Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 01/03 – 07/03/2017, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι σπίτι πια, ακούω μουσικούλα και χαλαρώνω.. Και να σου η σκέψη
να σας βγάλω τα ζώδια των ημερών, που φτου μου, μη με ματιάσω, έκανα καλά τη μελέτη μου.. και ότι πιο καταστροφικό, άλλο τόσο συμβαίνει! Μα τίποτα χαρούμενο δε θα προκύψει; Όλο ο κακός ο χαμός; Και γιατί να μη βγαίνουν τα ευχάριστα; Ένας νέος έρωτας ας πούμε! Λίγο χρήμα παραπάνω; Γιατί;;; Μονολογώ και ρωτώ το σύμπαν..


Μαγισσούλα με φωνάζουν, όσοι με αγαπούν και πιάνουν το πνεύμα μου, κακιά μάγισσα όσοι με αντιπαθούν! Πάντως εντάξει κάπου στη μέση βρίσκομαι, γιατί είναι η αύρα μου τέτοια, που είμαι καλή με τους καλούς και σκληρή και άπονη με τις αδιάφορες, υπάρξεις! Δεν έχω χρόνο για πασαλείμματα. Προτιμώ τις γνήσιες επαφές! Εκείνους που στροφάρουν, πιάνουν πουλιά στον αέρα. Πειράζει;;;



Ως ξωτικό με πράσινα μάτια, ναι ματιάζω, μου βγαίνει αυθόρμητα, αλλά ποτέ για κακό.. απλά μπορεί ας πούμε να σου πέσει η τούρτα από τα χέρια! Θα πεθάνω στα γέλια. Ή να πέσεις πάνω σε τζάμι με φόρα.. χαχαχα.. ας πρόσεχες! Κακίεςςςςςςςς

Έχω την εντύπωση πως τα ζώδια της Γης ζορίζονται πολύ τον καιρό αυτόν! Μπήκε πολύ δυναμικά ο Μάρτης, που είναι και γδάρτης και σε κάποιους μοιράζει χαρά, αλλά σε κάποιους δίνει χαστούκια! Δε πειράζει, όλα μέσα στο πρόγραμμα της ζωής είναι. Σωστά;

καλό μήνα.. και εδώ είμαστε..

φιλάκια..


Κριός
Πολύ αισιόδοξες οι μέρες σου από τη 1 ως και τις 4. Έχεις όρεξη να κάνεις ότι περνάει από το μυαλό σου. Και να τα μπερδέψεις, δε πειράζει. Ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για να ανανεωθείς. Πέφτουν οι ρυθμοί στις 6. Κάτι σε ενοχλεί στις 7. Κάνε όνειρα.. βγαίνουν πού και πού..
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 3 κλείνεις όλες σου τις εκκρεμότητες! Βρίσκεις λύσεις στα θέματά σου, προσπερνάς κάθε εμπόδιο. Στις 6 αλλάζεις στόχο! Διαπιστώνεις πως τσάμπα κουράζεσαι.

Ταύρος
Ζόρικα μπαίνει ο Μάρτης, προσπάθησε μέχρι τις 3 να είσαι ψύχραιμη και λογική. Ξεκουράσου στις 4 και 5, βγες έξω διασκέδασε, συνάντησε τους φίλους σου, βελτίωσε τον τρόπο που ζεις! Πρόσεξε την υγεία σου και μη φτάνεις στα άκρα! Συμβουλέψου κάποιον!
Επαγγελματικά: Εντάσεις και ανατροπές στη δουλειά σε πηγαίνουν πίσω. Μέχρι τις 3 ότι συμβεί. Μέχρι τις 7 οι ιδέες σου αρκετές, σε βγάζουν από τη δύσκολη τη θέση. Πες αυτά που θες!

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές κάποιος εμφανίζεται από το παρελθόν και σου προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Από τις 4 και μετά, μελαγχολείς, κάνεις δυσάρεστες συζητήσεις, απογοητεύεσαι. Αντιμετώπισέ το και μην είσαι τόσο συναισθηματική. Απέφυγε τις σπατάλες στις 7. Απέφυγε τις υπερβολές!
Επαγγελματικά: Δεσμεύτηκες για κάτι και καταπιέζεσαι στις 2 και 3. Βρες τρόπο να ξεφύγεις, αν δε σου αρέσει η ιδέα. Μην επιμένεις αν κάτι δε βγαίνει. Ψάξου κάπου αλλού!

Καρκίνος
Βρες τον τρόπο να ταξιδέψεις για λίγες ημέρες. Μέχρι τις 3 ότι κάνεις γιατί μετά έχει σκληρή δουλειά. Ξεκουράσου μέχρι τις 5 και οργάνωσε τις σκέψεις σου. Μη λες πολλά τις μέρες αυτές, άσε να δείξει από μόνο του πού πηγαίνει το πράγμα. Να παθιάζεσαι με ότι κάνεις.
Επαγγελματικά: Αφιέρωσε χρόνο στις 6 και 7. Δείξε ζήλο για τη δουλειά σου, πως το έχεις και μπορεί να παρουσιαστεί μια ακόμα ευκαιρία. Πάλεψε για κάτι καλύτερο, γιατί κάτι υπάρχει εκεί έξω για εσένα.

Λέων
Ψωνίζεις νέα ρουχαλάκια και κάνεις τα πάντα για να τα φορέσεις και να σε δουν! Εντυπωσιάζεις με τη παρουσία σου, στη 1 και 2! Εκφράσου ελεύθερα στις 3 όμως θα υπάρξουν συνέπειες να το ξέρεις. Βόλτες με φίλους στις 4 και 5 σε ανανεώνουν. Όπως νιώθεις, πράξε!
Επαγγελματικά: Τακτοποίησε ότι εκκρεμότητες έχεις στις 6 και 7 και αν κάτι δε σου πηγαίνει καλά, διόρθωσέ το! Μη περιμένεις από κανέναν να σε κατευθύνει, ούτε να σε βοηθήσει.

Παρθένος
Μέχρι και τις 3 προσπαθείς να κάνεις ένα κουμάντο με τα λεφτά σου. Δε σου βγαίνουν με τίποτα! Και κάπως έτσι στις 4 και 5, κάνεις ένα μικρό ταξίδι, να ξεσκάσεις. Προσπάθησε να προσέχεις τα λόγια σου. Ότι έχεις να πεις, πες το στις 7! Ζήσε το σήμερα!
Επαγγελματικά: Οι συναντήσεις σου ας είναι καλά μελετημένες. Μη σκορπίζεσαι από εδώ και εκεί άδικα. Απέφυγε τις επαφές στις 6. Χάνεις το χρόνο σου άδικα. Μη πάρεις καμία απόφαση!

Ζυγός
Τρώγεσαι με τα ρούχα σου στη 1 και 2. Νεύρα πολλά, φαντάζεσαι και διάφορα και ξεσπάς παράλογα! Και εκεί που το ξεπερνάς αυτό, διάφορα ερωτικά προβλήματα προκύπτουν στις 4. Μπαίνεις σε σκέψεις ξανά. Δε σε παίρνει από κάτω όμως. Ξεπέρασε το παρελθόν!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να πάρεις μια άδεια ή ένα ρεπό, το έχεις μεγάλη ανάγκη. Από την άλλη πωρώνεσαι και πεισμώνεις γιατί πρέπει να πιάσεις το στόχο που σου έχουν βάλει. Τυχερή ημέρα στις 7.

Σκορπιός
Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου μέχρι τις 3. Εκφράζεσαι ελεύθερα, αποκαλύπτεις μυστικά, έχεις πολύ ρομαντική διάθεση. Πρόσεχε λίγο τι λες γιατί εσύ τα βγάζεις από μέσα σου, όμως κάποιοι ταράσσονται. Όμως η δουλειά πάνω από όλα. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Μην είσαι σκληρή και απότομη!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε μέχρι τις 7 να κάνεις αυτά που θες, να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να αποκτήσεις συμμάχους. Σε οικονομικά ζητήματα κοίταξε το συμφέρον σου.

Τοξότης
Ξεσηκωμένη και αναστατωμένη ευχάριστα για να κάνεις ότι σκέφτεσαι, ότι περνάει από το μυαλό σου! Στις 4 εμφανίζονται άνθρωποι που έχεις κάνει πέρα. Μη τους ανοίξεις τη πόρτα. Ξεκουράσου στις 5. Εκφράσου ελεύθερα μέχρι τις 7. Να είσαι πιστή στις απόψεις σου!
Επαγγελματικά: Δραστήρια πολύ, ορεξάτη, να φτιάξεις το οτιδήποτε. Ασυναγώνιστη θα έλεγα, αφού η ταχύτητα η δική σου βρίσκεις πολλούς στον ύπνο. Μην αντιδράς, άκου με προσοχή τι σου λένε.

Αιγόκερως
Έντονες οι μέρες σου, συμβαίνουν διάφορα, νιώθεις πως πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, να βασιστείς κάπου και εσύ. Στις 4 συναντάς κόσμο που έχεις καιρό να δεις. Απόλαυσέ το! Ξεκουράσου στις 5. Αναστατώνεσαι συναισθηματικά. Κράτα τα μπόσικα μέχρι τις 7. Συμβιβάσου με τους άλλους! Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να συνεργαστείς με ανθρώπους που δεν έχεις ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Δώσε την ευκαιρία και ότι προκύψει. Διόρθωσε τα λάθη σου μέχρι και τις 7.

Υδροχόος
Πολλά νεύρα, γεμάτη από ανασφάλεια, τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο. Χάνεις το δίκιο σου, όμως κάποιοι σε στηρίζουν. Το παρελθόν ξανά χτυπά και αναστατώνεσαι πολύ. Το ήξερες πως θα συμβεί αυτό. Ταξίδεψε στις 5. Ο έρωτας σου γυρίζει πλάτη στις 6. Αποδέξου τις ανατροπές!
Επαγγελματικά: Οικονομικά ζητήματα είναι η αιτία που βγαίνεις από τα ρούχα σου! Αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, δε σου βγαίνουν και εξαγριώνεσαι. Από τις 7 και μετά ότι συμβεί.

Ιχθύες
Μέρες που σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και το συναίσθημα του ανικανοποίητου βολτάρει έντονα! Μέχρι και τις 4 φαντάζεσαι διάφορα και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάνεις τη δική σου θεραπεία, όμως προκαλείς εντάσεις. Στις 7 ηρεμείς. Οι ψευδαισθήσεις απογοητεύουν!
Επαγγελματικά: Με τα λεφτά σου ασχολείσαι και μια είσαι καλά και μια όχι και τόσο. Μέχρι και τις 3 προσπαθείς να βγάλεις το πόρισμα. Δε βοηθάει όμως η συμπεριφορά σου. Τυχερή ημέρα στις 7.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos