Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 25/01/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και ξεκινάω, τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια! Είναι ο καθρέπτης της ψυχής! Εκπέμπουν μαγικές ενέργειες, που
διαπερνούν ακόμα και το πιο σκληρό σώμα. Το πιο πεισματάρικο μυαλό. Γιατί είναι αόρατες, μόνο τις αισθάνεται κανείς και όσο πλησιάζουν γίνονται τόσο δυνατές, που τρυπώνουν από παντού! There is no way out!

Τα μάτια είναι αξεπέραστα! Μιλάμε για τη γλώσσα του σώματος, αλλά όλα από εκεί ξεκινούν. Δίνουν εντολές. Στέλνουν ραβασάκια ερωτικά σε όλο σου το είναι και ξαφνικά χάνεται η ηρεμία. Το χάος παντού. Γεμίσαμε από επιθυμίες. Και φτάνουμε στο συμπέρασμα. Θέλω τον έρωτά σου! Τα μάτια πέτυχαν το σκοπό τους. Και μετά; Τι γίνεται; Φάτε μάτια ψάρια;;;







Πώς να αντισταθώ στο επίμονο το βλέμμα σου; Φλέγομαι, γιατί νιώθω κάτι μαγικό να μου χαϊδεύει το σώμα, να με φιλάει στο λαιμό, να ακουμπάει απαλά τα χείλη μου.. Μήπως και εσύ θέλεις τον έρωτά μου; Με έχεις κυριεύσει.. 

Και κάπως έτσι.. σας έγραψα μια ιστοριούλα, ερωτική, παθιάρικη, τρελή και αλλοπαρμένη.. όχι τίποτα άλλο για να μη ξεχνιόμαστε.. Είναι γλυκό το παιχνίδι του έρωτα, όμως και πολύ ξινό! Απαραίτητο .. για την ύπαρξή μας..

φιλάκια..


Κριός
Έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και νιώθετε απίστευτη εξάντληση. Πολλά θέματα προκύπτουν μαζεμένα και εσείς πρέπει να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα για να προχωρήσετε παρακάτω. Χαοτική η μέρα σας, όμως κάποια στιγμή θα σας έρθουν κάτι ιδέες τρομερές και φοβερές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας! Σας οδηγεί πάντα στο σωστό το μέρος.

Ταύρος
Φευγάτη η μέρα σας πολύ! Εκείνες οι μαγικές ενέργειες που αναφέρω, σας πιάνουν κανονικά και ειλικρινά δε ξέρω το πώς θα το αντιμετωπίσετε όλο αυτό! Αν σας γλωσσοτρώνε, θα το καταλάβετε, αν μιλούν γλυκά για εσάς, επίσης το ίδιο, μήπως σήμερα θα ασχοληθεί πολύς κόσμος με τη περίπτωσή σας; Μπορεί φανερά, μπορεί και σε αόρατη φάση. Έχετε επαφή με το σύμπαν.

Δίδυμος
Γλυκά μου σήμερα θα βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη και θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, μπας και σας αφήσουν στην ησυχία σας επιτέλους. Βέβαια, μια υπερένταση θα τη νιώθετε όλη μέρα, είναι άδικο αυτό που συμβαίνει, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, άμεσα! Προτιμήστε το αγαπημένο σας μπαράκι, έτσι για το relax! Να έρθετε στα ίσα σας, που λέμε..!

Καρκίνος
Μέσα στις γλύκες θα είστε όλη την ημέρα. Μπορεί να μη θέλετε να πάτε στη δουλειά. Να μείνετε στο σπιτάκι σας, να φτιάξετε διάφορα. Ότι σας έρθει κατά νου, αυτό να κάνετε, δε χάλασε και ο κόσμος αν απουσιάσετε και μια φορά. Σωστά; Φτιάχνετε όμορφη κατάσταση, είτε για πάρτη σας, είτε για το σύντροφό σας και νιώθετε καταπληκτικά. Πού να τρέχετε τώρα;

Λέων
Τρέξτε να προλάβετε να τακτοποιήσετε τα θέματά σας, να ξενοιάσετε. Έχετε διάφορα μέσα στο μυαλό σας, από τη μια χαίρεστε, από την άλλη λυπάστε αλλά δε μπορείτε να κάνετε και αλλιώς. Ανεξάρτητα από τη κούραση που θα νιώθετε, να κανονίσετε να συναντήσετε τα φιλαράκια σας και να ξεφύγετε λιγάκι από τα καθημερινά. Μια βόλτα μες στην εβδομάδα, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Παρθένος
Και επειδή τα έχετε δει όλα, από τις διάφορες δραστηριότητες που έχετε, επειδή σας έχουν πιάσει τα ψυχοσωματικά σας, θα φροντίσετε να πάτε για ένα μασάζ;;; για ποδηλασία;; θα ανεβείτε στο βουνό με τα πόδια; Ότι και αν αποφασίσετε θα σας χαλαρώσει σίγουρα, κάποιοι βέβαια μπορεί να ξαφνιαστούν. Εκτονωθείτε με φυσικούς τρόπους πάντα. Και το σεξ καλό είναι επίσης..!

Ζυγός
Πρέπει να έχετε νευράκια μέρες τώρα. Κάτι σας ενοχλεί και δε ξέρετε το τι και τρελαίνεστε ακόμα περισσότερο. Σήμερα θα πιάσετε την άλλη πλευρά της ζυγαριάς, θα αλλάξετε στάση, μπας και ηρεμίσει το σύμπαν σας. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, υπάρχουν και οι γκρι οι αποχρώσεις. Κοτζάμ ταινία γυρίστηκε. Μπας να φτιάξετε κανένα επεισόδιο, την Νο31.. Σταματήστε να τρώγεστε με το σύντροφό σας και αγαπήστε.. εν ολίγοις!

Σκορπιός
Μυστήρια η μέρα σας. Θα σας πιάσει το σοβαρό σας και δε θα σκάτε ούτε ένα χαμόγελο. Πρέπει να είστε σκληροί και απόλυτοι ως συμπεριφορά για να πετύχετε το σκοπό σας! Από τη πλευρά σας όμως, να είστε ειλικρινής, ξεκάθαροι και ντόμπροι. Μη παίζετε με τους συνομιλητές σας, γιατί ή κρύβονται παγίδες, ή τίποτα δε προχωράει. Ξεκαθαρίστε εν ολίγοις το τοπίο. Ποιος μένει και ποιος φεύγει.. Ξέρετε εσείς..!

Τοξότης
Παρέα με τους Διδύμους να κάνετε, να κλάψε ο ένας στον ώμο του άλλου! Θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα χρέη σας, για να σταματήσουν να σας ενοχλούν και να βγείτε ασπροπρόσωποι. Δηλαδή αν έχετε υποσχεθεί πως όλα θα πάνε καλά, έφτασε η στιγμή να το πραγματοποιήσετε. Δε πρέπει να εκτεθείτε σε καμία περίπτωση, γιατί μετά δε θα σας έχουν καμία εμπιστοσύνη. Σκεφτείτε το!

Αιγόκερως
Είστε πολύ δυναμικοί τις μέρες αυτές και ξεκάθαροι! Θέλετε οπωσδήποτε να πετύχετε τους στόχους σας και θα κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται για αυτό. Αποφασισμένοι για όλα, δε το βάζετε κάτω με τίποτα, μπορεί το θέμα σας να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, δεν έχει καμία σημασία. Πρέπει να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο που επιθυμείτε. Άλλωστε δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι. Δράστε αναλόγως!

Υδροχόος
Πάλι με τα λεφτά σας ασχολείστε. Μήπως σας έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σας; Όλο κόβετε από εδώ και από εκεί, για να βγείτε, είτε έχετε χρήματα, είτε δεν έχετε! Συντηρητικό το ύφος σας σήμερα, θα ξαφνιάσετε μερικές ψυχές, ως συνήθως, δε νομίζω να σας πάρουν φράγκο με το ζόρι. Μαζέψετε τα χρωστούμενα και κάντε τις απαραίτητες εκείνες τις μαγικές τις ενέργειες.. για να πετύχετε το σκοπό σας.. είτε είναι ερωτικός, είτε επαγγελματικός!

Ιχθύς
Σήμερα θα χαρείτε πάρα πολύ για κάτι που ασχολείστε εδώ και καιρό και αγωνιούσατε για το αποτέλεσμα. Όσοι θέλετε να φτιάξετε σώμα, γυμνάζεστε και προσέχετε τη διατροφή σας, βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο. Η αλλαγή ήδη φαίνεται. Κινήσεις διάφορες που κάνατε στο παρελθόν, φέρνουν το χρήμα στη τσέπη σας. Ως δια μαγείας. Ευχάριστα τα μαντάτα γενικώς!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos