Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Υδροχόος το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel!


20/01 – 19/02
Χρυσά μου έφτασε η εποχή σας! Αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε στη καρδιά του χειμώνα.
Μέρες σκέφτομαι, τι να σας γράψω; Τι θέλετε να διαβάσετε; Γιατί πιστεύω πως ήδη αρκετοί από εσάς εκεί έξω, το έχετε δει το όνειρο, είτε το λένε τα άστρα, είτε όχι!

Ας ξεκινήσουμε από το σήμερα, που γίνεται Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Που σημαίνει πως η επιθυμία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο θα γίνεται κάθε μέρα και πιο έντονη! Τούτη τη φορά σας απασχολούν όλα τα θέματα, όχι μόνο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά τα ερωτικά επίσης και τα δημιουργικά.

Θα πάω στο ζουμί, γιατί έτσι πρέπει. Αν αγαπάτε ένα πρόσωπο καλό είναι τις μέρες αυτό να το δείξετε. Με οποιονδήποτε τρόπο. Είστε μοναχικοί τύποι, ανεξάρτητα αν βρίσκεστε σε σχέση ή όχι. Αλλά μερικές φορές δε πάει έτσι..


Η καριέρα σας εννοείται πως σας ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι, κάτι όμορφο συμβαίνει, οι ιδέες σας αρέσουν, δημιουργήστε άφοβα, σίγουρα θα έχει επιτυχία! Νέες συμφωνίες προκύπτουν με ενδιαφέροντα άτομα και η τσέπη σας γεμίζει με το κάτι τις παραπάνω! Όλα αυτά μέχρι να φύγει ο Γενάρης!

Ο Φλεβάρης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας! Οι πλανήτες πραγματικά σας τα κάνουν μαντάρα και αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πιο σκοτεινό.! Οι εκλείψεις θα σας στείλουν κάπως αδιάβαστους και αυτό φυσικά δε το επιτρέπετε στον εαυτό σας με τίποτα! Από τη μια θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση, να είστε θαρραλέοι και τολμηροί και από την άλλη να μαζεύετε τα λουριά και να μελετάτε τη κάθε σας κίνηση!
Και επειδή θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας, μπορεί να ξεγλιστρήσετε από τον ίσιο το δρόμο και να μπλέξετε σε άλλα μονοπάτια, πολύ μυστήρια και επικίνδυνα για τη δημόσια εικόνα σας! Γνωρίζετε πολύ καλά τι λάθη κάνατε στο παρελθόν, τα πληρώσατε με το ακριβότερο το νόμισμα, μην επιστρέφετε λοιπόν σε τέτοιες σκέψεις και συμπεριφορές. Δε πρέπει να εκτεθείτε σε καμία περίπτωση!
Παραμείνετε σε διακριτικές συμπεριφορές, τίμιες και πώς να το πω, να είστε ξεκάθαροι και απόλυτοι και να μη φοβάστε τίποτα! Πρέπει μέχρι το καλοκαίρι όλα να μπουν στη θέση τους. Να είστε τα καλύτερα τα παιδιά. Το παράδειγμα! Ξεχάστε το κακό το διαβολάκι. Με πιάνετε τι σας λέω;;;; 

Ερωτικά ο Φλεβάρης δε θα είναι και τόσο στα φόρτε του! Είναι τόσα που σας βασανίζουν, που δεν έχετε καμία όρεξη και καμία διάθεση, να ασχοληθείτε. Εντάσεις θα προκύψουν, κυρίως στις δεσμευμένες τις ψυχές και υπάρχει και η περίπτωση να κάνετε τέτοιες σκηνές, το θέατρο του παραλόγου που λέμε και να χάσετε τις ισορροπίες εντελώς! Προειδοποιήστε το σύντροφό σας τουλάχιστον, πως για μερικές μέρες θα γυαλίσει το ματάκι σας, όχι τίποτα άλλο για να υπάρξει κατανόηση πάνω από όλα!
Οι ελεύθεροι και ωραίοι δε θα δώσετε και ιδιαίτερη σημασία στον έρωτα, γιατί το μυαλό σας είναι αλλού!

Επαγγελματικά θα συμβούν διάφορα γεγονότα που θα σας αναστατώσουν πολύ, που μπορεί να χάσετε και τη σιγουριά σας και να χρειαστεί φτου πάλι από την αρχή να αποδείξετε την αξία σας και τις ικανότητές σας! Τίποτα δεν είναι δεδομένο για αυτό μη ξαφνιάζεστε!
Βοηθήστε όποιον μπορείτε και μην είστε υπερόπτες. Να επικοινωνείτε σε βάθος και να δείχνετε κατανόηση ακόμα και στα πιο παράξενα. Για να μπουν λεφτά στη τσέπη σας θα πρέπει να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Να τολμήσετε. Αλλά με τίμιο τρόπο.. έτσι;;;;

Σε γενικές γραμμές η χρονιά θα είναι καθοριστική για το μέλλον σας, σε όλους τους τομείς! Σας δίνετε η ευκαιρία με έναν άγαρμπο τρόπο, για ακόμα μια φορά, να αποδεχτείτε τα λάθη σας, να διορθώσετε ότι μπορείτε, να απαλλαγείτε από κόλακες που σας οδηγούν προς τη καταστροφή και να εστιάσετε εκεί που αγαπάτε αληθινά.
Όσο σκληροί και αποφασιστικοί γίνετε τώρα, άμεσα εννοώ, άλλο τόσο υπάρχει η ελπίδα να συμβεί κάτι όμορφο στη ζωή σας.. Σας το φωνάζω δυνατά, κάντε ότι λέει η καρδιά σας!!! Απαλλαγείτε επίσης από πονηρές σκέψεις, εκείνες που κρύβουν δόλο. Δεν είστε τέτοιοι άνθρωποι.. Επιβάλλεται να λειτουργείτε αυθόρμητα!

Όλο και κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα γνωρίσετε, που θα σας τραβήξει τη προσοχή, να μόλις βγει ο ήλιος για τα καλά και ζεστάνουν οι μέρες. Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα είναι ο σύντροφος της ζωής σας! Ότι γίνει μέσα στον Ιούλιο. Γιατί μετά τζίφος!

Επαγγελματικά αποδεχτείτε τις αλλαγές που έρχονται αν χρειαστεί αλλάξτε τίτλο. Τα πάντα ρει, συνεπώς μην αντιστέκεστε στα νέα δεδομένα. Ίσως το παρελθόν πάει και τελείωσε! Επιτυχίες έρχονται και πετυχαίνετε αρκετούς από τους στόχους σας από το Μάιο και μετά! Ίσως να είναι και η χρονιά σας τελικά! Για αυτό χρειάζεται πείσμα, τόλμη, υπομονή και επιμονή!

Με ένα Λιοντάρι μπορεί να κάνετε καλή παρείτσα, με όλα τα άλλα τα ζώδια υπάρχει θέμα. Δύσκολη η επικοινωνία. Μπλοκαρισμένη.

Τυχερές ημέρες: 02/02, 05/02-06/02, 09/02, 19/02-20/02, 25/02, 28/02 

Αυτές τις μέρες να προτιμήσετε να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ένα ερωτικό. Θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας και να φτάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos