Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Τα Ζώδια της Κυριακής, 29/01/2017 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και Κυριακές δε γράφω, είπα να το αλλάξω αυτό, έτσι, επειδή!
Γεμάτες οι μέρες μου, αλώνισα που λένε, σε άλλη φάση. Πιο κουλ, πιο διακριτική, πιο ταιριαστή στην ηλικία μου.







Μη ξεχνιόμαστε μια 40άρα έχει απίστευτες επιλογές. Τη μια στιγμή φλερτάρει με το μωρό εκεί απέναντι, να το μαναράκι 23 ετών.. και την άλλη με έναν κύριο σοβαρό και πολύ γοητευτικό κάπου στα 50! Και κάπως έτσι τα κύτταρα ανανεώνονται, είναι λαμπερή, αστράφτει το πρόσωπό της, κρατιέται νέα! Περνάει η μπογιά της! Προς το παρόν, διαχρονική η αξία της! Στα ντουζένια της αλλιώς.. χαχα!

Με το ψυχολογικό, τι θα κάνουμε βρε παιδιά; Γιατί δε φτιάχνει; Γιατί δε φεύγει να ηρεμήσει λίγο το είναι μας; Γιατί ωραία τα παιχνίδια και το φλέρτ και το ένα και το άλλο, αλλά κάτι λείπει σωστά; Τι είναι αυτό το ρημάδι;
Σκέφτομαι, παλιά όταν ήμασταν νέοι, περνούσαμε ωραία. Η στεναχώρια για ένα οποιοδήποτε γεγονός άντε να κρατούσε ένα μήνα. Μετά πουφ εξαφανίστηκε. Πάμε για άλλα! Είχαμε τη διάθεση να σκανδαλίσουμε το σύμπαν όλο! Τρέλες, πολλές τρέλες και υπήρχε και ανταπόκριση! Και ήταν super!
Και τώρα χαμογελάς, αλλά όταν μένεις μόνος επιστρέφεις στο βασάνι. Σε αυτό που σε πονάει. Στις αναπάντητες εκείνες τις ερωτήσεις. Γιατί όλοι τις έχουμε. Και αφορούν τα πάντα. Αιώνιες αναπάντητες ερωτήσεις..

Δε ξέρω να μελαγχολήσω; Ή να το προσπεράσω έτσι για μερικές ωρίτσες;;

φιλάκια..


Κριός
Πολύ καλή μέρα για να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις στους γύρω σας και να λάβετε τις απαντήσεις που αποζητάτε. Κάτι θα σας πιάσει και θα πιέσετε τις καταστάσεις γιατί μυρίζεστε πως συμβαίνουν διάφορα καιρό τώρα. Μπορεί να τη πιάσετε και τη λάμπα εκείνη του ανακριτή και να πάρετε πολύ αυστηρό ύφος. Προσπαθήστε να είστε λιγομίλητοι και να ακούτε μόνο! Δώστε σημασία στις λέξεις.

Ταύρος
Επιθυμείτε κάτι καιρό τώρα και κάνετε προσπάθειες για να συμβούν διάφορα. Οι φίλοι σας φυσικά σας θεωρούν φαντασμένους και πως είστε παράλογοι. Εν ολίγοις καμία υποστήριξη. Υποψιάζομαι πως θα πρέπει να είστε πιστοί στα όνειρά σας, να μη το βάζετε κάτω και πως σύντομα θα έχετε κάποιο σημάδι. Μια ανταπόκριση. Είτε αφορά ένα θέμα επαγγελματικό, είτε ερωτικό!

Δίδυμος
Δεν είστε και στα πολύ καλά σας σήμερα. Σας πιάνει μια νευρικότητα και μια υπερένταση που σας φταίνε τα πάντα. Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί; Φτιάξτε το! Με τη γκρίνια δε βγαίνει κάτι, είναι και Κυριακή κάποιοι προφανώς θέλουν να χαλαρώσουν. Αν δεν έχετε τα κέφια σας, προτιμήστε τη μοναξιά σας μέχρι να ηρεμήσετε! Μια απόφαση που δε παίρνετε είναι η αιτία. Τι σας εμποδίζει;

Καρκίνος
Καλά σήμερα θα γίνετε πολύ κακοί άνθρωποι. Το στόμα σας θα στάζει φαρμάκι και θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα. Θα είναι στο σύντροφό σας; Σε κάποιον φίλο; Στην οικογένειά σας; Πάντως άλλο δε κρατάτε τίποτα μέσα σας, έφτασε η στιγμή να συμβούν τα απίστευτα! Αποφύγετε τις πολλές επαφές με τον κόσμο, διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε μουσική, φτιάξτε πρώτα το ψυχολογικό!

Λέων
Μέρα που θα σας θυμίζουν συνέχεια τι έγινε, μια φορά και ένα καιρό. Μη δώσετε καμία σημασία, αποφύγετε να απαντήσετε ακόμα και αν εκνευριστείτε. Σημασία έχει το μέλλον, το αύριο. Για αυτό οι συζητήσεις σας να είναι για αυτά που επιθυμείτε να κάνετε από εδώ και πέρα. Υπάρχει λόγος να χαλιέστε Κυριακάτικο;;; Ξεκουραστείτε, γιατί θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας! Έρχονται μυστήριες ημέρες..

Παρθένος
Πολύ αυθόρμητοι έχετε γίνει τώρα τελευταία και δε χαρίζεστε και τόσο εύκολα. Το μυστήριο είναι οι ερωτικές σας οι διαθέσεις, που πάλι σας αποσπούν τη προσοχή από τους στόχους που έχετε βάλει. Σήμερα θα επικοινωνήσετε, θα φλερτάρετε έντονα, θα σας ξεφύγουν και μερικές κουβέντες, για να δείτε τι συμβαίνει. Μήπως αυτό που θέλετε να το ζητήσετε έξω από τα δόντια; Θες ή δε θες;;;

Ζυγός
Ξεκουραστείτε, φτιάξτε επιδερμίδα και κοιτάξτε να βγείτε απόψε να πάτε κάπου ωραία να ψυχαγωγηθείτε! Να επιλέξετε και κάτι όμορφο να φορέσετε επίσης, γιατί οι συναντήσεις που θα έχετε μπορεί να σας εκπλήξουν. Κανονίστε με το σύντροφό σας, να πάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο, αποζητήστε ρομαντικές καταστάσεις και απολαύστε τη χαλαρότητα της μέρας. Είναι ότι πρέπει!

Σκορπιός
Υπάρχουν πολλά θέματα που σας βασανίζουν καιρό τώρα. Ε λοιπόν σήμερα θα έχετε διαύγεια, κάτι θα σας ξυπνήσει από το λήθαργο και ως δια μαγείας θα μπουν όλα στη θέση τους. Βέβαια θα πρέπει και εσείς να τρέξετε, να το παλέψετε, να δραστηριοποιηθείτε, ακόμα και τηλέφωνα να πάρετε, προκειμένου να κινηθούν τα πάντα όλα! Έχετε μια απίστευτη αυτοπεποίθηση, μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Τοξότης
Φοβερή η ημέρα σας, κοιτάξτε να κάνετε ότι σας αρέσει. Εννοείται πως μια βόλτα στο βουνό θα σας φτιάξει τρελά, αλλά και με πολύ κόσμο να βρεθείτε, να φάτε, να πιείτε και να το ευχαριστηθείτε! Να είστε με τους φίλους σας, με το σύντροφό σας, ακόμα και οι οικογενειακές στιγμές σας συναρπάζουν. Επίσης εσείς που ελπίζετε για κάτι μαγικό, για ένα θαύμα, μπορεί κάτι να συμβεί!

Αιγόκερως
Θα σας μαλώσω, είναι μέρα για να μετρήσετε τις δεκάρες που έχετε και να κάνετε εξοδολόγιο του μήνα που έρχεται; Μα Κυριακή σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να χαλαρώσετε και φυσικά να μη προκαλέσετε εντάσεις. Ο σύντροφός σας τι φταίει;;; Βγαίνετε, δε βγαίνετε οικονομικά, ότι έφυγε δε πρόκειται να επιστρέψει πίσω στη θέση του και υπομονή λίγες μέρες έμειναν.. όλο και κάτι θα μπει στο σακούλι!

Υδροχόος
Τι θέλετε να κάνετε χρυσά μου; Να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας; Να κλείσετε μια νέα συμφωνία; Ναι εσείς Κυριακές δεν έχετε, αφού ακόμα και οι δημόσιες σχέσεις που κάνετε, όλο και κάπου αποσκοπούν! Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή! Από την άλλη ίσως να σας απασχολεί και ένα ερωτικό ζήτημα. Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας! Ακούστε την μια φορά! Μπορεί να συμβεί κάτι μαγικό και η ερωτική σας ζωή να αποκτήσει νόημα! Τολμήστε!

Ιχθύς
Μου φαίνεται πως έχετε αφήσει όλες σας τις εκκρεμότητες για σήμερα. Βουνό οι δουλειές και αντί να χαλαρώσετε έτσι όπως σας αρέσει, θα έχετε το άγχος πρώτα να τελειώσετε με τα θέματά σας! Όσοι ξυπνήσετε από νωρίς και δε χουζουρέψετε, σίγουρα θα τελειώσετε γρήγορα και μετά θα αράξετε στην αγαπημένη σας τη πολυθρόνα.. Οι αργοί της παρέας, θα τα ακούσετε και από πάνω.. Κακά παιδιά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos