερως
Από τις 09/01 – 12/01, θα είναι μια κρύο και μια ζέστη. Από τη μια θα ανακατεύονται στα πόδια σας, από την άλλη θα σας λένε και ένα μπράβο! Μια σύγχυση θα υπάρχει, γιατί νέα χρονιά, νέοι στόχοι, αλλά αν δε σας αφήσουν να κλείσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, πώς να προχωρήσετε παρακάτω! Ερωτική πολύ η μέρα σας στις 11, κάντε κάτι για αυτό. Αφήστε τη καρδιά σας να σας καθοδηγήσει εκεί που πρέπει. Η Πανσέληνος στις 12 φέρνει ανατροπές, εμπόδια και πολύ γκρίνια. Μπόρα είναι θα περάσει. Μην εξάπτεστε!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos