Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 11/01 – 17/01/2017, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το ευχάριστο είναι πως έφτασε Παρασκευή! Μια εβδομάδα ολόκληρη! Φοβερό;;;
Τι να κάνουμε, ζόρικες οι μέρες αυτές από όλες τις απόψεις! Οι πλανήτες πραγματικά κάνουν party και εμείς εδώ κάτω ένα πανικό το παθαίνουμε!

Έντονο πολύ το χθεσινό το φεγγάρι, ανήσυχο επίσης, θόλωσε πολύ το τοπίο, το μυαλό, μας έπαιξε ένα ύπουλο παιχνίδι!


Ευτυχώς από σήμερα αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πιο χαρωπό, πιο ξεσηκωτικό, αρκετά κλειστήκαμε στα σπίτια μας, ήλιος το πρωί, καθαρός ξάστερος ουρανός το βράδυ! Συνεπώς, είστε έτοιμοι για βόλτες;;;
Καταπληκτικές ημέρες στις 13 και 14, για όλα τα ζώδια! Φροντίστε να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας και ο σκοπός είναι να χαμογελάσουμε.. Να νιώσουμε όμορφα.

Καταλαβαίνετε τι εννοώ;;;

καλό ΣΚ!


Κριός
Ξεσπάς στις 12 και βάζεις τα πράγματα στη θέση τους! Ακολουθεί ένα υπέροχο διήμερο, βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις, συναντάς κόσμο αρκετό. Φτιάχνεις πολύ το ψυχολογικό. Προσπάθησε στις 16 να αποφύγεις τους αρνητικούς ανθρώπους. Πρόσεχε με ποιους συναναστρέφεσαι!
Επαγγελματικά: Εντυπωσιάζεις με τις κινήσεις σου στις 11. Προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα, να γνωρίζεις τα πάντα, για να βάλεις προτεραιότητες και στόχους. Θετική ημέρα στις 17.

Ταύρος
Χρόνο για τον εαυτό σου βρίσκεις στις 13 και 14. Βασικά κλείνεσαι σπίτι σου και απολαμβάνεις οικογενειακές στιγμές. Βοηθάς επίσης όπου χρειάζεται. Μια υπερένταση θα τη νιώσεις στις 16 και 17. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και λιγομίλητη επίσης. Απέφυγε τις εντάσεις!
Επαγγελματικά: Το φεγγάρι στις 12 σου δίνει μια χαρά μεγάλη! Προσπάθησε μέχρι και τις 17 να μη μπλέκεις τα προσωπικά σου με τις δουλειές σου.

Δίδυμος
Βλέπεις τους φίλους σου στις 13 και 14. Το ρίχνεις έξω, διασκεδάζεις πιο πολύ. Μείνε σπίτι στις 15 και ξεκουράσου. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου στις 16 και 17. Μη χαλάς ότι φτιάχνεις. Μυστήρια η διάθεση σου! Αγόρασε κάτι για τον εαυτό σου!
Επαγγελματικά: Έχεις βρει αυτό που σου αρέσει. Τώρα πια χρειάζεται σκληρή δουλειά. Το φεγγάρι στις 12 σου δημιουργεί την επιθυμία για περισσότερα χρήματα.

Καρκίνος
Στις 12 έχει πανσέληνο στο ζώδιό σου! Θετικό γεγονός, που σε βοηθά να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Συνάντησε τους φίλους σου στις 13 και 14. Βγες από το σπίτι. Ένα μικρό σουαρέ είναι ότι πρέπει. Αποζητάς την ηρεμία σου στις 16. Εντάσεις προκύπτουν στις 17. Βάλε νέους στόχους! Επαγγελματικά: Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα ζητήματά σου στις 11 δίχως συναισθηματισμούς. Τακτοποίησε τις οικονομικές σου τις εκκρεμότητες. Σε αποσυντονίζουν στις 17!

Λέων
Σε παίρνει λίγο από κάτω, στις 11 και 12, μια το φεγγάρι, μια οι επιλογές σου. Μια στεναχώρια την έχεις. Βέβαια αλλάζει το σκηνικό στις 13 και 14, αφού ξαφνικά είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά και τον ενθουσιασμό. Στρεσάρεσαι πολύ μέχρι και τις 17. Κράτα τις ισορροπίες.
Επαγγελματικά: Γυρεύεις για δεύτερη δουλειά; Για να αυξήσεις τα έσοδά σου; Βρήκες κάτι; Καιρός είναι λοιπόν, να τα δώσεις όλα, για να πάρεις μια ανάσα! Τυχερές ημέρες στις 15 και 16.

Παρθένος
Η πανσέληνος στις 12 σε κάνει πολύ ευαίσθητη. Όμως γίνεσαι και ιδιαίτερα κοινωνική, συνεπώς συναντάς φίλους και γνωστούς και όλο και κάτι το διαφορετικό θα κάνεις. Κλείνεσαι στον εαυτό σου στις 13. Μαθαίνεις μια αλήθεια στις 14. Φτιάξε τα οικονομικά σου!
Επαγγελματικά: Έχεις πολλές ιδέες στις 16 για το πώς θα χειριστείς διάφορες υποθέσεις. Με τον τρόπο σου δίνεις τις κατευθύνσεις και δε σηκώνεις κουβέντα.

Ζυγός
Κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο στις 13 και 14! Μια ερωτική σου επιθυμία πραγματοποιείται. Προτίμησε ένα φιλικό σπίτι στις 15. Μέρες που επικοινωνείς με φίλους, με το σύντροφό σου και βρίσκεις χρόνο για τα πάντα. Απέφυγε τις εντάσεις!
Επαγγελματικά: Τυχερό το φεγγάρι για σένα στις 12. Μια ευκαιρία να προβάλεις τις σκέψεις σου, θα την έχεις. Η δημιουργικότητά σου στο φουλ. Δείξε κατανόηση στις 16 και 17.

Σκορπιός
Το φεγγάρι στις 12 σε χαλαρώνει και το ρίχνεις λίγο έξω. Πιο κοινωνική από ποτέ, επιθυμείς να κάνεις κάτι το διαφορετικό, έτσι για την αλλαγή. Διάθεση να συναντήσεις τους φίλους σου στις 15. Μια απογοήτευση σε περιμένει στις 16. Κλείνεσαι στον εαυτό σου στις 17. Βρες την άκρη μόνη σου! Επαγγελματικά: Καλές ημέρες για να λύσεις διαφορές και παρεξηγήσεις στις 13 και 14. Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Προσπάθησε με ένα καλό διάλογο να λύσεις τις διαφορές σου μέχρι και τις 17. 

Τοξότης
Καταπληκτικές οι μέρες σου! Η πανσέληνος στις 12 σε κάνει πολύ ερωτική, σέξι και οι απολαύσεις τέτοιου τύπου σε ύψιστη προτεραιότητα! Μέχρι και τις 14 λοιπόν, φρόντισε να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου! Από τις 17 και μετά βρίσκεις χρόνο και για τους φίλους. Να διαφωνείς όπου πρέπει! Επαγγελματικά: Μέρες που θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου τα ζητήματα! Οργάνωσε καλύτερα τα χρέη σου, πλήρωσε και κάτι και μπες σε ένα σωστό δρόμο επιτέλους!

Αιγόκερως
Και εκεί που θα είναι όλα ήρεμα, θα έρθει το φεγγάρι στις 12 και θα σου προκαλέσει ένταση, αφού απρόβλεπτα γεγονότα προκύπτουν. Να βγεις έξω στις 14 για διασκέδαση. Ποτέ δε ξέρεις το τι θα συμβεί. Μια βόλτα στις 15 σε ηρεμεί πολύ. Βάλε μια τελεία όπως πρέπει!
Επαγγελματικά: Οικονομικά θέματα στις 13 σε στρεσάρουν. Οργανώσου καλύτερα! Να πεις τις ιδέες σου στις 16, να μην επιμένεις όμως. Προσπάθησε να λύσεις ένα θέμα στις 17!

Υδροχόος
Χρόνο για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους βρίσκεις στις 13 και 14. Μπορείς να κάνεις κάτι το διαφορετικό μαζί με παρέα. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου στις 16, θα σε οδηγήσει στο σωστό σημείο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις μέχρι τις 17. Βελτίωσε τις συναναστροφές σου! Επαγγελματικά: Με λεφτά γεμίζουν οι τσέπες σου στις 11! Βέβαια το φεγγάρι στις 12 φέρνει ανατροπές. Δείξε ψυχραιμία. Οργανώσου εκ νέου και στις 15 αποφάσισε!

Ιχθύες
Ψύχραιμη να είσαι τις μέρες αυτές και να ξέρεις πως η πανσέληνος στις 12 θα σε κάνει να δεις ξεκάθαρα τι σημαίνει, κάθε εμπόδιο για καλό. Απόλαυσε το διήμερο 14 και 15, να είσαι με φίλους και παρέες και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Δημιούργησε κάτι νέο!
Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα στις 13 και έχεις θετικό αποτέλεσμα. Εντάσεις προκύπτουν στις 16 και 17. Άλλες οι απόψεις σου, άλλες των άλλων. Επέλεξε κάτι το ενδιάμεσο.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos