Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στους Ιχθύες by MagicF’Ariel!

Που λέτε μπήκα στο πειρασμό, να γράψω για αυτό το μαγευτικό αστρολογικό γεγονός, που θα προκαλέσει
αναστάτωση στη Γη και στους κατοίκους της, εμάς δηλαδή!

Οι ειδικοί λένε, πως θα επηρεαστούν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης. Μια μαγική ενέργεια θα απελευθερωθεί στο σύμπαν, θα μας χτυπήσει κατά κούτελα και με ένα μυστήριο τρόπο θα συγχρονιστούμε με αυτό. Δηλαδή το αιώνιο άπειρο.. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Το φαινόμενο αυτό θα συμβεί στις 26/02 και θα καταλαγιάσει προς τα τέλη Αυγούστου! Μέχρι τότε τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα πολύ, υπερβολικοί, ως και παράλογοι, ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία στο σύμπαν και στις ζωές μας.

Και επειδή το γεγονός συμβαίνει στους Ιχθύες, τα ρομαντικά και φαντασιόπληκτα πλασματάκια, το μήνυμα είναι πως οι αλλαγές θα έρθουν σε όσους ακολουθήσουν τη καρδιά τους. Στις γνήσιες επιθυμίες. Ο καθένας από εμάς γνωρίζει το δρόμο που πρέπει να επιλέξει να βαδίσει, το θέμα είναι ποιος θα ρισκάρει να υποστεί τις συνέπειες για ένα καλύτερο αύριο!

Ο συνδυασμός του φαινομένου αυτού, έχει σκοπό να θεραπεύσει τις πληγές μας, να ξεπεράσουμε το παρελθόν, να πούμε no more drama! Επιβάλλεται να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να τον προσέξουμε, να αποδεχτούμε τα λάθη και τα ελαττώματά μας και είπαμε η ζωή είναι ωραία για όλο τον κόσμο. Συντροφικότητα ή μοναξιά, έχουν και τα δυο τα καλά και τα κακά τους. Τίποτα δεν είναι τέλειο!

Αχ αυτά τα ψαράκια τι μας κάνουν.. Πώς τα παίρνει το ρεύμα της θάλασσας και τα πηγαίνει από εδώ και εκεί, κάτι τέτοιο θα μας συμβεί. Για αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε το ρεύμα και όπου μας βγάλει. Να αφεθούμε ελεύθεροι σε αυτό.. Ανανεωτικό το γεγονός. Μέχρι τον Αύγουστο ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, βέβαια τα χαρμόσυνα τότε θα φανούν. Τίποτα δε δίνεται έτσι απλόχερα. Θέλει κόπο και πίστη!
Λοιπόν από τις 26/2 και μετά θα συμβούν απρόβλεπτα και πολύ μαγικά γεγονότα. Παράλογα επίσης, οι προβληματισμοί διαφορετικοί, οι λύσεις πρωτόγνωρες. Χαοτικά αναγεννησιακό το διάστημα αυτό.

Όποιος επιτρέψει στην αγάπη να περάσει μέσα, θα νιώσει πιο άμεσα εκείνη τη γαλήνη. Όποιος αντισταθεί θα βολοδέρνει με τα κύματα να, όπως εκείνα τα χαμένα τα ψαράκια..

Ας προτιμήσουμε φυσικούς τρόπους εκτόνωσης. Γυμναστική, βόλτες στο βουνό, γιόγκα, κολύμπι, οτιδήποτε ηρεμεί το νου και το σώμα. Και μη ξεχνάτε πως ο Ποσειδώνας, θα βρίσκεται παρόν, για να θολώνει τα νερά. Για να μας κάνει να φανταζόμαστε διάφορα. Για να γυρέψουμε την αλήθεια με περισσότερο πείσμα. Είπαμε τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή.. Ούτε στην επόμενη.. Ούτε πουθενά!

Εννοείται πως τα ζώδια που θα επηρεαστούν, είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες!

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos