Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 21/01/2017 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δεν είμαι αγενής που εξαφανίζομαι, απλά μερικές φορές ο χρόνος δε φτάνει για να κάνω αυτά που μου αρέσουν τόσο! Να θέλω να παίξω μες στο μαγικό το δάσος και να μη μπορώ!


Όμως σήμερα είναι Σάββατο! Ας υποθέσουμε πως ξεκουραζόμαστε. Γιατί το σώμα μπορεί να χαλαρώνει, αλλά το μυαλό με τις αμέτρητες σκέψεις ποτέ! Να τα δούμε λίγο αισιόδοξα τα πράγματα;;; Απίθανο το βρίσκω να βγει ο ήλιος! χαχα.. βλέπετε, το σύμπαν έχει τις μαύρες του!!!

Ειλικρινά τώρα, ο φετινός χειμώνας μας έχει τσακίσει! Προσωπικά τα έχω δει όλα, μιλάμε για πολύ κρύο, υγρασία, ρούχα ο πανικός ο ίδιος, πετρέλαιο, τι είναι αυτό; Συνεπώς αγκαλιάζουμε τις σόμπες, τα κούτσουρα, το τζάκι και λέμε πως χειμώνας είναι θα περάσει! Να όμως που μέχρι να φύγει, θα έχουμε σκεβρώσει..!!! Θέλω να καλοκαιριάσει και να γδυθώ! Ένα φορεματάκι και ξιπόλητη! Και τα μαλλιά κότσο! Και να φλέγομαι φυσικά.. χαχα!

Αρκετά με τα δικά μου τα τρελά.. αστρολογικά τώρα.. είναι μια πολύ φοβερή ημέρα! Το σύμπαν προφανώς βασανίζεται τόσο, που για σήμερα να ξέρετε θα μας αφήσει στην ησυχία μας! Άρα, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, με τους φίλους σας ή το σύντροφό σας, να ντυθείτε ωραία να λάμψετε, να φλερτάρετε άφοβα και πώς να το πω, μοιράστε όμορφα συναισθήματα..

you never know..

φιλάκια..


Κριός
Μια φοβερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε. Δίνετε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σας, ερωτοτροπείτε και κάπως έτσι μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι παρά κάπου αλλού! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να ντυθείτε καλά και να βγείτε έξω για ποτάκι, μουσικούλα και πολύ φλερτ. Όλο και κάτι όμορφο μπορεί να συμβεί, ως δια μαγείας! Η αλήθεια είναι πως φλέγεστε ολόκληροι .. και ας είναι χειμώνας..!

Ταύρος
Μια πολύ καλή ημέρα για να ντυθείτε όμορφα και να βγείτε έξω να νυχτοπερπατήσετε! Δε ξέρω πως νιώθετε, πάντως το βράδυ έχει έξοδο και προβλέπεται απρόβλεπτη και φανταστικά ονειρεμένη! Είτε έχετε σύντροφο λοιπόν, είτε όχι, φροντίστε να γοητέψετε τα πλήθη! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως αν ακολουθήσετε τα σημάδια, θα σας οδηγήσουν στο σωστό το μέρος, τη κατάλληλη τη στιγμή! Απολαύστε το!

Δίδυμος
Μυστήρια η ημέρα σας. Έχετε διάφορες επιθυμίες που θέλετε να ικανοποιήσετε και σήμερα θα θελήσετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Να αποπλανήσετε το σύντροφό σας, ερωτικά σε μέρη και στιγμές που δε θα το περιμένει; Από την άλλη μπορεί να βγείτε έξω για σεργιάνι τις βραδινές εκείνες τις άτακτες τις ώρες, για να φλερτάρετε και ότι προκύψει. Πάντως έτσι μια ανησυχία την έχετε..

Καρκίνος
Πώς να σας το πω.. Μη ζορίζετε τις καταστάσεις! Όπως πάνε και όπως έρθουν. Είναι μια τέτοια μέρα σήμερα. Αφήστε κάποιον άλλον να βγάλει το πρόγραμμα και εσείς απλά ακολουθήστε. Σίγουρα θα περάσετε ωραία στη πορεία αν ξεχάσετε τις παραξενιές σας στο σπίτι. Πάντως είναι μια όμορφη μέρα, ήρεμη, χαρωπή, γεμάτη από μικρές εκπλήξεις! Μόνο μη γκρινιάζετε!

Λέων
Μέρα που κατά πάσα πιθανότητα να τη βγάλετε μέσα στο σπίτι. Να φάτε καλά, να ξεκουραστείτε, να γίνετε ένα με το καναπέ. Έχει και κρύο έξω, πού να τρέχετε από εδώ και από εκεί; Προτιμήστε την ηρεμία σας, όχι πολύ βαβούρα και αύριο μέρα είναι, δε πειράζει αν δε συναντήσετε τους φίλους σας σήμερα. Δίνετε μεγάλη σημασία στα οικογενειακά ζητήματα και βοηθάτε όπου και όπως μπορείτε.

Παρθένος
Ακόμα και εσείς θα διασκεδάσετε σήμερα! Φοβερό αυτό, έχετε όρεξη να ντυθείτε ωραία, να στολιστείτε και να αλωνίσετε κανονικά. Μπορεί από το πρωί να ξεκινήσετε και το βράδυ φυσικά να βρεθείτε αλλού για αλλού. Θέλετε λίγο να γίνετε κακά παιδιά, να κάνετε τα ναζάκια σας, για αυτό θα αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει και όπου σας βγάλει. Κάτι σκοτεινό μυρίζομαι, αλλά είναι μυστικό, δε το λέμε..!

Ζυγός
Σήμερα να περιμένετε να ξεπαραδιαστείτε κανονικά! Κάτι έχετε βάλει καιρό στο μάτι και τώρα με τις εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να το αποκτήσετε. Και επειδή δεν αρκείστε με ένα μόνο πράγμα, θα σηκώσετε το μαγαζί όλο! Από ιδέες και φαντασία είστε γεμάτοι, το πορτοφόλι σας όμως σε τι κατάσταση βρίσκεται; Μήπως να στέλνατε κάποιον άλλον;;; Μήπως να στέκεστε έξω από το μαγαζί;;; χαχα..

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως τα έχετε παίξει κανονικά! Πολύ κουρασμένοι, αλλά σήμερα κάτι θα σας δώσει δύναμη! Μια αισιοδοξία! Κάτι μαγικό θα συμβεί και θα βρείτε την όρεξη να μεγαλουργήσετε! Αν είναι επαγγελματικό το θέμα υποψιάζομαι ένα μπόνους. Αν είναι ερωτικό, τότε θα βρείτε την ανταπόκριση που γυρεύετε και θα φτιάξτε τρελή κατάσταση απόψε! Να φάτε καλό πρωινό, ότι ώρα και αν ξυπνήσετε!

Τοξότης
Αρκετά πήξατε την εβδομάδα που μας πέρασε θέλετε σήμερα να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Ή να πάτε μια μεγάλη βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις, ή να συναναστραφείτε με παράξενο κόσμο, ή να κρεμαστείτε από τους πολυελαίους.. δε ξέρω όπως σας βγει! Πάντως τη τρέλα σας θα τη κάνετε, γιατί επιβάλλεται να ξεδώσετε, να διώξετε όλη την αρνητική ενέργεια μακριά! Και ο χορός μια καλή ιδέα είναι, μη ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα!

Αιγόκερως
Σήμερα θα θελήσετε να πείτε διάφορα πράγματα στους ανθρώπους σας, στο σύντροφό σας, σε εκείνο το μαναράκι, με μυστήριο τρόπο. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα του σώματος, να αφήσετε τα σημάδια σας παντού και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε! Ωραίο παιχνίδι. Αινιγματικό! Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνετε πως υπάρχει επαφή με το περιβάλλον σας. Δηλαδή δεν είναι ο ένας στη Γη και ο άλλος στον Άρη..!!!

Υδροχόος
Έχω την εντύπωση πως φλέγεστε και εσείς ολόκληροι! Μυστήρια η μέρα σας, αφού θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τις ερωτικές σας τις επιθυμίες. Κάποια στιγμή, κάπου εκεί έξω, θα συναντήσετε εκείνα τα μάτια που θα σας ανάψουν φωτιές. Εγκεφαλικό το παιχνίδι, από τα αγαπημένα σας, φλερτάρετε με τη γλώσσα του σώματος και μπορεί να φτιάξετε μεγάλο πανικό! Όπως και να έχει, να βγείτε έξω, να ανακατευτείτε με τον κόσμο, για να συμβεί και τίποτα σπουδαίο!

Ιχθύς
Σήμερα αγαπάτε όλο τον κόσμο! Γυαλίζει το ματάκι σας σίγουρα, αλλά αφού ξυπνήσατε με κέφια, χαμόγελα και χαρά, γιατί να σας χαλάσουμε και το χατίρι. Αυτό τι σημαίνει; Πώς θα κάνετε ένα δωράκι κάπου; Μήπως και περισσότερα; Όρεξη για βόλτες, για οπουδήποτε εκτός σπιτιού! Δε ξέρω αν θα πιείτε μαργαρίτες απόψε ή κάποιο άλλο ποτό, πάντως τη ζαβολιά σας τη κάνετε! Είστε και τα κακά παιδιά του ζωδιακού.. να έχετε δίκαια το τίτλο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos