Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η Διάθεση των Ζωδίων, τις ημέρες του Γενάρη 2017, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαθήκαμε και πάλι, το ξέρω, αλλά να που δε θα σας αφήσω έτσι! Δίχως τις μαγικές μου τις λέξεις..
Σκέφτομαι κάθε τέλος του χρόνου, είμαστε όλοι μέσα στη τρελή τη χαρά, την αισιοδοξία, έχουμε αγαπησιάρικη διάθεση και φουλ στη θετική την αύρα! Η ελπίδα, πως η επόμενη ημέρα θα είναι διαφορετική. Καλύτερη!




Και φυσικά όλα μια από τα ίδια! Εντάξει κοιτάς πλέον τη χρονιά που πέρασε και όντως οι αλλαγές πολλές, ξεχωριστές για το καθένα από εμάς, αλλά το μαγικό και το αξιοπερίεργο είναι πως όταν είναι γραφτό να καταλήξεις κάπου, όλες οι επαναστάσεις θα είναι για τον ίδιο και τον έναν, το μοναδικό το λόγο!
Απόλυτη δε μπορώ να είμαι, γιατί το απρόβλεπτο καραδοκεί σε όλες τις περιπτώσεις, γιατί γουστάρει, να ταράζει τα νερά και να βγάζει στην επιφάνεια εκείνες τις αλήθειες.. Ξέρετε τι εννοώ.. Αλλά και πάλι ο προορισμός είναι ένας!

Μας έχουν ταράξει οι πλανήτες, μια το ένα και μια το άλλο, έρχονται και πόσα ακόμα, καλά θα περάσουμε και φέτος! Η διάθεσή μας.. Μμμμμ μια έτσι και μια γιουβέτσι. Γιατί όλο κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει.. Μην ηρεμήσουμε ποτέ!

Σκοτεινός μήνας ο Γενάρης, μας προκαλεί να μπλέξουμε σε μυστήριες καταστάσεις, με κακά παιδιά και παράνομες δραστηριότητες. Υπάρχει γκρίνια, λόγια, παρεξηγήσεις και ένας θόρυβος. Ένα βουητό! Ένταση πολύ! Ερωτικές απιστίες προκύπτουν.. για τους απρόσεχτους της παρέας! Πάντως Δίδυμοι και Τοξότες, προσοχή μεγάλη! Ξεφεύγετε!

φιλάκια..


Κριός
Σκοτεινή η διάθεσή σας πολύ τις ημέρες του Γενάρη! Από ότι κατάλαβα ετοιμάζεστε να κάνετε βρομοδουλειά, κυρίως στον ερωτικό το τομέα. Σας τραβάει κάπως το παράνομο, κάτι ύποπτο συμβαίνει και ξεσηκώνεστε κανονικά! Προσπαθήστε να αποφύγετε τις προκλήσεις οι δεσμευμένοι, γιατί τα ψέματα μόνο μπελάδες φέρνουν! Αυτά που παρατηρείτε γύρω σας, σας προξενούν μια ανησυχία, μια απαισιοδοξία και όσο πιο αθόρυβα το αντιμετωπίσετε τόσο το καλύτερο. Έχετε όρεξη να βοηθήσετε, αλλά όχι τις δυνάμεις..

Ταύρος
Περιπετειώδης η διάθεσή σας, γιατί τις μέρες αυτές με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, θα ανοίξετε τα φτερά σας και θα κάνετε βουτιά στο άγνωστο! Θέλετε οπωσδήποτε να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας, είτε αφορά κάτι το ερωτικό, είτε κάτι το επαγγελματικό! Νιώθετε πως είστε πολύ κοντά και σίγουρα δεν έχετε ψευδαισθήσεις τούτη τη φορά! Με τίμιο και ηθικό τρόπο ακολουθήστε τα σημάδια και όπου σας βγάλουν. Να ξέρετε πως τα ψέματα δε σας ταιριάζουν καθόλου και πάντα σας πιάνουν! Έχετε διάθεση και για απιστίες; Για φρόνιμα!

Δίδυμος
Ειλικρινά δε ξέρω πώς να σας το πω! Μια και έξω. Σωστά; Ε λοιπόν, η διάθεσή σας πολύ μυστήρια, ύποπτη και ίσως να καταλήξετε και στη φυλακή με αυτά που κάνετε! Πραγματικά έχω μείνει άναυδη! Προκειμένου να πετύχετε ένα επαγγελματικό στόχο, ή να βρείτε ένα τρόπο να έχετε έσοδα, μπορεί να μπλέξετε με κακές παρέες, να παρασυρθείτε και να σας πιάσουν! Οι παρανομίες σας γοητεύουν. Το νου σας..!

Καρκίνος
Η διάθεσή σας πολύ μυστήρια, αφού ξαφνικά θα γνωρίζετε τα πάντα για τους πάντες και θα γίνετε μεγάλοι κουτσομπόληδες! Θέλετε να είστε απαραίτητοι και χρήσιμοι και προφανώς διαλέξατε το χειρότερο τον τρόπο. Από τη μια θέλετε να βοηθήσετε, από την άλλη θα το κάνετε περισσότερο για να φανείτε! Θα γίνετε αντιπαθής, γιατί ο κόσμος βλέπει και ακούει. Σας γοητεύει επίσης μια παράξενη ύπαρξη. Ένας άνθρωπος διαφορετικός. Περιπέτειες το λέω!

Λέων
Σκοτεινή η διάθεσή σας, αφού ξαφνικά δε θα έχετε όρεξη για τίποτα και από αντίδραση μπορεί να σταματήσετε να πληρώνετε και τους λογαριασμούς! Αυτοκαταστροφικές τάσεις σας πιάνουν, έχετε χάσει το νόημα, τίποτα δε σας αρέσει. Αυτό σας κάνει επίσης αντικοινωνικούς, μονόχνοτους και μοναχικούς! Ο Άρης και ο Ποσειδώνας σας τα κάνουν κάπως μαντάρα, συνεπώς, υπομονή θα αλλάξει το σκηνικό, πού θα πάει;;;

Παρθένος
Υπάρχει εξήγηση για τα πάντα! Ρομαντική πολύ η διάθεσή σας, ερωτική επίσης, σας έχει πιάσει μες στο καταχείμωνο! Ζαβά παιδιά που είστε! Ένα φούντωμα το νιώθετε, φαντασιώνεστε και διάφορα, μια χαρά! Αγνώριστοι και μες στη παραίσθηση, γιατί κάθε κουβέντα, κάθε επικοινωνία μαζί σας, τη μεταφράζετε ως ερωτικό σινιάλο! Και δεν είναι έτσι. Παίξτε το παιχνίδι αυτό, έτσι για το ψυχολογικό, αλλά μη προσμένετε σε θαύματα! Τα φαινόμενα απατούν!

Ζυγός
Μια τρέλα θα σας πιάσει μέσα στο Γενάρη! Μια παράνοια! Από τη μια επιθετικοί και απόλυτοι, από την άλλη ρομαντικοί και ονειροπαρμένοι! Ούτε εσείς οι ίδιοι δε ξέρετε τι θέλετε και το πώς, αφού πιέζεστε από παντού και υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία! Κάτι βράζει μέσα σας! Και κάπως έτσι η διάθεσή σας θα είναι να γίνετε κακά παιδιά και να διαλέξετε ένα μονοπάτι ριψοκίνδυνο! Μπλέκετε πάλι σε περιπέτειες! Να είστε νομικά κατοχυρωμένοι όμως! Το νου σας!

Σκορπιός
Μυστήρια η διάθεσή σας, να το ξέρετε πως οι πλανήτες κάνουν party πάνω από το κεφάλι σας και πάλι, για ακόμα μια φορά, θα γίνετε πολύ κακά παιδιά! Το ύφος σας αλλάζει, γίνεστε απρόσιτοι και συναναστρέφεστε με παράξενο κόσμο! Προσπαθήστε να μη λέτε πολλά και να μην εμπιστεύεστε τον έναν και τον άλλον! Ζόρικος ο Γενάρης για εσάς, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να ζητήσετε βοήθεια από όσους έχετε βοηθήσει εσείς στο παρελθόν! Καιρός για εκείνα τα αμοιβαία!

Τοξότης
Ή του ύψους ή του βάθους! Δηλαδή η διάθεσή σας του τρελού! Μπορεί να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας ξεκάθαρα, με ειλικρίνεια, με αισιοδοξία και ελπίδα, μπορεί όμως να πάρετε και εκείνο το βότανο το μαγικό και να βρεθείτε αλλού για αλλού και όλα στον αέρα! Γίνεται πανικός πάνω από το κεφάλι σας, οι πλανήτες πραγματικά μάχονται! Για αυτό και εσείς ψυχολογικά ασταθής και το ματάκι γυαλισμένο.. χαχα.. ψυχραιμία! Μακριά απο τα μπαρ και τα ξενύχτια!

Αιγόκερως
Μάλλον θα το έχετε ήδη προσέξει, η διάθεσή σας, πιο φιλική, πιο επικοινωνιακή, πιο ζεστή απέναντι σε ανθρώπους που πριν δε δίνατε καμία σημασία. Και κάπως έτσι και εσείς γίνεστε πιο συμπαθής και μπορεί να σας προσκαλέσουν και σε διάφορα, αν το πάτε έτσι! Δείξτε τη καλή σας τη πλευρά, τη φωτεινή, τη θετική και αισιόδοξη και αν κάνει και κάποιος, ένα λάθος, μη το κρεμάσετε αμέσως! Βέβαια, είστε μελαγχολικοί επίσης και προτιμάτε τη μοναξιά σας. Μη το κάνετε αυτό στον εαυτό σας!

Υδροχόος
Χρυσά μου ο Γενάρης είναι ένας πολύ ύπουλος μήνας για εσάς! Η διάθεσή σας πολύ σκοτεινή, ψυχρή και ανάποδη, θα συμβούν και διάφορα γεγονότα, θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και όσο πιο αθόρυβοι τόσο το καλύτερο! Πολλά λόγια, αμέτρητα κουτσομπολιά, μιλούν συνέχεια για εσάς και κάποιοι όχι με καλό σκοπό! Μπλέκετε σε λογομαχίες. Πολύ παράνοια στο επικοινωνιακό το κομμάτι. Επιθετική η διάθεσή σας επίσης, πόσο πια;;; Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και κινηθείτε με άλλο τρόπο. Αόρατο!

Ιχθύς
Πέρα βρέχει ως συνήθως! Αυτή είναι η διάθεσή σας. Μεταξύ μας τώρα! Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε όρεξη για τίποτα, σας πιάνει η τεμπελιά σας και θέλετε όλοι οι άλλοι να τρέχουν για εσάς. Και φυσικά δε γίνεται αυτό και εσείς τρελαίνεστε.. Όλα μια χαρά μπορούν να πάνε αν εσείς, αποφύγετε το πείσμα και τον εγωισμό. Σιγά. Και τι έγινε; Ο Γενάρης είναι ένας όμορφος μήνας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Ή να βρείτε μια συντροφιά.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos