Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Τα βέλη του Έρωτα σήμερα, 15/01/2017 by MagicF’Ariel!


Καλησπέρα ξωτικά μου! Και μιας που έχω χρόνο παραπάνω, σκέφτηκα να σας γράψω κάτι ακόμα. Κυριακή σήμερα, αστρολογικά είναι ένα όμορφο ΣΚ για όλα τα ζώδια, όμως κάποια θα περάσουν λίγο καλύτερα!


Και κάπως έτσι το έψαξα από εδώ και από εκεί και ανακάλυψα ποια έχουν την ελπίδα να έχουν μια άκρως ερωτική ημέρα, με πολύ ρομάνς και φυσικά σαρκικές απολαύσεις.

Οι πλανήτες που παίζουν μπάλα χαρωπά είναι ο Ήλιος με το Ποσειδώνα. Πώς το φαντάζομαι;;; Οι αχτίνες του Ηλίου τόσο δυνατές, διαπερνούν ακόμα και τις πιο σκοτεινές τις θάλασσες!
Αυτό προκαλεί ανησυχίες, διαφορετικές στο καθένα, ανεξάρτητα αν είναι ένα χαρωπό αστρολογικό γεγονός! Ερωτικές όμως ανησυχίες, θα νιώσουν συγκεκριμένα ζώδια. Θα ξεσηκωθούν! Μπορεί να ξυπνήσουν και από τον ύπνο το βαθύ!

Ο Έρωτας λοιπόν, θα ρίξει τα βέλη του προς πέντε μεριές! Δε ξέρω αν σιγοντάρει η Θεά Αφροδίτη από τους Ιχθύες, πάντως μια κατεύθυνση σίγουρα την έδωσε! Ο Άρης, αχ αυτός ο ύπουλος ο Θεός, όλο νάζια και αναμπουμπούλες προκαλεί, φουντώνει και τα πάθη!

Για να πάμε παρακάτω. Δε λέτε;;;

πονηρά φιλάκια..


Κριός 
Μια πολύ όμορφη μέρα για να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας. Να σηκωθείτε αργά από το κρεβάτι, να χουζουρέψετε αγκαλίτσα! Μπορείτε επίσης να κυκλοφορείτε με σέξι εσώρουχα, έτσι για να ξανάψετε τη φαντασία του και να μη μπορέσει να αντισταθεί στο πειρασμό σας! Όπως και να έχει, ντυθείτε ωραία, διαφορετικά, τονίστε τα χαρισματικά σας τα σημεία, γιατί μια γοητεία πρέπει να την εκπέμπετε! Αν είστε μόνοι, μη φοβηθείτε να φλερτάρετε με το άγνωστο. Όποιος ρισκάρει, έχει και πιθανότητες κάτι να του βγει αληθινό!

Καρκίνος
Οι γατούλες της παρέας! Εννοείται πως δε θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, πως έχετε όρεξη για φιλάκια και ρομαντικά παιχνιδάκια. Συνεπώς αποπλανήστε το σύντροφό σας, με διάφορα ναζιάρικα κόλπα, καλό είναι ήδη να φοράτε κάτι σέξι και αεράτο και ας έχει δροσούλα! Η εικόνα είναι πολύ ερωτική μες στο καταχείμωνο. Θυμίζει κάτι καλοκαίρια! Αν είστε μόνοι, πρέπει να ντυθείτε σούπερ σέξι και να βγείτε έξω βόλτα! Να σας δουν να σας θαυμάσουν. Οι υποψήφιοι ίσως και να είναι μπόλικοι. Στο χέρι σας είναι..

Σκορπιός
Με ορεξούλες ξυπνάτε σήμερα. Εκφραστικοί και άκρως επικοινωνιακοί, λάμπετε ένα πράγμα και θα θελήσετε να το μεταδώσετε αυτό στο σύντροφό σας! Σπάνια μιλάτε τόσο πολύ, οι απόψεις σας πάντα τόσο έξυπνες, τόσο πονηρές, γοητεύετε με το βλέμμα σας και το χαμόγελό σας! Ερωτεύσιμο το μυαλό σας, μαγεύετε με τη κάθε σας τη λέξη! Αν είστε μόνοι, μη διστάσετε να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Έχετε τον τρόπο να πετύχετε το σκοπό σας!

Τοξότης 
Σήμερα θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τις σαρκικές σας τις επιθυμίες. Το σώμα σας φωνάζει, το μυαλό σας έχει μια και μοναδική σκέψη. Είστε έτοιμοι για όλα! Ναι, ακόμα και για να κρεμαστείτε από τους πολυελαίους! Εντάξει οι πιο νορμάλ, σας βρίσκω να ερωτοτροπείτε με το σύντροφό σας, να κάνετε νάζια και ζαβολιές όλη την ημέρα! Να παίρνετε σβάρνα όλο το σπίτι ας πούμε! Στο υπόγειο να πάτε. Είναι και τρομακτικά. Η αδρεναλίνη στα ύψη! Αν είστε μόνοι, είναι και οι μέρες περίεργες, σας βρίσκω να μπλέκετε σε προσωρινές απολαύσεις.. Και αυτό.. κάτι είναι!

Υδροχόος
Μέρα που θα είστε σκέτη γλύκα! Ήρεμοι, χαμογελαστοί με εκείνη τη ματιά που σαγηνεύει ακόμα και τη πιο θυμωμένη ψυχή! Γοητεύετε το σύντροφό σας και με τις μαλαγανιές σας, το κάνετε να σας θέλει ακόμα περισσότερο! Δε ξέρω αν θα ερωτοτροπήσετε μέχρι θανάτου.. γιατί εσείς πρώτα το θέλετε εγκεφαλικό το θέμα και μετά σαρκικό! Συνεπώς.. μη φάτε το χρόνο σας ψάχνοντας για σήματα μορς! Ικανοποιείστε τις ανάγκες του κορμιού σας.. και για το φευγάτο έχετε όλη σας τη ζωή.. Αν είστε μόνοι, ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, σε εκείνο το πρόσωπο, θα μπορούσε να φέρει πολύ χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos