Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 05/01/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάθε μέρα που περνάει
εννοείται πως δε ξανά γυρίζει και πως είναι εντελώς διαφορετική η μια με την άλλη.

Διαβάζω τόσα και τόσα στο διαδίκτυο, πραγματικά κάποιος μπορεί να τρελαθεί. Όλες οι απόψεις, όλες οι πλευρές σερβιρισμένες σε ένα πιάτο και ο καθένας επιλέγει εκείνη που τον βολεύει και αντιδρά αναλόγως! Το έχω ξανά πει, παρηγοριά στον άρρωστο!




Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, πως αυτό που μετράει σε κάποιον, είναι ο καλός ο χαρακτήρας. Η όμορφη η συμπεριφορά. Όλοι μας ζοριζόμαστε, όλοι έχουμε βάσανα και σκοτούρες, για αυτό θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση και καλή συνεργασία.
Το βρίσκω άκρως εγωιστικό, παράλογο επίσης, υπερβολικό, να ξεσπάμε σε ανθρώπους που δε φταίνε. Πιο το νόημα; Τι είναι θέμα δύναμης; Βάναυσο θεωρώ, αφού και πάλι, το πρόβλημα παραμένει και δημιουργείται και ένα νέο!

Καλοί άνθρωποι, όμορφοι τρόποι. Μια γλυκιά κουβέντα, κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Ένα κακόγουστο σχόλιο, πικραίνει τη ψυχή. Ο δυνατός ο άνθρωπος είναι εκείνος που δείχνει κατανόηση, ο αδύνατος που απλά κάνει φασαρία!

και επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.. σας αφήνω με τα λιγοστά μου λόγια..

φιλάκια


Κριός
Μην επιμένετε σε κάτι που δε τραβάει. Δε βγαίνει. Σήμερα είναι μια κακή ημέρα, γεμάτη από εμπόδια. Υπομονή!

Ταύρος
Δε ξέρετε τι θέλετε, πώς το θέλετε και το γιατί! Συνεπώς αφήστε την ημέρα να περάσει ήρεμα, δίχως εξάρσεις συναισθηματικές!

Δίδυμος
Τις υποθέσεις σας να τις αντιμετωπίσετε οι ίδιοι προσωπικά γιατί δε χρειάζεται οι άλλοι να γνωρίζουν το τι πραγματικά κάνετε ή επιδιώκετε! Κινηθείτε μυστικά!

Καρκίνος
Εντάσεις στο χώρο της δουλειάς. Θα ακούσετε πάλι ένα σκασμό παράλογα, θα αντιδράσετε παράξενα και ο πανικός ο ίδιος. Ψυχραιμία και κάντε πίσω!

Λέων
Νευρικοί πολύ, μια υπερένταση θα τη νιώθετε όλη την ημέρα. Αποφύγετε να κάνετε δουλειές που χρειάζεται να είστε συγκεντρωμένοι. Καταπιαστείτε με κάτι χειροπιαστό.

Παρθένος
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Ντυθείτε ωραία από το πρωί, γιατί θα καταλήξετε αλλού για αλλού με μυστήριες παρέες ως συνήθως!

Ζυγός
Να αποφύγετε τις εντάσεις σήμερα, γιατί το τόσο, γίνεται άλλο τόσο και μπορεί να γίνει της μουρλής. Φροντίστε να είστε αθόρυβοι και αόρατοι. Μη παίζετε με τη φωτιά!

Σκορπιός
Δε θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Όσοι μπορείτε να μείνετε εκεί όλη την ημέρα, προκειμένου να ξεκουραστείτε, να το κάνετε. Οι λοιποί έχει ύπνο απόψε!

Τοξότης
Αφού ξεσαλώσατε, σήμερα κλαίγεστε γιατί δεν έχετε λεφτά. Μα αν είναι δυνατόν; Θα τη βρείτε την άκρη μη σας πιάνει πανικός. Ωραία δε περάσατε;

Αιγόκερως
Από όρεξη, πατάτα! Δε θέλετε να κάνετε τίποτα σήμερα. Βαριέστε που ζείτε. Σπάνιο και αυτό, συνεπώς μη ζοριστείτε και ιδιαίτερα. Αργία αύριο!

Υδροχόος
Κλείστε τα τηλέφωνα και εξαφανιστείτε. Δύσκολο αυτό, αλλά θα αποφύγετε τα χειρότερα έτσι. Ο ανάδρομος Ερμής στα φόρτε του, προκαλεί χάος επικοινωνιακό!

Ιχθύς
Μέρα που θα τσακωθείτε με έναν δικό σας άνθρωπο, για το οικονομικό! Θα το στάξετε το φαρμάκι σας, γιατί αλλιώς θα σκάσετε. Οι σπατάλες σας τρελαίνουν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos