Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Τα Ζώδια & η Πανσέληνος στο Καρκίνο, σήμερα 12/01/2017, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μη μου πείτε πως δεν έχετε νιώσει μια μελαγχολία τις μέρες αυτές, θα τρελαθώ! Πανσέληνος στο Καρκίνο,
σήμερα προς το μεσημεράκι, θα τα δούμε όλα, να το προσμένετε αυτό!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, πιστεύω να έχετε καταλάβει, πως το σύμπαν ασχολείται με τη περίπτωσή σας, στέλνει εκεί τις μαγικές του τις ενέργειες και όλα στα κόκκινα για ακόμα μια φορά!

Οι ευαισθησίες μας έντονες, γινόμαστε πολύ συναισθηματικοί και ταξιδεύουμε στο παρελθόν και μια χαμογελάμε και μια κλαίμε!




Εντάσεις σίγουρα υπάρχουν, εκρήξεις τις ψυχής, λόγια, στιγμές, είναι μυστήριο το φεγγάρι αυτό.. κυκλοθυμικό! Το νου μας!

φιλάκια..


Κριός
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας κάνει πολύ ήρεμους και ιδιαίτερα συναισθηματικούς! Θα δώσετε σημασία στην οικογένειά σας, στους ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας φροντίζουν καθημερινά και θα αγαπήσετε ακόμα και το σύντροφό σας! Βελτιώνονται οι σχέσεις σας και λύνονται και οι παρεξηγήσεις. Ότι έγινε-έγινε! Σας βλέπω με ένα άλμπουμ στα χέρια να αναπολείτε τα παιδικά σας τα χρόνια.. και όχι μόνο!

Ταύρος
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας κάνει ευαίσθητους πολύ! Αλλάζετε άποψη για μερικούς ανθρώπους και είστε έτοιμοι για περιπέτειες. Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό! Ένα μαντάτο ή και περισσότερα έρχεται ολοταχώς κατά επάνω σας! Το λένε όλοι, τρέμω! Δε ξέρω αν θα είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο, πάντως οι απαντήσεις στα αιώνια αναπάντητα ερωτήματα που έχετε, ίσως και να έρθουν, έτσι ξαφνικά!

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας κάνει λίγο αλλοπρόσαλλους! Όχι πως δεν είστε έτσι υπό άλλες συνθήκες, αλλά τις μέρες αυτές θα είναι πιο έντονο! Θέλετε λεφτά, να έχετε, να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Δε σας ενδιαφέρει αν θα δουλέψετε περισσότερο, ή τι θα χρειαστεί να κάνετε προκειμένου να μαζέψετε αυτά που θέλετε, πάντως μια επανάσταση τη κάνετε για ακόμα μια φορά! Μπορείτε και μόνοι σας, να το θυμάστε αυτό!

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, είναι ότι πιο μυστήριο μπορεί να συμβαίνει στις μέρες σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση μια έτσι και μια γιουβέτσι και ο κόσμος κάπως σε κατάσταση αμόκ! Μα.. Ζητάτε απεγνωσμένα να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, να ξεχάσετε τα παλιά, να προχωρήσετε μπροστά και πίσω το τίποτα! Δε γίνεται αυτό, να το ξέρετε! Από την άλλη λαμπεροί, όμορφοι, κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Βγείτε έξω να σας δουν!

Λέων
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας κάνει ευαίσθητους πολύ και δυστυχώς τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα! Το μυαλό σας είναι συνέχεια στο παρελθόν, νιώθετε θυμό, απογοήτευση, κάτι βγήκε και κάτι δε βγήκε, χάλια η κατάσταση. Να είστε με τους φίλους σας, να μιλάτε, να συζητάτε τις σκέψεις σας, δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν και τα παράξενα συμβαίνουν στις καλύτερες τις οικογένειες. Μελαγχολική η διάθεσή σας πολύ!

Παρθένος
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και συμπονετικούς. Θα βρείτε το χρόνο για να τους δείτε όλους, για να φτιάξετε στιγμές και να γεμίσετε εκείνο το κενό και όποιος χρειάζεται βοήθεια εσείς θα του την προσφέρετε! Και εκεί που θα κάθεστε αμέριμνοι και χαμογελαστοί, θα κάνει εμφάνιση ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει πολύ! Κάποιος σας στριμώχνει στο τοίχο. Εσείς; Θα καταφέρετε να ξεφύγετε;;;

Ζυγός
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας απογειώνει επαγγελματικά! Έχετε πετύχει αρκετούς στόχους το τελευταίο τον καιρό, έχετε αποδείξει την αξία σας, είναι καιρός λοιπόν να σας το αναγνωρίσουν αυτό! Είστε και τυχεροί, γιατί όλο και κάποιος άγγελος, βρίσκεται δίπλα σας και ως δια μαγείας ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα! Μια προαγωγή μπορεί να έρθει; Ένα μπόνους; Να βρείτε μια δουλειά; Μη το αφήσετε έτσι! Κυνηγήστε το, το ρημάδι το όνειρο!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας φτιάχνει βαλίτσα για άλλη γη και άλλα μέρη! Ταξιδεύετε χρυσά μου, για επαγγελματικούς λόγους, δε σας νοιάζει μέχρι πού θα φτάσετε, αρκεί να έχετε δουλειά και λεφτά! Το φεγγάρι αυτό σας παρακινεί να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Λατρεύετε άλλωστε τη περιπέτεια, συνεπώς έφτασε η εποχή να ρισκάρετε και να αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες. Συνεπώς νέες γνωριμίες προκύπτουν και αλλάζετε σελίδα ριζικά στη ζωή σας!

Τοξότης
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο ρίχνει μια βόμβα και ότι προκύψει! Μυστήριες πολύ οι μέρες αυτές, θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι μέσα στη τσέπη προκειμένου να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει στο παρελθόν! Στρεσάρεστε ιδιαίτερα, γιατί η αλήθεια είναι πως θα μπορούσατε να το αποφύγετε αυτό, να όμως που κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ κακοί και συμφεροντολόγοι. Να είστε ψύχραιμοι!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας κάνει ευαίσθητους πολύ και μπορεί και κλαψιάρηδες! Κάνετε βουτιά μέσα στην απαισιοδοξία και γίνεστε δυσάρεστοι στο περιβάλλον σας! Προσπαθήστε να έχετε δίπλα σας, αισιόδοξους ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Τις μέρες αυτές κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας. Ποιοι σας κάνουν και ποιοι όχι! Όποιος δε λειτουργεί με το αμοιβαίο, του κλείνετε τη πόρτα κατάμουτρα! Γιατί έτσι πρέπει. Δε γίνεται εσείς να δίνετε και να πέφτετε στο κενό! Από την άλλη μην ορκίζεστε κιόλας, γιατί θολωμένο το τοπίο πολύ!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας εξαντλεί και σωματικά και ψυχικά! Ναι μεν πολλά ωραία συμβαίνουν, όμως όχι έτσι όπως ακριβώς θα το θέλατε! Το άγχος σκοτώνει, για αυτό πατήστε φρένο, χρειάζεστε ξεκούραση επειγόντως! Τις μέρες αυτές κάντε ένα off, ακόμα και με το ζόρι, προκειμένου να κοιμηθείτε, να γυμναστείτε, να φάτε καλά, να σας φροντίσουν, για να λάμψετε μετά! Μη πιέζετε τις καταστάσεις, τι σημάδια σας δείχνει το σώμα σας; Πιστέψτε τα, κάτι σας λέει! Φροντίστε να είστε με ανθρώπους που αληθινά σας αγαπούν!

Ιχθύς
Η Πανσέληνος στο Καρκίνο σας κάνει πολύ δημιουργικούς, μπορεί και φαντασμένους! Πάντα σε καλό σας βγαίνει αυτό το συναίσθημα, συνεπώς, να πω πως ηρεμείτε; Πως ναι μεν είστε ευαίσθητοι πολύ, αλλά ψυχολογικά βρίσκεστε σε καλό δρόμο; Όλοι τρελαίνονται τις μέρες αυτές και εσείς μια χαρά και δυο τρομάρες! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ντύνεστε ωραία, είστε πολύ σέξι, φλερτάρετε, χαμογελάτε, πάει σας χάνουμε.. Ε καιρός ήταν να το ρίξετε στη τρελίτσα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos