Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 17/01/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε να πούμε έτσι μια ιστοριούλα, από εκείνες που μας αρέσουν τόσο;
Γράφω διάφορα και τα παίρνω όλα επάνω μου! Μπορεί να είναι το δικό σου θέμα, μπορεί κάποιου άλλου, μπορεί όντως να αφορά εμένα προσωπικά! Το πόρισμα είναι ένα. Όποιος είναι ερωτευμένος, βασανίζεται!

Σκεφτόμουν εχθές την απόρριψη! Γιατί στον έρωτα παίζει και αυτό. Να μην είναι αμοιβαίος. Πόσο πονάει αυτή η περίπτωση, πόσο! Και όμως συμβαίνει.
Και εκεί που η καρδιά χτυπάει τρελά, που είναι έτοιμη να βγει από τη θέση της, από λαχτάρα, έρωτα, λατρεία, εκεί ξαφνικά πονά. Το βαθύ της κόκκινο γίνεται μαύρο και πλημμυρίζει από δάκρυα.. που γίνονται ποτάμια και ρέουν σε όλο το σώμα.. Γιατί; Δε με θέλει! Δε τον ενδιαφέρω. Δεν υπάρχω για εκείνον.
Είναι σίγουρο αυτό; Μα γιατί με κοίταξε έτσι; Γιατί αναστατώθηκε στο βλέμμα μου; Μήπως υπάρχει κάποιο μυστικό που πρέπει να το μάθω;;;

Και προσμένω, προσμένω, προσμένω.. και ποτέ τίποτα δε γίνεται. Κρατάμε εκείνη τη ματιά ως ανάμνηση.. εκείνο το πεταχτό το φιλί ως ενθύμιο. Ήταν απλά η στιγμή. Μπορεί και να τα φαντάζομαι όλα αυτά, σωστά; Και μου δίνει μια η καρδιά.. μου φωνάζει.. είναι θυμωμένη.. θέλει τον έρωτά σου! Επιμένει!
Μα υπάρχει και η λογική. Τη γυρεύω, πού είσαι; Έλα βάλε μου μυαλό. Και μου απαντά.. «..ζήτα μια απόρριψη.. face to face.. ! »
Όλο φωνές! Συναισθήματα από εδώ. Έντονες σκέψεις από εκεί. Ησυχία παντού.. μια εικονική ησυχία, γιατί ο έρωτας λατρεύει το χάος.. για αυτό λέω και εγώ.. το τρελό και αλλοπαρμένο ξωτικό..

Έλα, κοίταξέ με στα μάτια.. και απέρριψε με! Θα το αντέξω! Το προτιμώ.. από το βρώμικο παιχνίδι που παίζεις.. 

το γράψαμε το σενάριο και σήμερα..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και τις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλά πράγματα, εκκρεμότητες που υπήρχαν και με τον τρόπο σας θα δείξετε πως υπάρχει και άλλη μέθοδος, μια ακόμα καλύτερη και πιο αποτελεσματική. Αρκετοί θα είναι θετικοί στις απόψεις σας και θα νιώσετε πολύ όμορφα. Πείτε τις ιδέες σας άφοβα!

Ταύρος
Όσο είναι νωρίς, όσο φέγγει έξω, φροντίστε να κάνετε όλες σας τις δουλειές. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, θα το δείξετε αυτό και θα αναλάβετε και μερικές υποχρεώσεις παραπάνω. Ενθουσιασμένοι και δυνατοί, σας πιάνει το Ταυρίσιο σας και πώς να το πω.. πολύ power η φάση! Φτου φτου.. γιατί μόλις σκοτεινιάσει έξω, θα πέσει και η αυλαία αυτόματα! Πάρτε βιταμίνες!

Δίδυμος
Κάπως ασταθής είστε συναισθηματικά, από τη μια χαίρεστε με διάφορα και από την άλλη νευριάζετε και απογοητεύεστε! Του τρελού εν ολίγοις, προσπαθήστε να μη κάνετε ακραίες κινήσεις, γιατί εντάσεις προκύπτουν κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Να είστε αυθόρμητοι αλλά όχι πικρόχολοι. Να είστε εκφραστικοί αλλά όχι εγωιστές!

Καρκίνος
Έχετε βγάλει πρόγραμμα σήμερα και νιώθετε μια χαρά για αυτό. Ακόμα και μια βόλτα μετά τη δουλειά, τη προσμένετε με αγωνία. Ε λοιπόν, θα σας τα ανατρέψουν όλα αυτά, θα χρειαστεί να μείνετε παραπάνω για να κλείσετε εκκρεμότητες και συγχρόνως θα πρέπει να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των δικών σας των ανθρώπων. Συνεπώς, ότι έχετε κανονίσει δε θα σας βγει και θα εκνευριστείτε απίστευτα!

Λέων
Είστε αυθόρμητοι πολύ και δε κάνει καλό αυτό. Μερικοί μπορεί να παρεξηγήσουν και τις προθέσεις σας. Να είστε τυπικοί απέναντι σε ανθρώπους που δε γνωρίζετε, ή ακόμα και σε φίλους, γιατί έτσι ξαφνικά μπορεί να προκύψουν εντάσεις και να δυσαρεστηθείτε. Τη καλή σας τη διάθεση θα σας τη χαλάσουν οι άλλοι με τη κακή τους.. Τι να πω αποφύγετε αρνητικούς ανθρώπους.

Παρθένος
Με τα λεφτά σας τρώγεστε που προφανώς δεν έχετε σάλιο. Κάτι συμβαίνει αστρολογικά γιατί το φαινόμενο στο ζώδιό σας αφορά πολύ κόσμο. Πάλι ζητάτε δανεικά από την οικογένειά σας, πάλι σας κατσαδιάζουν. Μαζευτείτε και για λίγες μέρες δε πειράζει, ας ζήσετε και λίγο πιο απλά. Δίχως το ένα και το άλλο. Ξεδίνετε πολλές φορές με τις σπατάλες που κάνετε, αλλά μέχρι πότε;

Ζυγός
Πάλι κάνετε τα τσαλίμια σας και έχετε δημιουργήσει ένα πανικό. Σας ξέρουν βέβαια και για αυτό σήμερα κάποιοι θα αντιδράσουν στα σχέδια που έχετε. Να προσμένετε να ακούσετε εκείνο το όχι. Με τη συμπεριφορά σας επίσης προκαλείτε το ταίρι σας, να σκέφτεται για απιστίες. Είστε φρόνιμα παιδιά; Να το αποδείξετε. Δεν είστε φρόνιμα; Τότε απορώ το τι θα σκεφτείτε πάλι!

Σκορπιός
Μέρα πολύ σκοτεινή για το ψυχικό σας τον κόσμο. Θέλετε οπωσδήποτε να χαλαρώσετε, να μείνετε μόνοι, να σκεφτείτε. Έχετε διάφορα μέσα στο μυαλό σας, βασανίζεστε, από τη μια θέλετε, από την άλλη δε μπορείτε. Πολύ διστακτικούς σας βρίσκω και δε σας ταιριάζει καθόλου αυτό. Μελετήστε διάφορα με προσοχή, δώστε και λίγη βάση στο τι λέει η καρδιά.. και ενεργήστε αναλόγως!

Τοξότης
Φάτε καλό πρωινό, ντυθείτε όμορφα γιατί θα αργήσετε να μαζευτείτε στο σπίτι σήμερα. Βόλτες από εδώ και εκεί, θα γνωρίσετε και νέους ανθρώπους και μπορεί να ενθουσιαστείτε τόσο πολύ, που να ξεχάσετε πολλά και διάφορα. Επικοινωνιακοί, χαρωποί, χαμογελαστοί, εντυπωσιάζετε με τη τόσο θετική σας την αύρα, που θα αποζητήσουν αρκετοί τη παρέα σας. Λάμπετε!

Αιγόκερως
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα βασανίζεστε σήμερα. Βάλτε μια τάξη, κλείστε εκκρεμότητες και αντιμετωπίστε τα φλέγοντα ζητήματα άμεσα. Μπορεί να σας πάρει όλη μέρα, αλλά μερικές φορές χρειάζεται και αυτό. Να κρατάτε σημειώσεις για να μη ξεχνάτε. Οι προτεραιότητες θα σας γλυτώσουν πολύ χρόνο. Τρέχουμε σήμερα με τρελή ταχύτητα!

Υδροχόος
Μυστήρια η σημερινή ημέρα για εσάς. Κατά πάσα πιθανότητα να προτιμήσετε τη μοναξιά σας. Να κάνετε παρέα με τις σκέψεις σας. Να τα πείτε ένα χεράκι. Ακούστε μουσική. Κοιτάξτε έξω από το παράθυρο. Να πάτε στη θάλασσα ή στο βουνό. Γεμίστε από εικόνες που σας χαλαρώνουν και αντλήστε θετική ενέργεια από οτιδήποτε σας αρέσει εκεί έξω.. Ζεν η κατάσταση, αλλά μετά κάντε και καμιά πράξη..!

Ιχθύς
Τα βάζετε με τους φίλους σας. Ξαφνικά σας νευριάζουν όλοι, έχουν και άποψη για τα θέματά σας, δε σας φτάνει η μούρλια σας, νομίζω θα γίνετε κάπως πικρόχολοι και αντιπαθής! Αποφύγετε τα social media, γιατί εκτίθεστε. Να βγάλετε τον εκνευρισμό σας κάπου αλλού! Πιο μοναχικά. Καλύτερα να πείτε πως δεν έχετε όρεξη, παρά να ξεκινήσετε το δράση-αντίδραση! Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει. Μήπως να.. φεύγατε;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos