Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Τα Αστρολογικά Νέα του Σύμπαντος.. by MagicF’Ariel!


Μπορεί να γράφω διάφορα, όμως προσπαθώ να καταλάβω το τι συμβαίνει! Η αλήθεια είναι πως δε μπήκε τόσο χαρωπά ο Γενάρης και τα βάσανα παραμένουν ίδια και η ελπίδα ίσως ένα όνειρο ανοιξιάτικο.. θαρρώ!

Και κάπως έτσι, τα έβαλα κάτω, το έψαξα από εδώ και από εκεί και διαπιστώνω προς μεγάλη μου έκπληξη, πως ακόμα και το σύμπαν είναι μια παιδική χαρά!




Οι πρωταγωνιστές των ημερών, μέχρι και τις 25/01, είναι η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας! Τα Ζώδια που βάλλονται σε πρώτη φάση και κυρίως είναι οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες!

Συνεπώς, όποιος ανήκει στο ζώδιο αυτό, ή τον έχει ωροσκόπο, ή έχει πολλούς πλανήτες, ή που θα συμβεί κάτι πολύ καλό ή που θα πέσετε στα πατώματα!

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, έχετε τη τιμητική σας! 

Η Αφροδίτη από τη μια σας κάνει ευαίσθητους πολύ, συναισθηματικούς και από την άλλη ο Πλούτωνας σας πωρώνει, σας τυφλώνει και δημιουργεί εμμονές. Κάποιοι ζείτε ή θα ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο, κάποιοι απλά θα τον ονειρεύεστε, γιατί δυστυχώς όταν τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία, τι να λέμε τώρα;
Όσο σκληροί και αν είστε μερικοί σα χαρακτήρες, θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, θα ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, αν κάτι αξίζει να μείνει, θα μείνει. Ας είστε απολύτως σίγουροι!

Το ζητούμενο στην όλη ιστορία είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και φυσικά να αποδεχτείτε τα λάθη σας. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσετε το παρελθόν, αν θέλετε να δείτε άσπρη μέρα. Ακόμα και αυτοί που σας πλήγωσαν κάποτε, παραδεχτείτε το, πως κάπου φταίξατε, δεν έγιναν όλα αυτά τυχαία. Ανακαλύψτε το λόγο και συμβιβαστείτε με το γεγονός. Ότι έγινε-έγινε, αλλάξτε σελίδα τώρα! Έτσι μπορεί να νιώσετε μια γαλήνη ξαφνικά που σημαίνει πως θα ηρεμίσει η ψυχούλα σας!

Από σήμερα μέχρι και τις 25/01 μπορεί να φτάσει ένα μαντάτο στα αυτιά σας! Σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους όχι και τόσο, αλλά η αλήθεια θα φανεί σε όλες τις περιπτώσεις. Μυστικά αποκαλύπτονται ως δια μαγείας. Ένοχα ή αθώα, εξαρτάται από τη περίπτωση!
Όσοι από εσάς, εργάζεστε σκληρά και έχετε βάλει στόχο, να ξέρετε πως δε παρατάμε τα όπλα τις μέρες αυτές. Η επιτυχία έρχεται.. Άρα υπομονή, ψυχραιμία και όραμα..! Κάτι θα αξίζει.. στη τελική!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos